ערן באג!

shabtay12345

New member
ערן באג!

תקפתי איזה אחד תקיפה מוגבלת והפצצה... הורדתי לו עם התגובה המוגבלת את הבונקרים בהפצצה איבדתי 150 מיליארד כח מטוסים והוא איבד 200 מיליון?!?!? לי היו 7 אלף מטוסים רמה 11 (77 אלף מטוסים רמה 1) לו היו 1400 מטוסים רמה 20 (28 אלף מטוסים רמה 1) איך לעזאזל הוא ניצח אותי?!??? וגם אם יש סיכוי שהוא ינצח אין מצב שהוא ניצח צבא חזק פי 3 ממנו בצי מטוסים ואיבד רק 3 מטוסים!!!!

Shaycs

New member
טעות שלך

אחד אתה לא פי 3 ממנו וזה הסיבה שהיה לו סיכוי לנצח אותך והוא הצליח ועכשיו הוא זיין אותך הכי הרבה שאשר תקרא לזה טעות של הטייסים שלך הלכו לכיוון מטרות לא נכונות והרגו אותך תגיד שהצלחת להרוס 3 בדרך כלל בלחץ יורד 1 חח אז היה לך מזל אנשים פה איבדו טריליונים בהפצצות כאלה

EyALSexyLand

New member
במלחמת השיחרור

לישראל היה צי מטוסים של בערך100 (אפילו לא נדמה לי, לא זוכר במדיוק) דפוק משנות מלח"ע הראשונה לעומת המצרים שהיו להם 400 מיגים חדשים, בהתקפה אחת הוריד צה"ל את כל המטוסים של המצרים, בלי נפגעים כמעט. סתם לידע הכללי :)

Shaycs

New member
אז סתם לידיעה

כנראה המטוסים שלך זה המיגים החדשים של מצריים חחח והמטוסים שלך לא מי יודע מה
מה אתה רוצה שאני יגיד לך נכשלת כמו שקרה לכולם והפסדת יחסית לא משהו רציני תגיד תודה וזה גם מה שערן יגיד לך אז תתכונן

shabtay12345

New member
שמע...

אנחנו לא במציאות מה לעשות?! זה לא שהיו לו שחקנים ישראלים במדינה שלו (קודם כל הוא ערבי איזה ישראלי ישרת אצלו?) ודבר שני... זה משחק שמתבסס על סטטיסטיקות וכמו שהיה פה... היה לי בסביבות 95%+ לנצח ואתמול גם חבר שלי תקף אותו עם יותר מטוסים ממני וגם נכשל ובכח הכללי חבר שלי היה לו פי 3 ממנו ואני הייתי כמעט פי 3 ממנו שנינו נכשלנו עם 250 מיליארד אבידות (ביחד)) והוא איבד חצי מיליארד במקרה הטוב?!? 95%+ אני עוד יכול להבין אבל כשיש פי 3מטוסים וזה 100% ניצחון וניכשלים אז זה באג!!!

lidor500

New member
אבל זה לא 100% ניצחון...

מאה אחוז ניצחון זה אם יש לך פי 9 ממנו ולא פי 3.. פי 3 זה הרבה אבל זה עדיין לא מתקרב לפי 9.. הפי 3 בהחלט מעלה את הסיכויים שתנצח, אבל עדיין יש גם סיכויים שתפסיד.. כמו שקרה עכשיו בלוטו היה סיכוי של אחד למיליארד שמישהו יזכה, ולא רק אחד זכה אלא 9...

lidor500

New member
לא לא משנה טעות שלי

הפי 9 זה במפקד צבאות לא פה.. פה זה באמת פי 3...

lidor500

New member
תעשה לי טובה אתה...

את התגובה השנייה שרשמתי, רשמתי 2 דקות אחרי התגובה הראשונה!

EyALSexyLand

New member
+

בהפצצה נדמה לי שזה 24 +50 כנגד 24+ 50 כי מצוינים המספרים, תקנו אותי?

randy kit orton

New member
מתקן אותך זה מינימום

וקשאומרים מינימום זה המינימום+כל שאר הצבא מינימום 24 מטוסים+כל שאר המטוסים שיש לך

raneldan

New member
וסתם לידע הכללי שלך

המטוסים שלנו לא הורידו את המיגים של המיצרים באוויר הם הפציצו אותם שהם היו על הקרקע בדיוק כמו מבצע גוקר במשחק.

randy kit orton

New member
טחחחח אתה כל כך טועה

אתה מתבלבל עם מלחמת ששת הימים ששם היה מבצע בזק שהמיגים לא הספיקו להמריא לפני שחיסלנו אותם במלחת השחרור המטוסים אכן נלחמו במיגים(או כל שאר המטוסים של התקופה ההיא)

6th Finger

New member
אממ

אני חושב שבהפצצות ותקיפות מוגבלות הדירוג הוא זה שקובע, ולא הכמות. אבל עדיין הוא היה אמור להפסיד יותר ממך...

shabtay12345

New member
בתקיפות מוגבלות אתה צודק אבל

בתקיפות לא מוגבלות (כל מה שלא נחשב לקטגוריה זאת) הכמות משנה... וכשיש פי 3 בכמות הניצחון הוא בטוח

randy kit orton

New member
דירוג אף פעם לא קובע כי דרוג=כמות

המחשב בודק לפי כמות לדוגמא מטוס דורוג 20 המחשב מתייחס אליו כ20 מטוסים(דירוג 1)

shabtay12345

New member
אם תקרא שוב את הבאג...

לו יש 1400 * רמה 20= 28000 לי 7 אלף*רמה 11= 77 אלף הבנת?!

6th Finger

New member
אז זה לא באג

כנראה שערן עשה את המתקפה הזאת כך שרק הדירוג יקבע, כמו שלושת המתקפות הראשונות של כיבוש אדמה... צריך לברר את זה איתו.

למעלה