ערן באג!

shabtay12345

New member
אתה טועה...!

המתקפות היחידות שהדירוג משנה... זה המתקפות המוגבלות... ומכיוון שפגאסוס היא לא מתקפה מוגבלת אז זה הכמות וגם... לפי דירוגג משמע אותה כמות של מטוסים משתתפים... אז לא היה יכול ליהיות מצב בחיים שאני יאבד 5 אלף מטוסים כשלו יש רק 1400 מטוסים...

6th Finger

New member
אממ

לגביי תגובה מוגבלת אני יודע שהדירוג הוא זה שקובע, אבל ערן בכבודו ובעצמו רשם כאן, בפורום הזה, ששלושת המתקפות לכיבוש אדמה גם הן נקבעות על ידי הדירוג, וכנ"ל לגביי מתקפות הקומנדו. מה שאני אומר, זה שיכול להיות שגם ההפצצות תלויות רק בדירוג, אבל אני לא יודע - אני רק משער - כיוון שאתה הפסדת במתקפה.

אורן 88

New member
כמה קיבלת במתימטיקה?

כנראה לא לימדו אותך טוב, אבל 28 כפול 3 זה 84. לך היה 77. לא היה לך פי 3 צבא! אז תפסיק להתבכיין פה. פעם הבאה תעבוד אם מחשבון או משהו.

אור :\

לא היה לך פי 3.. היה לך פי 2.5 בקירוב הסיכויים שלך עמדו על 80 אחוז נצחון בערך.. זה שקיבלת ת ה20 אחוז זה סתם מזל רע.. לא נורא, אם תצטרך משו דבר איתי אני אשמח לעזור

shabtay12345

New member
מושון שמע אחי...

אני יודע שלא היה פי 3 כתבתי שהיה כמעט... אבל התלוננתי לערן בגלל שהוא יכל לנצח זה נכון... אבל אין מצב שהוא מנצח צבא חזק ממנו בקירוב פי 2 וחצי ויוצא עם מטוס אחד בתור אבידה ואני יוצא עם קרוב ל6 אלף מטוסים שהלכו!!!!

shabtay12345

New member
לעזאזל איתך ערן

הוא לא טורח להסתכל בפורום... אני שמתי תמונה שמראה שיש לו 1400 מטוסים! ומה הוא כותב לי בתגובה?! יש לו בערך 2000 מטוסים!

סתם.. החישוב דפוק.. ערן צריך לשנות

אותו בכלל.. נניח אתה תאבד 20 אחוז כח מטוסים והוא יאבד 80 אחוז..משו כזה

shabtay12345

New member
שמע

גם אם הוא מנצח נגד צבא כזה הוא אמור לאבד משהו לא?! אני חושב שעם צבא של פי 2.5 כח אולי אפילו יותר... אז הוא צריך לאבד יותר ממטוס אחד במיוחד כשאני מאבד קרוב ל 6 אלף מטוסים

randy kit orton

New member
כן ואם הוא יאבד 20 אחוז והאויב 80

אז ללא ספק הוא הפסיד אבל ממש הפסיד(בציניות כמובן) כי אם האויב יאבד 80 אחוז והוא 20 אז תכלס הוא זה שניצח רק שבמקום שיהיה רשום שהוא ניצח רשום שהוא הפסיד הבנת את הנקודה שלי?

למעלה