ערכים...

פְּקיצֶר,

שהיתחלתי לעבוד במאפייה אז עבדו איתי שמה עוד שתי חבר´ה דויד ואבי. אז אני יעני כזה אומר חמישה שקלים, שישה עשר שקל וזה ויום אחד דויד היתעצבן אז שאמרתי לאיזה לקוח אחד עשר שקל הוא עושה לי לא אחד עשר שקל אלא אחצרה שקלים. ואז הוא שואל אותי כזה מאיזה עדה אתה ואפילו לא שומע שאני אומר לו שאני רוסי ואומר כזה לאבי נכון רואים שהוא עירקי? סֶה צחוקים, אה?

Le Fay

New member
מצידי גם לנעול אפשר! ../images/Emo3.gif וכל תגבורת

תתקבל בשמחה. תה ליפטון אין לי כאן להציע, אבל תרכיז עטלפים תמיד נוכל לארגן

יש קוסם בסוף...

אחותי תישארי, צחוקים פה... חוץ מזה אני עושה אחלה חיקוי של הרבנית קוק, אז שווה...

לחמניה שמונה + לבניה ../images/Emo13.gif

וולקאם לחור השחור בגלקסיה ששואב אליו את כל המטאורים.

דידית

New member
ברוך הבא! בנות בנות בנות בנות

בסוף עוד נהיה פה רוב!!
תשארי איתנו! דידית.

חי אדר

New member
על השכלה ופתיחות

מעניין שהיא מציינת שזה למרות העדר השכלתך. הרי החברה החרדית מחנכת להעדר השכלה זה שאותו עתה הם מציבים כקריטריון לבא בשערי היכל הערכים. ומעניין יותר, שהפתיחות היא להסתובב עם נערה חילונית בר´ עקיבא. כלומר הפתיחות אינה בקבלת דעות גם אם אינן מתאימות לרוחה, אלא הפתיחות היא להסתובב, כלומר פעילות פיסית ולא אינטלקטואלית.

מה את סתומה?

אל תעני לי, אני כבר הבנתי שכן (ומתי כבר תלכי לעשות תואר? את לא חושבת שהגיע הזמן?? את לא יודעת שאקדמאיות הן אוטומטיות נשים טובות יותר עם ראש פתוח???). אין לך מה לעשות בחיים? יש לך זמן פנוי בידים? יש לי רעיון טוב יותר בשבילך! בואי אלי. גם נסיעה ארוכה, גם אנשים נחמדים, גם הרבה מה לעשות (יש לי 2 ילדים וכלבה!), תספגי קצת מכל דבר (ויש מה...), ותשמחי את הסבתא (את יכולה גם להחשיב את זה כסמינר - אני מוכנה לספק תעודת גמר, וגם כמצוות - תבחרי איזה שאת רוצה מהתרייג) >פארנויה בעבודה<

אכן סתומה...

א. אני מתנצלת, אני יודעת שאני אכזבה גדולה, אוטוטו בת 23 בלי בעל, בלי תואר, בלי חיים... לו רק הייתי שומעת בקולה של אמא... ב. נראה שיש לך יחס חם לאנשים, המילה הנכונה בזמן הנכון (מה זה כזה ברור שאני סתומה?) - מה דעתך לפנות לכיוון של עבודה סוציאלית?
ג. מתי אפשר להתחיל? וכמה את משלמת לשעה? (יש לי המלצות אם צריך.. טיפלתי פעם בעציץ...) מודה בחום על התמיכה... סתומה.

Le Fay

New member
סאחה... גם אני הרגתי פעם דיפנבכיה,

שני פיקוס בנימין ולפחות חצי תריסר מונסטרות יפות. באה נלך על סטארט אפ?

מנייכול לומר לך? כל הכבוד.

את לא רק סתומה, אינטליגנטית, חסרת השכלה, פליטיקליקורקטית ושרשית, אלא, וכאן אני חותם תחת כל אות מדבריו של שותפך לחדר, סבלנית לאלללה. כי אני במצבים דומים דואג לסים את השיחה מוקדם ככל האפשר ויוצא לעשן סיגריה. זה כמו לקבל פרס קופסת חציל מטוגן על הזכיה בתחרות אכילת חצילים מטוגנים. כמה אפשר לשמע את אותם טיעונים מתקתקים ונכונים בטירוף באשר לדברים שאינם מעניינים לי כבר את הצפרן הקטנה? הלואי על כלנו סבלנות כמו שלך. לילה טוב יונה

למה סמינר! ../images/Emo163.gif

למה הם רוצים תמיד לשכנע שנגיע לסמינר, הם לא יכולים לשכנע בעצמם בצידקת דרכם?

למעלה