תגובתי האישית
אין זה מן הנמנע שאתן פה תגובתי האישית. האתר ISRAELBODY, אינו האתר האישי או הרשמי של קובי עזרא, כמו שאמרתי מספר פעמים ואני המשיך להגיד, קובי עזרא מתנדב בהתנדבות מלאה (בחינם)!נתן לנו מאמרים, עונה בפורום וסיפק ומידע נוסף אודות כל מה שקשור לפיתוח גוף, כתמורה הולמת, האתר פרסם את שמו. כמו שראיתם, אחת המרואינות בכתבה, תמר קליימן, שיצאה נגד השימוש בסטרואידים.אחת מבין מדריכי הכושר התורמים להרצת האתר, ע"י תשובותיה בפורום וכתבותיה השונות, העוזרים (בהתנדבות מלאה) לקידום הספורט והמודעות. איני רוצה או יכול להגיב בשמו של קובי עזרא, אך כאדם שמכיר את קובי אישית, ברצוני לציין מספר דברים. לי כפציינט (כמעט שנה) קובי מעולם לא הציע או המליץ לצרוך חומרים אסורים כלשהם. במקרים בהם יצא לנו לשוחח על נושא הסטרואידים האנבולים, תמיד הדגיש וציין את הסכנות ואת ההשלכות היכולות לנבוע משימוש בהם, כמובן וכמובן לאדם הרגיל שלא הולך להתחרות בתחרות כלשהי. והרי רובנו יודעים שבכדי להתחרות בתחריות פיתוח הגוף בדרג המקצועני השימוש בהורמונים וסטרואידים בלתי נמנע, מה גם בארה"ב השימוש בחלקם הינו חוקי ומותר לשימוש עד מינונים מסוימים. אם אתם שואלים איך הנושא עלה, התשובה פשוטה, אני כמתעניין העלתי אותו בפניו מספר פעמים, במיוחד במקרים בהם התענינתי איך מגיעים לרמות מסה ואיכות כמו החבר´ה במגזינים. איש לא שידל, או הכריח או אפילו המליץ על השימוש בחומרים כלשהם, ברגע שאדם מתעניין או החליט שברצונו להשתמש בחומר כלשהו הדרך להשיג את זה ממש לא ארוכה. עוד הבהרה קטנה, ואישית, אני איני צורך או צרכתי חומרים אסורים משתי סיבות עקריות, הפחד לפגיעה בבריאותי , ומעולם לא ראיתי סיבה לכך כל עוד איני מתכוון להיות מתחרה מקצועי (מי שראה אותי יודע שאני רחוווק מזה). אני אישית חייב את תודתי לקובי עזרא, בזכותו ניפיתי מעלי מספר קילוגרמים מיותרים מהם ניסיתי להיפתר זמן רב. באמת צר לי שהעניין יצא כל כך מכוער, ומקווה שעניין יסתדר בצורה כלשהי. אני מבקש מהגולשים והקוראים את הבנתכם בהקשר מעמדו של אתרינו בנושא, כפי שציינתי בתחילת תגובתי.