ערוץ 2 חברה!!

operationss

New member
אכן מזעזע

שמו של קובי עזרה עולה בכל מיני פורומים ותמיד עולה יחד איתו השאלה האם הבן אדם הזה באמת רופא והאם הוא אמין. עכשיו אני שמח שהתקבלה תשובה חד משמעית - הוא לא יותר מנוכל עלוב ומנובל. בעיני הוא לא םחות מסוחר סמים - יש להעמידו למשפט ולהכניס אותו לכלא לשנים רבות (הלוואי עוד בימינו !) :)

Pitbull1

New member
אממ אני הייתי אצלו בפגישה

לפני חודש וחצי הייתי אצלו בפגישה והוא נתן לי תוכנית אימונים ותוכנית תזונה שאלתי אותו לגמרי כל מיני חומרים והאם אני זקוק להם והוא אמר שיש עוד קצת זמן ובפגישות הבאות הוא כבר יחליט מזל שלא יצא לי ללכת לעוד פגישה אני לא רוצה לחשוב מה כבר הוא היה נותן לי

GHSI

New member
אתם לא חושבים שקצת הגזימו

עם התופעות לוואי של הסטרואידים...? נראה לי שניסו להעביר פה איזה מסר וממש הקצינו את המתראיינים... אני מכיר אנשים בחדר כושר שטוחנים סטרואידים ולא נראה לי שהם ממש עצבנים כאלה...חוצמזה הסבירו לי קצת על החומרים שמנקים את הגוף אחרי סייקל... על קובי עזרא אני ממש מופתע טיילתי קצת באתר שלו ...נראה רציני חחח טוב זה לא סוד שסטרואידים ללא פיקוח והבנה מסוכנים אבל עד כדי כך???@|!!!

shay+

New member
שני צדדדים לכל מטבע

אני אישית מטופל לשעבר של קובי עזרא לפי דעתי הוא באמת יצא נוכל בעניין התואר שהוא אימץ לעצמו (ph.D). ובהחלט מטעה בכך את האנשים שמגיעים אליו. אבל יש גם צד שני למטבע, שאותו לא הראו בתחקיר בערוץ 22. אני ועוד מספר אנשים מטופלים ומכירים אותו כמה הרבה זמן. דבר ראשון הוא לא מכריח אף אדם, ואפילו לא ממליץ להשתמש בסטרואידים אנאבולים באשר הם! הוא לרוב נותן רק תוכניות תזונה ואימון. אבל אם אתה אישית כבר החלטתה שאתה רוצה להשתמש בסטרואידים, ופניתה אליו הוא ינסה לעזור לך לעשות את הסייקל הכי "בטוח". הוא לעולם לא ירשה לך להשתמש בחומרים קשים (למי שמבין, כמו Dianabol, Anadrol, וכו´). הוא ימליץ לך שאם כבר החלטתה שאתה רוצה להשתמש בסטרואידים אז תשתמש בחומרים קלים יחסית כמו oxandrolone, primobolan, deca וכו´. וינסה לצמצם עד כמה שאפשר את תופעות הלוואי ע"י אנטי-אסטרוגניים, וחוסמי קולטנים. כמובן שהוא גם יזהיר אותך מפני כל תופעות הלוואי האפשריות בכל חומר כפי שציין רמי ירון בעצמו. אז אני לא אומר שהוא בסדר בכך שהוא קורא לעצמו ד"ר, למרות שיש לו נרחב בנושא (יש לי תואר בביולוגיה אז אני מבין בנושא פחות או יותר). אבל מהצד השני של המטבע שורה תחתונה הוא רק יכול לעזור.

גלעד ק

New member
../images/Emo46.gifקובי עזרא

אחרי שהתגלה הפרצוף האמיתי של הנוכל. מה עם להוריד את האתר שלו מהקישורים של הפורום. רמי תוכל לעשות זאת?

tommythecat

New member
גלעד...

באופן פרדוקסלי, באתר של קובי עזרע מופיעים מספר מאמרים שרמי ואני כתבנו. כל טוב, יוסי

GHSI

New member
מסתבר שהפורום שלנו הכי מקצועי שיש

ואני שמח שאני נמצא פה...

spoild

New member
לגלעד

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=348&msgid=7880017 עיין בקישור הנ"ל.

למעלה