ערוץ 2 חברה!!

אבי חי

New member
מאיפה לך שזה חבר שלו?

קראתי לא מעט תשובות נהדרות של אלי.ו בפורום הזה אני לא חושב שהרופא המתחזה הזה הוא חבר שלו ואם כן זה תהיה הפתעה גמורה בשבילי. אני לא מאמין שאלי יפול בפח הזה או ישתף פעולה. קשה לי להאמין.

operationss

New member
מי אתה ואיך אתה מעיז ?

יש לך חתיכת חוצפה להכפיש ככה את שמו הטוב של אלי !!!!!!!

Pitbull1

New member
לא! spolid הוא גיל

בפורום באתר של קובי עזרא אם אני לא טועה יש שם כמה קבועים שעונים על שאלות וזה שכותב כאן בתור spolid כתוב שם בתור גיל

Einatm

New member
סופסופ נחשף הפרצוף האמיתי של מי

שנחשב איש מקצוע מכובד. לא ד"ר ולא נעליים!!! חברים, תתחילו לקלוט, אין קיצורי דרך. שמרו על החיים שלכם.

damn16

New member
יש מצב שזה מותר?

אוקיי, ראיתי את הכתבה, לא הבנתי רק דבר אחד - סטרואידים אנבואליים תמיד אסורים, או שיש מצבים במימונים מסויימים לאנשים מסויימים שזה כן מותר, למשל למפתחי גוף מקצועיים וכאלה? על אף שאם פירוט תופעות הלוואי שבכתבה - לא נראה לי, אבל רק לשם ההבהרה... נ.ב. אם כך - איזה חומרים מותרים, רק תוספי מזון וקריאטין ?? שבת שלום מזוהר

חומרים אסורים !!!!

תמיד אסורים !!!! אין קיצורי דרך יש רק נזקים לאורך זמן. תוספי מזון וקריאטין בהחלט מותרים ע"פ חוק כאשר נשאלת השאלה אם אתה צריך אותם ?!

אבי חי

New member
כל כך מפחיד לחשוב על זה

אלוהים אדירים. אני מקוה שמשטרת ישראל תפתח דחוף בחקירה ותעצור את זה שמוכר את הסטרואידים האלה ומציג את עצמו כרופא. הוא פושע, נוכל. מישהו פה כתב בפורום הודעה וציין את שמו של המרואיין בכתבה. חבל מאוד שאם מישהו פה מכיר את הבנאדם ויודע שמה שהוא עושה עשוי להביא למותם של אנשים ולהרוס להם את החיים ומי יודע מה עוד. חבל שאף אחד כאן שמכיר את התופעה ויודע על האיש לא פנה למשטרה ולמי שצריך כדי לעצור את זה מיד. אולי עכשיו אחרי הכתבה בטלוויזיה זה יטופל. אבל מה יהיה על כל הצעירים שהיו אצל הנוכל הזה? מי יעזור להם עכשיו? מה יקרה להם? לא רוצה לחשוב על זה אפילו. יש לי מזל שאני לא מתאמן בחדר כושר אלא בבית. ככה אני לא רואה מול העינים את כל הבודי בילדיגס למיניהם וזה לא גורם לי לרצות להיות ולהראות כמוהם. לעולם לא. חס וחלילה. הכתבה הזו הרסה לי את המצב רוח. אם עד היום הייתי נגד כל הכדורים, זריקות ואפילו חטיפי אנרגיה למיניהם זה רק חיזק את דעתי עוד יותר. בחיים לא. לעולם לא!!!! תתרחקו מזה כמו מאש. החיים של אף אחד לא שווים את זה.

Einatm

New member
בחייך.. איזו נאיביות

השם של קובי עזרא כמומחה ומקור להבאת חומרים מופיע בכל פורום ספורט ברשת. יש אנשים שאשכרה רואים בו אורים ותומים בנוגע לכושר ומתגאים בעובדה שבזכותו הורידו את אחוזי השומן בגוף. אתה באמת חושב שהכתבה תשנה למישהו? מי שמלכתחילה מחפש סטרואידים ממש לא מתחשב בשאלת ה"מה יהיה ומה הסיכונים". הוא רוצה להיות חטוב ומנופח עכשיו!!!

אבי חי

New member
אבל לאף אחד לא אכפת מהם

מי שלוקח את החומרים האלה בשביל להתנפח מתוך ידיעה שזה מסוכן זה בעיה שלו. אבל מה ילד בן 16 מבין מהחיים שלו? מה הוא יודע בכלל? פה הבעיה.

tommythecat

New member
מדהים!

זה המקום לציין את החשדות שהיו לי במשך זמן רב לגבי התואר שקובי עזרא מתהדר בו. מכיוון שלא היו לי שום הוכחות, שמרתי את החשדות לעצמי. הכתבה בערוץ 2 חשפה את "דוקטור" קובי עזרא במערומיו. לא רופא ולא נעליים! האיש הוא בסך הכל בוגר קולג´ לנטורופטיה בתל אביב שלא מזכה בשום תואר דוקטור. רבותי, למי שעוד חשב להתשמש בסטרואידים, פרו הורמונים ושאר רעלים, אני מקווה שהכתבה הזו הבהירה לכם את מה שרמי, אלי, אני ורבים אחרים חוזרים ואומרים - התרחקו מזה כמו מאש!! בהזדמנות זו, אני שוב פונה לכל הקוראים, לפני שאתם קונים תוסף מזון כלשהו, אנא בואו והתיעצו כאן בפורום. מי שמוכר לכם את התוסף רואה רק רווח מהיר מול העיניים אבל כאן בפורום המטרה היחידה היא שתשכילו ותישארו בריאים. לכן,לפני שאתם קונים תוספי מזון (אבקות חלבון, קריאטין וכל דבר אחר) תשאלו, תתענינו, תקראו את המאמרים הרלבנטים ורק אז תבצעו החלטה מושכלת! הבריאות שלנו היא בסופו של דבר, יותר חשובה מכל דבר אחר. כל טוב, יוסי

יוסף

חכיתי לתגובה שלך. אחרי השיחה האחרונה ששאלו את עצמנו - קובי עזרא דר´ למה ?

tommythecat

New member
רמי!

אני לא יודע דוקטור למה הוא, אבל אני בהחלט מקווה שהמשטרה תטפל בו ובשכמותו. לצערי, השיחות הפרטיות שלי ושלך לגבי התואר שבו קובי עזרא מתהדר התבררו כנכונות. זה לא קובי עזרא. זה קובי עזרע!!! בהזדמנות זו, אני סקרן לשמוע את תגובתו של חניכו ושותפו לאתר של קובי עזרא, המשתתף בפורום הידוע כ-spoild. כל טוב, יוסי

spoild

New member
תגובתי האישית

אין זה מן הנמנע שאתן פה תגובתי האישית. האתר ISRAELBODY, אינו האתר האישי או הרשמי של קובי עזרא, כמו שאמרתי מספר פעמים ואני המשיך להגיד, קובי עזרא מתנדב בהתנדבות מלאה (בחינם)!נתן לנו מאמרים, עונה בפורום וסיפק ומידע נוסף אודות כל מה שקשור לפיתוח גוף, כתמורה הולמת, האתר פרסם את שמו. כמו שראיתם, אחת המרואינות בכתבה, תמר קליימן, שיצאה נגד השימוש בסטרואידים.אחת מבין מדריכי הכושר התורמים להרצת האתר, ע"י תשובותיה בפורום וכתבותיה השונות, העוזרים (בהתנדבות מלאה) לקידום הספורט והמודעות. איני רוצה או יכול להגיב בשמו של קובי עזרא, אך כאדם שמכיר את קובי אישית, ברצוני לציין מספר דברים. לי כפציינט (כמעט שנה) קובי מעולם לא הציע או המליץ לצרוך חומרים אסורים כלשהם. במקרים בהם יצא לנו לשוחח על נושא הסטרואידים האנבולים, תמיד הדגיש וציין את הסכנות ואת ההשלכות היכולות לנבוע משימוש בהם, כמובן וכמובן לאדם הרגיל שלא הולך להתחרות בתחרות כלשהי. והרי רובנו יודעים שבכדי להתחרות בתחריות פיתוח הגוף בדרג המקצועני השימוש בהורמונים וסטרואידים בלתי נמנע, מה גם בארה"ב השימוש בחלקם הינו חוקי ומותר לשימוש עד מינונים מסוימים. אם אתם שואלים איך הנושא עלה, התשובה פשוטה, אני כמתעניין העלתי אותו בפניו מספר פעמים, במיוחד במקרים בהם התענינתי איך מגיעים לרמות מסה ואיכות כמו החבר´ה במגזינים. איש לא שידל, או הכריח או אפילו המליץ על השימוש בחומרים כלשהם, ברגע שאדם מתעניין או החליט שברצונו להשתמש בחומר כלשהו הדרך להשיג את זה ממש לא ארוכה. עוד הבהרה קטנה, ואישית, אני איני צורך או צרכתי חומרים אסורים משתי סיבות עקריות, הפחד לפגיעה בבריאותי , ומעולם לא ראיתי סיבה לכך כל עוד איני מתכוון להיות מתחרה מקצועי (מי שראה אותי יודע שאני רחוווק מזה). אני אישית חייב את תודתי לקובי עזרא, בזכותו ניפיתי מעלי מספר קילוגרמים מיותרים מהם ניסיתי להיפתר זמן רב. באמת צר לי שהעניין יצא כל כך מכוער, ומקווה שעניין יסתדר בצורה כלשהי. אני מבקש מהגולשים והקוראים את הבנתכם בהקשר מעמדו של אתרינו בנושא, כפי שציינתי בתחילת תגובתי.

אבי חי

New member
כמה בעיות

תראה בכתבה מראים שהוא נתן את החומרים האסורים. לקח כסף וסיפק את הסחורה. בעיה מספר אחת. בכתבה מראים שהוא טוען שהוא רופא ולמד בכמה מקומות אבל הוא לא רופא מוסמך. בעיה מספר שתים. כל השאר מתגמד לעומת שתי הבעיות האלה. האיש עשה כסף מזה. העמיד פני רופא ויכול להיות שעזר לכמה אנשים אבל בטח יש לא מעט שהרס להם את החיים. לא יודע איך בדיוק הוא עזר לך בזמן שהוא לא רופא. נראה לי היית מצליח גם בלי עזרתו אם היית קורא כמה ספרים ומאמרים כמו שבטח הוא עשה. גם פה בפורום יש הרבה הצלחות של אנשים בלי רופא ובלי חומרים אסורים. זה אולי לא ניפוח כמו האלי האנה אבל זה הצלחות יפות לאנשים נורמלים שרוצים לחיות רגיל ולא חולמים בהקיץ. גם אני עצמי הצלחה לא קטנה. ירדתי לא מעט במשקל לבד בעבודה אירובית בבית וזה רק מעזרה כמו בפורום הזה ומספרים ומאמרים. בדרך בטוחה. עכשיו אני בתחילת הדרך של הרמת משקולות. 5 ק"ג בכל יד זה כלום אומנם אבל בשבילי זה המון. הצלחה זה אם תוך שנה מהיום אני אצליח לבצע את כל הסטים עם 5 ק"ג ביד בלי שום בעיה.

tommythecat

New member
spoild

כפי שאתה רואה בעצמך, הנושא "חם" מאד ועורר פה תגובות רבות. נושא הסטרואידים נדוש לעיפה בפורום ואין מה להוסיף. אותי, יותר מטרידה התחזותו של קובי עזרע לד"ר. הכתבה, שהבהירה באופן סופי את מידת הכשרתו של קובי עזרע מעלה מספר שאלות שמן הראוי שגם אתה תשאל את עצמך. השאלה המרכזית היא באיזו סמכות ועל סמך איזה ידע מתבסס קובי עזרע בבואו לייעץ לאנשים שפונים אליו? שים לב, שגם באתר שלך, אתה משתמש בתואר "דוקטור" כשאתה מפרסם את המאמרים שנכתבו על ידי קובי עזרע. כדאי לך לעשות בדק בית לפחות בנושא זה. כל טוב, יוסי

גלעד ק

New member
תגובתי האישית

כל עוד ה"דוקטור" עזרא ממשיך לנהל את הפורום ושמו יפורסם באתר הבקשה שלי להריד אותה מהקישורים תשאר בעינה.

emakover

New member
כל הכבוד על האיזון

ובתור לקוח של הד"ר (ומה לעשות כזה הוא בשבילנו) גם אני מודה לו על העבודה וגם אני נקי וקובי מעולם לא היציע אלא חיווה את דעתו כנגד. מי שרוצה יכול גם לשתות ציאניד... תודה ד"ר קובי

neuron

New member
רמי

כמו שבודאי שמת לב, האיש מתיימר להחזיק בתואר Ph.D שזו הכשרה מחקרית ולא קלינאית. אין זה משנה כלל במה כביכול האיש עשה דוקטורט ומסתבר שהוא בכלל מחזיק בתואר של נורופאטיה שאני מניח שאפילו לא מדובר בתואר ראשון, אלא סתם לימודי תעודה של שנה שנתיים ). היחידים המורשים לתת תרופות הם רופאים!!! כאלו שיש להם תואר ברפואה (שקיצורו הוא M.D ולא Ph.D ). אף אחד אחר, אפילו לא תזונאי, לא אחות בקופת חולים ולא וטרינר ...אף אחד למעט רופא לא מוסמך לתת תרופות לבני אדם! מי שעושה אחרת נוהג שלא כחוק ...וחמור יותר- נוהג שלא באחריות!!!

neuron

New member
יצא קצת לא ברור אז שוב...

הפעם עם פיסוק נכון. כמו שבודאי שמת לב, האיש מתיימר להחזיק בתואר Ph.D שזו הכשרה מחקרית ולא קלינאית. אין זה משנה כלל במה כביכול האיש עשה דוקטורט ומסתבר שהוא בכלל מחזיק בתואר של נורופאטיה (שאני מניח שאפילו לא מדובר בתואר ראשון, אלא סתם לימודי תעודה של שנה שנתיים ). היחידים המורשים לתת תרופות הם רופאים!!! כאלו שיש להם תואר ברפואה (שקיצורו הוא M.D ולא Ph.D ). אף אחד אחר, אפילו לא תזונאי, לא אחות בקופת חולים ולא וטרינר ...אף אחד למעט רופאים, אינו מוסמך לתת תרופות לבני אדם! מי שעושה אחרת נוהג שלא כחוק ...וחמור יותר- נוהג שלא באחריות!!!

למעלה