ערוץ 10 שישי 7 בערב

justchip

New member
למה בדיוק עניין אישי

כמו אימות בין נער לאנשים שתקפו אותו מינית אמור להיות ארוע טלוויזיוני צובר רייטיניג ואיזה סוג של בן אדם בוחר להתמודד כך אם הארוע הכי אישי בחייו? סתם מעלה תהיות.

אאוטינג זה ההיפך מהשתקה

טוב עשה חיים שפנה לטלוויזיה. בדרך זו המתועדת והמצולמת אף אחד לא יוכל להכחיש או להתעלם מהמעשים החמורים והנפשעים שנעשו בו ושממשיכים להיעשות על יד הסקס מניאקים האלה. הרבנים יצטרכו להתמודד עם זה וגם המשטרה. ולחיים - אותך צריך לחבק ובך צריך לתמוך על המעשה האמיץ שעשית. הרצון שלך לנקום בפושעים הנתעבים יקל עליך במידה מסויימת אבל גם יתן אומץ לנפגעים נוספים להשמיע את קולם. בעצם חשיפתם של פושעים אלה - יש לקוות שלפחות הם יקבלו את עונשם וילדים אחרים לא ייפגעו.

justchip

New member
ואקסביזם זה מחלת נפש

גם בערוב הגורמים הנכונים לא הייתה השתקה.

קו חירום לנפגעי תקיפה מינית - 1203

שוחחתי אמש , לאחר שידור הכתבה עם מנחם והבנתי ממנו שהוא אינו מסתפק בכתבה וימשיך במאבקו החשוב. כפי שכתב אחד המגיבים בפורום "בחדרי חרדים " , מנחם עשה שירות חשוב מאד לחברה החרדית. זה לא מקרה שתוך יומיים הצטברו באותו פורום כ - 130 תגובות. אומנם רבים מנסים לגמד את מימדי התופעה , אבל הרוב מודים שהיא קיימת ושהגיע הזמן להפסיק לטייח. אני משוכנע שמאות ואולי אלפי יוצאים לשאלה וחרדים שראו ויראו את הכתבה באינטרנט, יבינו שהם לא לבד, וחלקם יאזרו אומץ להתמודד עם חוויות דומות שקרו להם ע"י טיפול פסיכולוגי, או אפילו יתלוננו במשטרה. זו תהיה תרומה עצומה של מנחם אני מצרף כאן קישורים ל - 2 אתרים העוסקים בנושא. נפגעי תקיפה מינית יכולים להתקשר לקו חירום 1203. קו מיוחד לציבור הדתי חרדי - 02-5328000. נפגעות תקיפה מינית יכולות להתקשר ל - 1202

עובבי

New member
מישהו יודע איך ניתן

ליצור קשר עם לאנג? חבר בהלל אולי...או משו בסגנון... אשמח לפרטים במסרים. נ.ב. למיטב ידיעתי אינני ממשמרת הצניעות

אתה יכול לפנות דרכי. מנחם אכן בהלל

מנחם יצא לשאלה בסיוע של הלל ונמצא בקשר איתנו עד היום. אני מקווה מאד שהוא יגיע למפגש הבא שלנו.

אתם יודעים מה מפריע לי

שאחרי כול כתבה בסגנון כזה נוצר הרושם שכול מי שיצא בשאלה עבר איזה טראומה בילדותו.

מה לא עברת?

כך כל החרדים תמיד טוענים ואני כמו הוכחה ניצחת עומד מולם ואומר לא!! אני לא עברתי כלום!!! כמו אברהם אביכם גם אני שאלתי שאלות.

צפיתי בכתבה עכשיו

ורעדתי כולי. כן,גם אני הייתי שם. ומכל הכתבה הזו את ה"בום" בבטן חטפתי ממשפט שאמר למנחם חבר חרדי שניסה להניאו מלצאת ל"מסע" הזה. לשאלתו של מנחם "מה היית עושה אם זה היה קורה לבן שלך".? עונה החבר:"הייתי אומר לו שיגיד תהילים וישכח מזה מהר" שמעתם????????????????????????? שישכח מזה מהר ! "שתיקת ההורים" הזו ,גם אצלי ,גם במקרים אחרים שנחשפתי אליהם,היא מחרידה. הורים,שבכל פרמטר אפשרי היו הורים טובים,הפכו שותפים לפשע, כי הלחץ של החברה המעוותת הזו גרם שה "מה יגידו" וה"שידוכים של האחים" יהיו משמעותיים יותר מהרגשות הכי בסיסיים וראשוניים של כל יצור חי שחושף טלפיים ומגן על גוריו, ומה שנשאר לי זה בעיקר לבכות.

../images/Emo201.gifאני מצטערת לקרוא

אני לא יודעת אם זה אתה או את. ההורים שלך הם גם קרבן.
ההורים בעצמם מנסים להדחיק ומנסים לשכנע את עצמם בנורמות החברתיות המעוותות הללו. יש קו שבני פרסם למטה על נפגעים מהמגזר החרדי. כדאי לפנות.

תמיד

תמיד חשבתי שאני מכיר את התופעות האלו שכבר מזמן הם לא רק תופעות, תמיד הסבירו לי שזה היה משוגע ("הוא לא בריא בנפשו, מה לעשות??"), תמיד שמעתי על הדברים ממקור עקיף (לא הייתי חרדי אף פעם), ולא הבנתי באמת, תמיד אני יודע שמה שיוצא בסוף החוצה בכל תחום בחיים , בטח כזה, הוא אחוז אחד מהמציאות. מה נותר? לקוות לטוב, לעודד אנשים כמו מנחם לאנג, לקוות לעוד טוב, לעודד אנשים שעברו דברים דומים לעשות מה שצריך, ולקוות לעוד טוב.. (לא יודע מאיפה האופטימיות הזאת...).

פנדיאני

New member
את האמת

הרושם שאני אישית קיבלתי מ2 התוקפים, שהם באמת לא מאה אחוז בנפשם. אבל כאמור, הכתבה לא באה להראות שגם בציבור החרדי ישנם סוטי מין, אלא באה להראות את הטיוח ואת ההתמודדות הלקויה בנושא אם בכלל. ולכן בריאות נפשם של התוקפים לא רלוונטית לדעתי.

למעלה