ערב פסח בהל"ל

היה רעש ולא שמעתי הכל

עכשיו אני קורא לראשונה. זה מצוין ולדעתי יכול לשמש כבסיס לסרט הבא של הל"ל. יישר כוח ישראל.

Moon rise girl

New member
תמיד כיף לקרוא

קטעים חכמים שכתובים כ"כ יפה. למרות שלא שמעתי את זה בLIVE, הצלחת לרגש. מקסים!

עובבי

New member
ענק ענק ענק ../images/Emo6.gif

חבל שלא הייתי שם כדי לשמוע.איזה פאנץ' ליין אדיר. אגב, התגובות כאן בפורום להודעתך מצביעות על כך שחברי הפורום המגיבים לא ממש הבינו את ההומור. אז אם היה לך ספק הוא הוסר-מכאן שמדובר בהומור משובח. בברכה, אהובך

פרט הסבר ונמק!

מדוע לא הגעת לחגוג איתנו. מקוה לראותך באירוע הבא. נוכחותך חשובה בגלל משקלך הסגולי הגבוה

עובבי

New member
משקלי הסגולי הגבוה

שמר בשער מחנה תל השומר בשישי-שבת האחרונים-והוא עשה כן בצער רב ובתחושת החמצה. משקלי גם שמע שהוא היה נותר ללא שינוי אילו היה בא לאכול בליל הסדר אבל זה כבר עניין אחר.

בסיסי, ווטסון יקירי

הנחות יסוד שהניח הבלש: 1. ליל הסדר נחגג שלא בעונתו. 2. חל איסור חמור על שינוי המועדות. החלו באיסור אחד והדרדרו לשתיית אלכוהול בספירת העומר (מילה מהרב: מותר לשתות אלכוהול בספירת העומר) (מילה מאחות של הרב: שתוק. רפורמי) הדרדרו לשתיית אלכוהול שלא בזמנו ומשם קלה הדרך לשתות שלא כדרכו. אבזץ התפשט בפומבי ("ערום ועריה", אמר קלידוסקופ ושיכורים לא משקרים) אורי80 נחרד מהסצנה וניסה לשכנע אותו להתלבש. הוא לא הסכים עד שמישהי תמצוץ לו, מישהי הסכימה. לא הצלחנו לגלות מי זו אבל ברור שזו לא בת חן שכן נאמר שבת חן נשארה בחיים. האוכל היה בסגנון מרוקאי (למרות התנגדות ועדת קישוט) והאדמור חיסל את כולו (מילה מהטבחית: השניה שמתי פה מגש מלא עופות, לאן הוא נעלם?) קלידוסקופ חושב שהוא נשאר בחיים הוא עדיין לא יודע מה צפוי לו ומגיע הביתה (מילה מהמשטרה: אם שותים לא נוהגים) כשהוא נכנס לאמבטיה להתקלח הוא מגלה שאין מגבת ויוצא לחפש מגבת. בדרך הוא נופל על אגוזים שהשותף שלו פיזר על הרצפה. כשהשותף רואה אותו מדמם על הרצפה, הוא מרים אותו, זורק אותו חזרה לאמבטיה ואומר לו בדמייך חיי. בסוף הוא נחלץ מהאמבטיה ומגיע למקלדת, משום מה נתקע לו הצ', ואז הוא כותב את ההודעה. בברכה, דר. ל. ווטסון

uri80

New member
../images/Emo6.gif ואפילו התקרבת קצת למציאות

רק שלוש הערות: א. אני לא נחרד כל כך בקלות מאבזץ. כבר ראיתי אותו גורם בעבר למחזות קשים יותר. ב. אני מוצא את הרעיון של קליידוסקופ שאעשה לו "רועי" או מה שזה לא יהיה, מטריד ביותר. ג. האדמו"ר המהולל לא נגע בבשר אלא רק אכל איזה קינדעלך או שניים תוך פגיעה קשה במוניטין שבנה לעצמו במשך השנים. נראה שתש כוחו לעת זקנה.

Le Fay

New member
לאמור בסעיף ג. אני לא מאמינה.

אבל אם אתה רוצה לנסות ידך בסיפורת בדיונית, זה בסדר.

uri80

New member
האמיני, האמיני. תש כוחו אני אומר לך

מחלפות ראשו קוצצו וג'ל בלתי מזוהה החליפן. עוד שניה והיה ממוטט את עמודי הבית על ראשנו.

אבזץ

New member
לגמרי...

הייתי בהלם טוטאלי כשראיתי את האדמו"ר אוכל קניידלעך. הייתכן שהוא חיכה לסטייק עד בוש, ומשבושש לבוא התאבד? מישהו שמע ממנו בזמן האחרון? ויורי לעומת זאת, מגדל גידולי פרא בסנטרו ונראה כפרופ' מומחה למחלות ווגינליות.

barr1969

New member
הייתי במרחק ראיה

והאמור בסעיף ג' נכון, עם כל הצער שבדבר.

מחממנוע

New member
מזלחבל שלא הכרת את בני בסקרויל

הם היו מה זה מאגניבים אמש הקלידו היה ממש מעורער בבטנו, אי לכך קרו דברים שלא קרו מעולם. ולכן נכתבו גם דברים שבעצם לא נכתבו משום מה החיוך של יורי הפך לרציני יותר עם הזקנקן עוד שטויות יבואו בהמשך

הדוני ישמור

כמו שאומר ידידנו נתן הנביא דר יקירי, כואב לי הראש מידי, אולם אם אתה וטססון, מדוע אתה קורא לי גם ווטסון יקירי? ב. יש לך תרופה נגד כאב ראש? ובלבולציה? ג. יש לך תרופה לחמרמורת? ואבעבועות רוח? ושחין אדום תורכי? ד. אתה יכול למצוא מי חדר לי אתמול עמוק עמוק לניק, ואולי למוח והוציא את הדברים האלו? אני מתבייש בשמו (כשאמצא אותו, אסביר לו, בינתיים אני רודף אחריו) ה. הדוני ישמור

למעלה