ערב פסח בהל"ל

אלוהים עדי, וגם בחששי

כי הושברנו מצות בחפיסות ושכר המדי וגם יין נתזים שהוא קולה כשר לפסח למהדרין בהשגחת הרב לנדא ומה יעשה הבן ולא יחטא?

ofer976

New member
ערב פסח בהל"ל

שלום לכולם! טוב, אז חיים ביקש שאני אכתוב פה, אז אין לי בעיה
אני בן של מתנדבת בהל"ל. אתמול היה ערב פסח של הל"ל, ורציתי לדעת למי שהיה איך היה? ואם הוא נהנה! אז שרשרו לפה חוויות.

אכן ערב מרגש מלא עוצמה.

מבחינתי היו כמה רגעים מרגשים ה"ערב". 1.ה"סיפור" של אבזץ" 2.הסרט של הלל והקטע של .ת. היה גם "כבוד גדול" כשנמהלי הפורום באו. ובכלל היה כייף גם באולם הריקודים. תודה למארגנים , לידיעת אלו שלא מספמטים את הלל,היו למעלה מ20 ניקים כאן בפורום שהיו בארוחה. כך שזה רלוונטי לספר חוויות משם.

אכן ראו אותך למעלה מ200 אנשי הלל.

נראית טוב נשמעת טוב והכי חשוב, העברת את המסר שלך בצורה רהוטה מאות האנשים שמחאו כף בסיום דברייך הזילו דמעה של הבנה מחד וגאווה מאידך... אהבנו אוהבים ונאהב. כולנו ואני בתוכם. נ. ב. תודה לבמאי המפיק והעורך. מ. פ. סרט איכותי ,הפקה מהממת, קולע , קצר .

סלסרו

New member
האם זה הסרטון על הל"ל (שקבלתי בדואר

לפני כמה ימים)? עם המלגות וכו'?

סלסרו

New member
חביב בהחלט

אגב, תוכלו להמיר אותו לavi ולשים אותו באתר שלכם.

הסרט לא יופץ

מדובר בסרט פנימי של אגודת הלל שנועד לצורכי הסברה למתנדבים ותורמים פוטנציאליים אך אין כוונה להעלותו לאינטרנט או להפיצו באמצעי התקשורת. לא כל היוצאים המצולמים בו מעוניינים להחשף.

Moon rise girl

New member
היה מקסים,

למרות שעקב נסיבות שלא תלויות בי לא הצלחתי להגיע מוקדם ולהישאר מאוחר כמו שתכננתי, היה לי כבוד גדול להיות נוכחת בחלק מהערב. האנשים היו מקסימים, האוירה הייתה נעימה והסרט היה מרגש ונוגע. תודה לבני שנתן לי את הזכות להיות חלק מזה, לחיים שהגן על המקומות שלנו בחירוף נפש ולניקים שפתאום הפכו לפרצופים אנושיים.

המאהב7

New member
לכל החברים, נא ראו רישומיי מליל סדר אמש.

ובכן, יצאנו מירושלים מלאי מצב רוח. הנהג ה"מטורף" שלנו, הביא אותנו בדיוק חמש דקות לפני הזמן שמופיע בתוכנית. כשהגעתי למקום, אחזה בי סחרחורת, כמה חברי הלל הצטרפו בחדשיים האחרונים? אולי מאה, אולי אפי' יותר. מששאלתי את אחד ה"מבינים", הסביר לי אותו אדם שגם מתנדבים/ות והורים הוזמנו. כמובן שהצטערתי על כך שלא ידעתי על זה, כך הורי אולי היו מגיעים. (בזאת אני מעונין לציין את תודתי למלווה שלי רינה אופיר. שעזרה לי במציאת המשפחה, משפחת צחייק הנפלאה בשכונת מלחה.) לאחר מילות פתיחה ספורות מאותו אדם שאת שמו לא גיליתי מעולם, קראנו הגדה יפה ומיוחדת, נכונה ואמיתי... אהבתי!!! אחרי שביסמנו עצמינו ביין ומחאנו כף עד כדי קילוף העור, יצאנו למחות רגל... הלכנו והלכנו עד שהגענו ל"שומקום". בהתחלה המוזיקה היתה... אבל אחר כך היא השתנתה לטובה, ונהייתה די סבירה. ולסיכום דברי! דבר אחד רציני להדגיש. אין כמו המסיבות הסגורות של הלל. שם אפשר לרקוד לבד, ועדיין להרגיש מחובר עם כולם. גם אם נרקוד יחד. עם ג'ינג'י או אורן, דבי או שלי, אין זה משנה, העיקר התחושה שאתה מכיר את כל המועדון (כמעט) ובעיקר!!! מועדון שלם שאוהב אותנו!!! אוהב את כולכם כמו שאתם!!! אבי דרוק

laife

New member
על לשרשר שמעת?

יש כבר 5 או 6 הודעות על ליל הסדר (שלא השתתפתי בו לצערי)

למעלה