ערב טוב

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
היום הרינגטון היה בקומונה?
כותרת הטיוי 120 יום לבחירות.
וחשבתי לעצמי למה שלא נספור את הימים בקומונה?
ושאלתי את עצמי, מע מסוגל לספור בהדיקות?
יש לכם רעיון מי מסוגל לעשות את המלאכה ללא פיספוס?
להוציא את הרינגטון. הוא כבר מילא את תפקידו בספירת העומר :-):
תראי, אם זאת ספירה לא לשם שמיים אז היא לדעתי מיותרת.
מה אנחנו נתחיל לספור כמה ימים נותרו לבחירות?
זה יעייף אותנו ואף יתיש.
למה הדבר דומה?
פעם בחלם רצו לבנות פרבר חדש אבל היה שם הר שהפריע להם
אז הם החליטו לדחוף את ההר כדי שיתפנה להם מקום לבניה.
אז כל חלם יצאו לכיוון ההר והם התחילו לדחוף ולדחוף את ההר, רק שבצהריים השמש קפחה על ראשם
והיה חם ואז הם בזה אחר זה החלו להוריד את הבגדים כדי שיהיה להם יותר קל לדחוף
בינתיים היגיעו גנבים וגנבו להם את כל הבגדים.
ואז אחד החלמאים צעק בקול גדול: "היי חבר'ה, אני חושב שמספיק לדחוף, כי אני כבר לא רואה את הבגדים שהשארנו מאחור".

שמלת תחרה1

Well-known member
תראי, אם זאת ספירה לא לשם שמיים אז היא לדעתי מיותרת.
מה אנחנו נתחיל לספור כמה ימים נותרו לבחירות?
זה יעייף אותנו ואף יתיש.
למה הדבר דומה?
פעם בחלם רצו לבנות פרבר חדש אבל היה שם הר שהפריע להם
אז הם החליטו לדחוף את ההר כדי שיתפנה להם מקום לבניה.
אז כל חלם יצאו לכיוון ההר והם התחילו לדחוף ולדחוף את ההר, רק שבצהריים השמש קפחה על ראשם
והיה חם ואז הם בזה אחר זה החלו להוריד את הבגדים כדי שיהיה להם יותר קל לדחוף
בינתיים היגיעו גנבים וגנבו להם את כל הבגדים.
ואז אחד החלמאים צעק בקול גדול: "היי חבר'ה, אני חושב שמספיק לדחוף, כי אני כבר לא רואה את הבגדים שהשארנו מאחור".
טוב שכנעת

Harrington

Well-known member
מנהל
תאמין לי שאני לא עושה זאת כדי לעצבן אף אחד
אם אני עושה זאת, אז זה לשם שמיים בלבד.
הקב"ה יותר חשוב לי מכמה פרובוקטיבים שחושבים שהם חזות הכל.
להזכירך אתה היית זה שבתום ספירת ספירת העומר הצעת למצוא דרכים שונות להמשיך ספירה כזאת או אחרת, או להעלות שרשורים יומיים באותו סגנון (להשקפות מסוימות) :).

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
להזכירך אתה היית זה שבתום ספירת ספירת העומר הצעת למצוא דרכים שונות להמשיך ספירה כזאת או אחרת, או להעלות שרשורים יומיים באותו סגנון (להשקפות מסוימות) :).
בהחלט הצעתי.
ואם אתה עדיין זוכר, אז זה היה לאות סולידריות כלפיך וכלפי ספירת העומר שהעלית, בעיקר בראותי את המדוזה והתמנונה שמצצו לך את הדם הישר מהווריד.
ואילו אתה עכשיו תוקע לי סכין בגב כאות תודה על הסולידריות שהיתה לי אליך.
פששששש איזה יופי של חבר אתה.
אבל תאמין לי שלא נפגעתי, תמיד ידעתי עד כמה אתה טיפוס לא אמין.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
בהחלט הצעתי.
ואם אתה עדיין זוכר, אז זה היה לאות סולידריות אליך וכלפי ספירת העומר שהעלית, בעיקר בראותי את המדוזה והתמנונה שמצצו לך את הדם הישר מהווריד.
סולידריות? מה הקשר אלי בכלל? ראשית העלאת ספירת העומר היומית כלל לא הייתה ענין שלי, אלא בקשת הציבור. שנית דבריך שם שזכורים היטב לא נבעו משום סולדיריות מיוחדת, אלא מרצון לעקוץ את הפצלוחות התוקפניות. לא שום דבר מעבר לכך. לגיטימי כמובן לחלוטין, אבל אל נא תנסה לייפות את המציאות רטרואקטיבית (ואז עוד לטעון לחוסר אמינות של השני :)).
ואילו אתה עכשיו תוקע לי סכין בגב כאות תודה על הסולידריות שהיתה לי אליך.
מזל שלא הגזמנו :).
פששששש איזה יופי של חבר אתה.
המממ... צר לי, אבל לא זכור לי שאנחנו חברים. למעשה יש לי סדרת מסרים וזכרונות מפוסטים פומביים שמעידים את ההיפך הגמור. אף אחד מהם למען הסר ספק, לא בחתימת ידי...
אבל תאמין לי שלא נפגעתי, תמיד ידעתי עד כמה אתה טיפוס לא אמין.
שמח לשמוע שלא נפגעת. לגבי אמינות, תצטרך לסלוח לי שלא מזיז לי כל כך מה דעתך בעניין.

למען הסר ספק, תת השרשור הזה מוצה מבחינתי. כנראה שלא אקרא תגובות המשך מטעמך. אמתין שתתגבר על התקופה החודשית שכנראה מקשה עליך ובא לציון גואל.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
סולידריות? מה הקשר אלי בכלל? ראשית העלאת ספירת העומר היומית כלל לא הייתה ענין שלי, אלא בקשת הציבור. שנית דבריך שם שזכורים היטב לא נבעו משום סולדיריות מיוחדת, אלא מרצון לעקוץ את הפצלוחות התוקפניות. לא שום דבר מעבר לכך. לגיטימי כמובן לחלוטין, אבל אל נא תנסה לייפות את המציאות רטרואקטיבית (ואז עוד לטעון לחוסר אמינות של השני :)).

מזל שלא הגזמנו :).

המממ... צר לי, אבל לא זכור לי שאנחנו חברים. למעשה יש לי סדרת מסרים וזכרונות מפוסטים פומביים שמעידים את ההיפך הגמור. אף אחד מהם למען הסר ספק, לא בחתימת ידי...

שמח לשמוע שלא נפגעת. לגבי אמינות, תצטרך לסלוח לי שלא מזיז לי כל כך מה דעתך בעניין.

למען הסר ספק, תת השרשור הזה מוצה מבחינתי. כנראה שלא אקרא תגובות המשך מטעמך. אמתין שתתגבר על התקופה החודשית שכנראה מקשה עליך ובא לציון גואל.
אז זאת השיטה?
קודם אתה פוגע בי ועכשיו אתה מציג חזות של נעלב?

"חברים" התכוונתי בוירטואליה.

אין לך מה להמתין ש"התקופה החודשית שלי" תסתיים.
בגילי כבר הפסקתי לקבל מחזור, אבל אני כן סובל לפעמים מגלי חום.

למעלה