ערב טוב

שמלת תחרה1

Well-known member
היום הרינגטון היה בקומונה?
כותרת הטיוי 120 יום לבחירות.
וחשבתי לעצמי למה שלא נספור את הימים בקומונה?
ושאלתי את עצמי, מע מסוגל לספור בהדיקות?
יש לכם רעיון מי מסוגל לעשות את המלאכה ללא פיספוס?
להוציא את הרינגטון. הוא כבר מילא את תפקידו בספירת העומר :-):

Harrington

Well-known member
מנהל
היום הרינגטון היה בקומונה?
היה.
כותרת הטיוי 120 יום לבחירות.
וחשבתי לעצמי למה שלא נספור את הימים בקומונה?
ושאלתי את עצמי, מע מסוגל לספור בהדיקות?
יש לכם רעיון מי מסוגל לעשות את המלאכה ללא פיספוס?
להוציא את הרינגטון. הוא כבר מילא את תפקידו בספירת העומר :-):
אם הייתי סופר משהו בהקשר הזה, זה לא 120 יום לבחירות אלא 121 יום ליום שלאחר הקמפיינים. הם אלה שהולכים להפריע לי בחודשים הקרובים :). בחירות? נחמד. לא מתרגש מהן באופן מיוחד.

שמלת תחרה1

Well-known member
היה.

אם הייתי סופר משהו בהקשר הזה, זה לא 120 יום לבחירות אלא 121 יום ליום שלאחר הקמפיינים. הם אלה שהולכים להפריע לי בחודשים הקרובים :). בחירות? נחמד. לא מתרגש מהן באופן מיוחד.
דפדפ הלאה את תשדרי הבחירות. לדעתי כולנו מכירים בעלפה את מה שהם מתכננים לכתוב ולשדר, 🤣🤣🤣

Harrington

Well-known member
מנהל
דפדפ הלאה את תשדרי הבחירות. לדעתי כולנו מכירים בעלפה את מה שהם מתכננים לכתוב ולשדר, 🤣🤣🤣
ברור :). ועדיין זה מה שיחרפן. אגב לא רק התשדירים. זה מילא, אפשר להתעלם. אבל הדיבורים האינסופיים, כאשר ב99% מהזמן יראיינו פוליטיקאים על א' והם ידברו על ב', כאשר ב' יהיה תעמולה מעצבנת.

מקסים 45

Well-known member
ברור :). ועדיין זה מה שיחרפן. אגב לא רק התשדירים. זה מילא, אפשר להתעלם. אבל הדיבורים האינסופיים, כאשר ב99% מהזמן יראיינו פוליטיקאים על א' והם ידברו על ב', כאשר ב' יהיה תעמולה מעצבנת.
חייבים להקשיב להם?

שמלת תחרה1

Well-known member
היה.

הירוק שלך היה חסר לי בעיניים.

Harrington

Well-known member
מנהל
כל ידידי המבוגרים המחוסנים סבלו מ- 3-4 ימים יותר מעצבנים ואז ממש מדי יום הורגשה הקלה גדולה. אתה ממש שם!
תודה על העידוד! כולי תקווה, למרות שברוך ה' נראה שבס"ה אני עובר את זה די בקלות יחסית.

משתפרת1

Well-known member
תודה על העידוד! כולי תקווה, למרות שברוך ה' נראה שבס"ה אני עובר את זה די בקלות יחסית.
אז יש לך סיכויים גבוהים לצאת שלילי בבדיקה של אחרי 5 ימים. וכאן בטח יגיעו כל הבדחנים עם הקביעות על מי שלילי ומי חיובי. אני אחסוך את זה ממך.

Harrington

Well-known member
מנהל
רפואה שלמה,|חיבוק| מהיכו הבאת על עצמך את הקורונה? מחוסן 4 פעמים?
רב תודות.
הבן התחיל עם זה והגיע 'להתבודד' אצלנו. אימו חטפה את זה אחריו ואני בהמשך. היא חטפה את זה הכי קשה מבין כולנו. לפחות נכון לרגע זה. הוא כבר הספיק לצאת מזה לגמרי בינתיים. אני מחוסן 3 פעמים. התלבטתי אבל בסוף לא הרגשתי צורך בחיסון הרביעי, במיוחד לא לאור הדיווחים שהיו במקביל שאוטוטו ייצא החיסון המותאם לווריאנטים.

למעלה