ערב טוב.

Pure M

New member
ידידי,

אתר וקמונה לעמותה ייפתחו ע"י מקימיה ומייסדיה, לאחר שנשב ונחליט על המטרות המדויקות, הדרכים, השיטות, אחרי שנגבש את כל הדברים. מאחר ולא שמעתי אותך מצייץ כשביקשתי עזרה עם האגודה, אני לא רואה איך הקומונה שלך תעזור, בייחוד כשאיש כאן לא מכיר אותך, ועם כל הכבוד - אנחנו לא לוקחים סיכון.

הוכחתם כמעט מעל לכל ספק

כלא יעילים בעליל. כל יוזמה שניסתה לצאת מהפורום הזה להקמת אירגון כזה לא הספיקה אפילו להתחיל להתקיים. אין לי בעיה לשתף איתך פעולה אך עם כזה אנטי נראה שתהיה בעיה. כל עוד לא היקמת ארגון כזה אין לך זכות לקחת בעלות על הרעיון.אולי זה אפילו ימריץ אותך. כמו שנאמר: 2 יהודים 3 מפלגות.

Pure M

New member
קח כמה ימים אחורה,

מה כתבתי כאן בפורום? היה שירשור מכובד בהחלט על כך שהחלטתי לקחת על גבי את הקמת האגודה, וכשבקרוב יתקיים מפגש ייסוד בו נחליט על המטרות, דרכים, כללים, וכל מה שצריך בדרך להקמת האגודה. בפעמים הקודמות אנשים דיברו ודיברו, ודבר לא קרה. לא יודע מה לגביהם מבחינה זו, אבל אני אדם שמוציא דברים אל הפועל, וכל עוד אקבל תמיכה לדבר - אעשה את זה, ואקים אגודה.

barr1969

New member
אתם, שניכם. תגידו

שאשמור את השרשור הזה לעוד שנה ככה? כשאדם מכריז בקול, מחר אקים מפעל גדול, כבר התחלנו רע. תעשו, תקימו, תייסדו, תבנו ותתרימו. כשיהיה שלד לכל התוכניות הענקיות האלו- נשמח להיות שותפים. קומונת הדתל"שים העולמית, יודעים למה התנפצו תקוותיה בקול ענות? לא בגלל שאחת ממקימה חזרה בתשובה, ולא בגלל חוסר תקציב. כדי להקים מפעלים גדולים, במיוחד יש מאין, צריך יותר מאשר להקים קומונה עם שם מפוצץ, ויותר מאשר יומרה מנופחת וצעקנית. צריך יוזמה, כריזמה, וקצת צניעות. אם אפשר. אם לשניכם יש את זה, לכו על זה ביחד או לחוד. אבל למען השם, הקימו קלעים ועבדו מאחוריהם. על במה לא מקימים תפאורה אלא רק מציגים אותה.

uri80

New member
../images/Emo45.gif מישהי אמרה לי פעם

"הדיבור הוא זול מפני שההיצע עולה על הביקוש." בכל מקרה, שיהיה בהצלחה.

כמו שאמרתי למעלה,

זה אינטרס משותף. וצודקת (במקרה הזה) בר. דיבורים גדולים רק מקטינים את העסק. בגלל זה אני הזכרתי בהודעתי המקורית רק במעט את זה. אז במתותא ממך, אין לי מושג מה האנטי שלך, אבל טוב זה לא יכול לעשות.

Pure M

New member
כמובן שזה אינטרס משותף,

רוצה לסייע? להיות חלק מהעניין? בוא למפגש שבו נשב ונגבש את כל העניינים בסוף החודש. כפי שאמרה בר מעלי - דברים עושים מאחורי הקלעים. לא כל דבר אנשים כאן יודעים, והיו לי שיחות עם מספר גורמים מאז ההודעה שפתחתי לפני שבוע. זה שאני לא יוצא בהכרזות על כל פיפס לא אומר שאני לא עושה כלום. אה, ולשם ההבהרה - אני מתעקש לעמוד בראש היוזמה, כי בפעמים קודמות - עלו יוזמות, אבל לא היה ברור מי הכתובת, עם מי מדברים ועל מה, מה הולך, מתי ואיפה, ובסופו של דבר הכל נעלם בקול בשקט בשקט בלי שאף אחד מרגיש. אני חייב להתנצל על תגובתי הראשונה להודעתך, שכן קראתי הודעתך בחטף וחשבתי שדבריך בפסקה הראשונה היו ברצינות.

לדעתי אין טעם בוויכוח

על הנהלת ארגון בחבלי לידתו. ומכיוון שמה שעומד בראש מעייני זה הארגון,ואני מוצא טעם בדבריך שצריך אחראי מוגדר. לא אכפת לי שתהיה אחראי. בקשר לקומונה, מכיוון שזו יוזמה חדשה, ועדיין לא השתנו דברים בקומונה הישנה, אני מציע שהקומונה תהיה לטובת הארגון החדש. אפתח אותה לכל חבר פורום מוכר שרוצה לדון ולהציע הצעות.

Pure M

New member
אשמח

אם תוכל ליצור איתי קשר במסרים, בנושא הקומונה והאגודה, בכדי שנוכל להרחיב.

R a c h e

New member
מגיבה באיחור רב, אבל חייבת לציין

שלא אהבתי את ההודעה הזאת ברגע שאישרתי אותה. ראשית היא מתנשאת: "אז למי שנמאס מכל הטעויות כתיב הנוראיות שלהם, מכל הדיונים והבדיחות הפנימיות ביידיש, מכל רדיפת ההנאות הגשמיות והניסיון הנואש להשלים את כל מה ש"פיספסו"... מהבורות הנוראית בראיית דתלש כחילוני עם כיפה", גם אם זה נכתב בצחוק, ולי זה נראה רציני מדי. שנית, זכותך לפתוח קומונות כאוות נפשך, לדאוג שיהיו סגורות בפני מי שבא לך ולבחור את החברים המורשים להכנס אליה, לי הקומונה הזאת נראית מיותרת לחלוטין, גם אם אני "עונה לדרישות" ויכולה להיות חברה בקומונה. ושלישית, בחיפוש אחרי הודעות שכתבת לא מצאתי כלום בפורום פרט לעמוד זה, אז אם אתה חדש, לא תזיק לך קצת צניעות ואם אתה וותיק, אני לא מבינה למה אתה מסתתר אחרי ניק אחר, או שבעצם אני כן מבינה....

R a c h e

New member
אני עדיין מגלה כאן דברים חדשים

ולומדת בכל יום, לא ידעתי שיש תואר כזה: "מבקר הפורום" איך זוכים בו? איך נבחרים? לא יודעת מה להגיד לך, אולי רק שתהיה בריא.....

ממש גועל נפש ../images/Emo5.gif

למרות שאני דתלשית בחיים לא אצטרף לקומונה כזו מתנשאת. ואם כבר אתה בקטע מתנשא, לפחות תצניע את זה- לא כזה כבוד...

למעלה