ערב טוב.

ערב טוב. ../images/Emo91.gif

לכל מן דבעי: פתחתי קומונה חדשה. הקומונה סגורה ומיועדת לדתלשים בלבד ולא לחדרדלשים. אז למי שנמאס מכל הטעויות כתיב הנוראיות שלהם, מכל הדיונים והבדיחות הפנימיות ביידיש, מכל רדיפת ההנאות הגשמיות והניסיון הנואש להשלים את כל מה ש"פיספסו"... מהבורות הנוראית בראיית דתלש כחילוני עם כיפה. סתם סתם... הקומונה תהיה חלק מארגון הדתלשים המתהווה בעתיד הקרוב ותשמש גם כתחליף לקומונות הקיימות שבשניים המנהלים כבר כמעט ולא פעילים,ובשלישית ממוצע הגילאים לא מאפשר לקנות אלכוהול (ולא בארה"ב). מי שרוצה להיכנס שישלח בקשה ואני אכניס בנתיים רק אנשים שאני מכיר מהפורום. תעשו חיים!

בן הצבי

New member
איזה טעויות כתיב?

כותבים ``טעויות הכתיב שלהם``, ולא ``הטעויות כתיב שלהם``. סתם, שתדע. (עשית בגרות בלשון, לא? בניגוד אליי, בוגר ישיבה חרדית ומלאת טעויות-כתיב, בורות, ורדיפת הנאות.)

אבזץ

New member
../images/Emo8.gif המסכילים החדשים...

וגם אני מבין רודפי הנאות. כלך לך אצל הקונעפות מהתנחלות "תפרחת ציון". <עוד רגע עוד יתקנו אותי>

הופה הופה

"קומונה סגורה", "רק אנשים שאני מכיר". מי שמך? למה אתה חושב שאתה טוב יותר מאחרים?

אכן קומונה סגורה

ואמרתי בנתיים רק אנשים שאני מכיר. זכותי. לא אמרתי בשום מקום שאני יותר טוב מאחרים. למה קפצת?

בן הצבי

New member
הומור וקלילות זה דבר אחד.

התנשאות וביטול הזולת זה דבר אחר לגמרי.

אבזץ

New member
גמני לא ראיתי שם הומור

כן ראיתי דל גאה בעל חוש חמור. אני די ציני בד"כ. לא הפעם.

אוקיי

מה שהקפיץ אותי בין השאר זו העברת הביקורת על קומונות קיימות וגם שאני מבינה מדברייך שאתה דמות מוכרת בפורום אבל בחרת משום מה להתחבא תחת ניק חדש. יש לך ביקורת לומר? תאמר, אבל תתבגר ותהיה מוכן לשמוע מאחרים גם דעות שונות ופחות נעימות לאוזן.

הופה הופה

נרגעת קצת? יופי. העברתי ביקורת על קומונות? אולי. ביקורת אובייקטיבית ונכונה. זה מה שהקפיץ אותך? חבל. כשיש לי ביקורת אני אומר אותה. ואני לא רואה שום רע בלהחליף ניק.למרות שזה לא המקרה פה. אני אולי קצת עוקצני היום אבל מי שצריך להתבגר פה זה לא אני.

למעלה