ערב טוב.

uri80

New member
מרוב קומונות לא רואים את היער

והפורום לעולם עומד
חבל, נראה לי שסגנון ההודעה הזו יקומם עליך רבים, גם אם כוונתך טובה. אני אישית פחות אוהב מועדונים סגורים שפוסלים אחרים כך שזו כנראה תסתדר בלעדיי.

כרצונך

"דתי שההבדל בינו לבין חילוני הוא עיגול קטן המונח על ראשו"- זה היה אמור לקומם רבים.(תתפלא,אבל לא רק מתניה חושב כך,גם רבים מהציבור החרדלשי) הקומונה לא שונה בהרבה מארגון הלל שפוסל דתלשים. למיטב ידיעתי אתה לא פוסל אותו. בנתיים הקומונה סגורה ונראה מה יהיה בהמשך. אתה יודע, זה לא עולה כסף.

uri80

New member
כן, זה היה מקומם במידה מסוימת

אבל לא הייתי מגזים בפרוש, וגם לא מוציא את זה מההקשר בו נכתב. אולי בגלל שאני מכיר את האדם הכותב ויודע שהתכוון למשהו שלא היה עד כדי כך קיצוני. נ.ב. באמת שפחות חשוב לי מה חושבים האחרים, מצידי שכולם יחשבו כך, אך עדיין יעניין אותי יותר כיצד אני חושב על כך. נכון, אינני פוסל את הל"ל מאחר ולדעתי הם עשו הרבה טוב ועזרו להרבה אנשים. (ואין זה אומר שאני צריך להסכים איתם בכל דבר, אלא להפך) אני גם מבין חלק מהאילוצים שלהם, אף על פי שלא בהכרח מסכים עם כל השיקולים שלהם.

אני לא הגזמתי

ולא הוצאתי את זה מההקשר המקורי. האינטרנט היא פלטפורמה שמיועדת לכלל האוכלוסיה ולא רק לאנשים שאתה מכיר,ולכן מה שנכתב בה מיועד לא רק למי שאתה מכיר. אני מבין יחס חשדני למי שאתם לא מכירים אבל זה ממש מוגזם. ואפילו בזה אני יכול לעשות הפרדה בהכללה גסה בין דתלשים לחרדלשים.

יש בזה משהו

אין לי מספיק נסיון בזה אבל אני די בטוח שזה סוג של מנגנון הגנה שחרדלשים צריכים יותר מדתלשים. בעולם הדתי לאומי התגובה של הסביבה הקרובה ליציאה בשאלה שונה בהרבה מהעולם החרדי.

ושוב אנחנו מגיעים

לאותה נקודה כמו בסוף השרשור, מכיר מחבתים? קיימים יותר בציבור החרדי.

uri80

New member
תגידו שניכם, אולי אתם מעוניינים

שנשאיר אתכם לבד?

בן הצבי

New member
אח, אח.

אורי, אתה יכול פעם אחת לכתוב הודעה ממנה לשם שינוי לא אהנה..??

מתנחל סמולן שכמוך!!!!

1. אני חרדיט ואין לי טעויות כתיב 2.נישט פרסשטייט אידיש (זו אידיש סימולטנית. כן?) 3. הכי חשוב, אני בדיאטה כך שבטח ובטח שאני לא יודעת מה זה הנאות גשמיות ולחם קל זה בכלל לא טעים. פליז..... התקבל אותי לקומונה....? (אבל בלי אוריאל אני לא באה, כך שחבל שתתחנן). <תוהה בוכה חרש לתוך הכר>

uri80

New member
במקום דיאטות מטורפות,אני אומר- ים

גם יותר כיף, גם מוביל לאותו אפקט (בסוף. נראה לי. אחרי די הרבה שחיה)

למעלה