ערב טוב.

דסדס

New member
את טועה!

לחם קל זה ממש טעים... כניראה בחרת לעצמך סוג לא טוב. דיאטה מעניינת? משהו מיוחד?

ברור. אבל קיויתי שהוא ישתכנע ../images/Emo7.gif

דיאטה מאד מעניינת שאני תפרתי למידותי כשהגעתי למסקנה שכל הדבורים על "5 ארוחות מסודרות ביום" הם שקר נתעב שנועד לממן את הדירה שרוחמה קנתה ללאלה שלה בבני ברק. (אני לא יודעת אם "לרזות עם רוחמה" אומר משהו לכל האומללים שלא זכו לצאת מהמגזר החרד בדווקא. מה שברור הוא שהדיאטה שלה לא עובדת. ראיתי אותה!) בכל מקרה הרעיון הבסיסי הוא שמי שלא אוכל מרזה. אז ככה: בבוקר: פרוסת לחם קל עם גבינה. ערב: עגבניות, זיתים וקצת גבינה. כל היום ובלי חשבון: המון מרק ירקות (בלי הירקות המנוולים כמו: תפו"א, בטטה וכו') פעם בשבוע: ארוחת שחיתות חזירית במסעדה. אם לא הייתי ענווה וצנועה כל כך, הייתי מספרת לך שירדתי ככה 8 קילו בחודש וחצי, אבל זה נוגד את האופי הנאצל שלי.

uri80

New member
זה יוצא בערך קילו ושליש בשבוע וזה

כבר לא רק שלא בריא אלא מסוכן. ירידה מהירה מדי - את דופקת לעצמך את מסת השריר בגוף. אני לא ממש מומחה גדול אבל השינוי המקסימלי צריך להיות בערך חצי מזה בשבוע. (אחד שדווקא לא יתנגד לעוד כמה קילו. כל הסטייקים של האדמו"ר לא ממש עוזרים. סימן שהגיע הזמן לקפוץ עוד פעם לאיזה מסעדה טובה) <דיאטות למי שלא צריך זה דבר מטורף> {ממש מוזר כל הקטע הזה של הגוף השלישי. George is very upset}

עם מסת שריר לא הולכים לבנק...

דיאטה היא סוג של עינוי סיני... עדיף מכה חדה, כואבת וחאלס. ובפרץ נדיר של טוב לב: אם אתה ממש מרגיש רע בקשר לקילוגמים החסרים שלך, אני מוכנה לחתום איתך על הסכם יששכר וזבולון, אני אוכל והקרן קיימת לך לעולם הבא, או משהו כזה. <תוהה תוהה בינה לבינה מתי הולכים שוב לאכול>

uri80

New member
חתמתי.

ולא, אני משתדל מאד שלא להשקיע בדברים האלה אנרגיה מרובה מדי. יש מספיק כאבי ראש אחרים. יאללה, לילה טוב. שבוע עמוס במיוחד מחכה מחר.

דסדס

New member
גם אני מקווה שהוא ישתכנע!

האמת, אני עושה דיאטה בריאה, שלך אוכל מאוזן... את ה8 וחצי קילו שאני ירדתי, ירדתי ב4 חודשים... קחי בחשבון שמה שיורד מהר, עולה מהר. שתמרי על עצמך ועל הגוף שלך! והכי חשוב, בתאבון! דסדס

Le Fay

New member
צודקת.

ככה פריסאיות שומרות על משקלן הקבוע: מדלגות על ארוחה ומעשנות סיגריה במקום. מצד שני, את יכולה להשאיר את התפודים במרק: הם טעימים יותר מלחם, עושים נפלאות למצבך הנפשי, מרפדים את דפנות הקיבה ביעילות וכך מעניקים לך גם תחושת שובע וגם הגנה מאולקוס <פיי גורסת שאולקוס ממש לא נעים והמלצות על סיגריה במקום ארוחה מזמן לא טרנדיות> הנחת היסוד שלי היא, כמובן, שיש לך סיבה ממש טובה משלך לאבד משקל, ושאת לא משתמשת בדיאטה כדי להעניש מישהו/לרצות מישהו/לחזור לינקות/להשיג אשליית שליטה על חייך (מחקי את המיותר). ואם מישהו צריך לומר את זה במפורש - כל זה בעיקר כי את בחורה יפה שלרבים מאיתנו קשה להתיק ממנה עיניים, וחבל שתשתעבד לטלטלות משקל דראסטיות שמסתיימות מעבר למאה קילוגרמים (כמה חברות טובות כבר עשו את זה, ועכשיו יש להן גם רפלקס הקאה בלתי נשלט ומום בלתי הפיך בפרוזדורי הלב, שמונע בעדן לשחות, לרוץ ולשחק טניס. זה נראה זוועה והן מקללות את היום שהתחילו בו בדיאטות רעב). אם יש לך פנאי ואופי די אגרסיבי, מוטב לשחק טניס או לעשות קראטה: במונחים של תחושת נחת, בטחון עצמי ועיצוב הגוף יש משהו בספורט אינטנסיבי ששום דיאטה לא משיגה.

rigoletto111

New member
../images/Emo4.gif ובכלל כדאי לא להגזים עם הדיאטה

במיוחד לבחורות מקסימות מכל בחינה...עם דיאטה או בלי... וכשעודף המשקל רחוק מלהיות מוגזם...

אני הורדתי 13 קילו בחודש וחצי

לא מגלה את כל השיטות, יש לי גם חומרים מיוחדים ובלתי ידועים כמעט לאף אחד. לפני 3 שנים הייתי בערך 97 קילו באתי לאיזה סופ"ש בהלל לא האמינו

לכל מן דבעי

בקומונה המרכזית (מרכז הדתל"שים) עומדים להיערך שינויים על מנת שיחזור לפעילות. (כולל מתן הרשאות חדשות לניהול הקומונה).

ממתי זו הקמונה המרכזית?

ואנוכי לא ידעתי. האמת שאין לי כח להרשם לעוד מיליון קומונות, גם ככה אין לי זמן לבקר בהן יותר מדקה ליום.

זכותך לפתוח קומונה

אבל אני נותן לה אחוזיי הצלחה אפסיים.גם בגלל שהיא סגורה וגם בגלל שהגבלת אותה לדתלשים(וגם בגלל שרוב הקומונות נכשלו).הגזמת קצת עם ההנאות,ויידיש זו שפה בינ"ל.אבל על זה מגיע לך מקסימום מלקות,לא סקילה... הבנתי ממיכל שהיא מביאה הרשאות לניהול אז אולי העניין סוף סוף יסתדר. אני דוגל בכבדהו וחשדהו. אבל תדע שהפרנויה רודפת את הפורום הזה כמו קללה עתיקה,ולרוב בצדק.

אם הקומונה תצליח או לא

זה כבר משהו אחר. אולי הגזמתי קצת, אבל הפרנויה הזאת לא מוצדקת. לא עומדת במבחן המציאות.

יש לי חקירה...

אדם כמוני שהיה חרדי בעברו, כתב עם שגיאות כתיב, צרח "אריינינג חיידר" בקולי קולות בסיום ההפסקה, וזינק מעץ לעץ תוך שימוש בזנב, ולאחר מכן התגייס לצה"ל, ואימץ בכל תוקף את האידיאולוגיה הד"לית של הליכה לקרבי ויציאה לקורס קצינים, ביחד עם השילוש הקדוש של ארץ עם ותורה, תוך כדי הליכה להפגנות בני עקיבא למען שלמות הארץ, ונפילה אקראית על מעגלי בנות שרות לאומי בוכיות היושבות עלי גיטרה (וכל מיני עלים אחרים) כל זאת במשך ארבע שנים בערך, ורק לאחר מכן חזר בשאלה.. אתה חושב שיצור כלאיים שכמוני יוכל להתקבל לקומונתך? נ.ב. אירגון הדתלשי"ם הוא "ארגון הדתלש"ים העולמי"? או שהוא יסתפק בריכוז בשלבי הארץ?

uri80

New member
מניח שלא יקבלו בני כלאיים מתועבים

שכמותך, אבל עד שזה יקרה מה שלומך יצור? תקפוץ פעם להגיד שלום אם אתה עובר באזור. (זנב, וואלה?)

למעלה