ערב טוב לכם

שירקאן12

New member
ערב טוב לכם

7 שנים שהישוב שדרות סובל קשה מאוד. לחיות באיומי קאסמים יום יום. 7 שנים שהממשלה לא עושה דבר בנידון. אבל הנה קם הגולם על יוצרו והחליט לעשות את ההפך הגמור לעודד ...אבל את מי...
אותי אישית זה מקומם מאוד....
היכן הם ..מדוע לא הראו את פניהם בשדרות כתמיכה..?....

ben 911

New member
טוב שאתה מזכיר לנו שירקאן. ../images/Emo45.gif

כי אנחנו עם שנוטה לשכוח דברים.. לא זכורה לי שום ממשלה שנתנה יד להפוך עיר בישראל לבשר תותחים מזה 7 שנים. אבל אל דאגה.. תיכף לקראת הבחירות הממשמשות.. שר הבטחון שלנו המבריק, ימצא איזה פטנט נגד הקאסמים.

בן....לא שאני בעד...אבל להזכירך.

ישובי הצפון בראשן קריית שמונה,לא היו בשר תותחים????" שכחת את הבוץ הלבנוני שבו נהרגו עשרות חיילים עד שיצאו מלבנון??? סליחה על הפסמיות אך לא נראה לי שיקום מנהיג שיצליח למגר את התופעה החדשה במזרח התיכון..חיזבאללה, ארגוני טרור למינהם..

אלקאידה...ועוד...ואם יקום מנהיג כזה

הוא יצטרך לנקוט בפעולה מאוד לא אנושית שאני לא מאמינה שהקהילה הבנלאומית בראשן ארצות הברית יתנו יד לכך....כי להם מותר.[ ווויטנאם עיראק] ..ולנו אסור.....כי אנחנו יהודים....

ben 911

New member
לא שכחתי את ק. שמונה.

שירקאן הזכיר קסאמים..אז התמקדתי בשדרות. טוב שאת לא מזכירה לי את מעבר המיתלה בסיני.

מה הקשר למיתלה בן????דובר על הפיכת

אזרחים בבתיהם לבשר תותחים...שנים זה היה בצפון..ועכשיו זה בדרום...והנשק שלהם הולך ונהיה יותר משוכלל, טילים יותר ארוכי טווח..וכמו במלחמת לבנון השנייה אינם בוחלים לשגר טילים פאצמרים ממקומות מיושבים באזרחים...אין לחיי אדם ערך בעיניהם וז הולך ומקצין ....סלח לי על הפסמיות אינני רואה שום פתרון ...ולא משנה איזו ממשלה תוקם..אפשר לנהל משא ומתן עם מדינה עם קו גבול...אפילו עם ארגון טרור אחד ...אבל הם מפולגים בעצמם בעשרות אירגונים שכל אירגון נלחם אחד בשני על שליטה ברחוב בפלשתיני ...אחד יותר קיצוני מהשני....אז עם מי תלך לדבר או לנסות להגיע להסכמים? אבומאזן לא מצליח להשתלט על כל הפלגים...יגיעו איתו להסכמים ..מה עם החמאס ושאר האירגונים?

ערדניקית זה לא רק הנשק

האנשים איתם התמודדנו בחזית של עזה השתנו הם הקצינו הפכו לפעילי החמאס , עם נשק שמגיע מאירן לא קאסמים שעושים בעזה הם צברו נשק ותחמושת , הגרוע מכל שיש אנשים שתמורת כסף מבריחיםן אליהם כימיכלים לעזה העולם שלנו משתנה משנה לשנה , האלימות עולה מיום ליום זה לא קל להתמודד גם אם אנחנו לא בשדרות

ש ר ה לה

New member
אני בהחלט מסכימה איתך שירקאן...

.... שנולדתי בקיבוץ של השוה'ץ וחונכתי על ברכי השמאל, חשתי הבוקר ממש בושה ואפילו רצון לקבור עצמי באדמה, למקרא השורות הנ'ל.... לטעמי האישי, הפעם הם ממש הגזימו יפי הנפש הנ'ל

אני יודעת שאני הולכת לעורר התנגדות למה שאומר

אני לא חונכתי על ברכי השמאל אני יותר ימנית בדעותי אבל חונכתי [סליחה אם ישמע פלצני] לתמוך, לעזור, לרפא אדם באשר הוא אדם, אז כמובן שלא אלך לעזה לטפל שם באנשים...ובטח שלא אבוא עם משאית מלאת מזון לחלק להם.אוכל ..א ב ל ....אני לא מאמינה "בעונש קולקטיבי"....נכון ..צריך לתת להם "באמאמה" שלהם...לאותם שנוטלים חלק בשיגור קאסמים,לאותם מחבלים, צריך "לטפל" בהם בדרך צבאית ונקודתית [ויש לנו את האמצעים לכך] אבל למנוע מאזרחים צרכים אלמנטרים...אני בספק אם זה עוזר...עובדה..מצאו דרך..פרצו את הגדר שמפרידה באל עריש נסעו למצריים הצטיידו בכל המצרכים ...גם בסמים, גם נשק נוסף גם ....סגרו את אילת מחשש לפיגועים.... אני רוצה קצת ברשותכם להזכירכם את ההסטוריה של העם היהודי..כמה "מצורים" הוא עבר ..מרד בר כוכבא...המצור על ירושלים, אותם קנאים שהתבצרו במצדה והעדיפו למות ולא ליפול בידי הרומאים.... מה שאני רוצה לומר כשאנשים חדורי אמונה ושטופים באותה אמונה [שהולכת ומצינה ונעשית פאנטית] שום " מצור" לא יעזור...מי כמוכם זוכר במלחמת לבנון השנייה כשהרסו ממש חלקים גדולים בלבנון אנשים נותרו שם ללא קורת גג ללא מזון אפילו ראש ממשלת לבנון לא העיז לקום נגד נאסרללה ולנסות להפסיק את ההרס שנגרם לתושבים... גם כשלא היה חשמל ומצרכים בחלק בעזה הוסיפו לשגר קאסמים....מעסק "נרגע" בימי ההצטיידוות ..ומן הסתם כשהמעבר ייסגר נחזור לאותה שגרה לצערינו...צריך להיכנס לשם שוב לעושת "נקיון יסודי" מצידי שיפתחו שוב מחנה אנסר ושם ירכזו את רוב המחבלים..ובאשר "ליפיי נפש" טוב...תמיד היו כאלה....ויהיו....נראה אותם עושים משהו חוץ מלדבר ולהצהיר...כבר אין שמאל...כבר אין ימין."..איש כדבר בעניו יעשה [ויאמר]" ובכל זאת..ולמרות...בוקר נפלא על כל באי הבית

../images/Emo96.gifבוקר טוב,ערדי התכוונת לתמונה הזו?

לא יותר פשוט לפתוח את ההבוקר ככה
בוקר טוב ומבורך בגשם, הגשם מטפטף לו בתשלומים כל יום באיזור אחר היום הגיע למחוזותינו לגליל המערבי,כבר לפני שעה היה לי כיף לראות ,הכל רטוב ורענן בלי הרוחות המעצבנות,אז שיהיה לכונו רק בטוב,

וואלה...מרשה להעתיק?

ואצלנו הגשם לא מטפטף...אבל האף שלי....אז זהו...גם אני עם שפעת..לא קטלנית במיוחד אבל לא נעימה...ואני החלטתי לפנק את עצמי ולהשאר היום בבית..מותר לא???יום נעים יקירה...

עוד עצומה...עוד אלפי חתימות..הרי קיים

קונצנזוס שיש צורך למגן את הבתים של תושבי שדרות..בכך אין ספק..רק חבל שלמדינה שלנו יש סידרי עדיפיות אחרים ...ועד שתקום וועדה שתדון בנושא...ועד שיושגו התקציבים..ועד..ועד..ועד...ריטואל מוכר....הייתי מוכנה לחתום ולצרף סכום [אמנם זעום] לו למשל היו יוזמים פרוייקט גדול של גיוס כספים ...כמו שירותרום... אבל..שוב...זה טיפול בסימפטומים ולא בבעייה המרכזית...

בוקר טוב לכולם

אני מתרחקת מפוליטיקה , אז מגניבה בוקר טוב לכולם , לך אחותי הדרומית שןלחתץ חיבוק גדול וחם ויוצאת לגשם כי צריכה לשלם משהו עד סוף החודש

ש ר ה לה

New member
העצומה הנ'ל היא אפילו לא בדיחה גרועה../images/Emo46.gif

אין מצב ששמי יחתם במשהו כל כך משפיל ודוחה.... מי אחראי לזה בכלל???

למעלה