אני יודעת שאני הולכת לעורר התנגדות למה שאומר
אני לא חונכתי על ברכי השמאל אני יותר ימנית בדעותי אבל חונכתי [סליחה אם ישמע פלצני] לתמוך, לעזור, לרפא אדם באשר הוא אדם, אז כמובן שלא אלך לעזה לטפל שם באנשים...ובטח שלא אבוא עם משאית מלאת מזון לחלק להם.אוכל ..א ב ל ....אני לא מאמינה "בעונש קולקטיבי"....נכון ..צריך לתת להם "באמאמה" שלהם...לאותם שנוטלים חלק בשיגור קאסמים,לאותם מחבלים, צריך "לטפל" בהם בדרך צבאית ונקודתית [ויש לנו את האמצעים לכך] אבל למנוע מאזרחים צרכים אלמנטרים...אני בספק אם זה עוזר...עובדה..מצאו דרך..פרצו את הגדר שמפרידה באל עריש נסעו למצריים הצטיידו בכל המצרכים ...גם בסמים, גם נשק נוסף גם ....סגרו את אילת מחשש לפיגועים.... אני רוצה קצת ברשותכם להזכירכם את ההסטוריה של העם היהודי..כמה "מצורים" הוא עבר ..מרד בר כוכבא...המצור על ירושלים, אותם קנאים שהתבצרו במצדה והעדיפו למות ולא ליפול בידי הרומאים.... מה שאני רוצה לומר כשאנשים חדורי אמונה ושטופים באותה אמונה [שהולכת ומצינה ונעשית פאנטית] שום " מצור" לא יעזור...מי כמוכם זוכר במלחמת לבנון השנייה כשהרסו ממש חלקים גדולים בלבנון אנשים נותרו שם ללא קורת גג ללא מזון אפילו ראש ממשלת לבנון לא העיז לקום נגד נאסרללה ולנסות להפסיק את ההרס שנגרם לתושבים... גם כשלא היה חשמל ומצרכים בחלק בעזה הוסיפו לשגר קאסמים....מעסק "נרגע" בימי ההצטיידוות ..ומן הסתם כשהמעבר ייסגר נחזור לאותה שגרה לצערינו...צריך להיכנס לשם שוב לעושת "נקיון יסודי" מצידי שיפתחו שוב מחנה אנסר ושם ירכזו את רוב המחבלים..ובאשר "ליפיי נפש" טוב...תמיד היו כאלה....ויהיו....נראה אותם עושים משהו חוץ מלדבר ולהצהיר...כבר אין שמאל...כבר אין ימין."..איש כדבר בעניו יעשה [ויאמר]" ובכל זאת..ולמרות...בוקר נפלא על כל באי הבית