לנו היה רק חצי מהבעיהערב טוב לכולם
רציתי לשאול שאלה מאד חשובה. אם אני ובעלי כהים כלומר תימנים וזקוקים לתרומת ביציות ואני מבינה שברומניה יש בהירים... איך זה עובד תודה מיקי
אני חצי תימניה. ביקשתי תורמתערב טוב לכולם
רציתי לשאול שאלה מאד חשובה. אם אני ובעלי כהים כלומר תימנים וזקוקים לתרומת ביציות ואני מבינה שברומניה יש בהירים... איך זה עובד תודה מיקי
יש לי חברה בהירה עם בעל תימני.אני חצי תימניה. ביקשתי תורמת![]()
כהה. שיהיה בהצלחה![]()
בוקר טובערב טוב לכולם
מה שקורה זה....ערב טוב לכולם
האם זה קשורמה שקורה זה....
שאנשים שואלים אותך איך יצאו לך ילדים כל כך בלונדינים? ששואלים אותך איך יצאו לכם ילדים כל כך יפיםמה שאנחנו עושים זה להתעלם בחלק מהמיקרים, לענות תשובות ציניות בחלק אחר, ולענות ברצינות אם יש לנו מצב רוח ממש טוב. מה זה חשוב? העיקר שהם יהיו שלכם
אני יודעת שיש אפשרות לבקש תרומה מנשים בעלות גוון מסוים. לנו זה ממש לא היה אכפת ולא ביקשנו בקשות שקשורות למראה חיצוני, אלא דווקא יותר היה חשוב לנו שזו תהיה אשה איכותית מבחינת השכלה עיסוק וכו'![]()
לא ישירותהאם זה קשור
לביציות? אם האשה איכותית ומלומדת?
שרון רק שתדעילא ישירות
אבל אפשר להניח שככל שהיא יותר אינטלגנטית, היא תשאף יותר ללמוד ולהתקדם. אני מאמינה שאינטלגנציה עוברת בתורשה אבל בקשר למוטיבציה אני לא בטוחה, ניראה לי שזה יותר עניין של חינוך.
שרון רק שתדעי
שהבינה של הילד באה מהאבא אבל תודה בכל אופן
לא אבל הייתי בהרצאהיש לך מחקר שמוכיח את זה?![]()
אז מה אמרו שם שמגיע מהאם?לא אבל הייתי בהרצאה
יודעת מה ראשיי תיבות של אבא? א=אמון=שהאבא נותן ביטחון עצמי לילד ב=בינה א=אדמה בדוק ממי
אז מהאמא זה ככה:אז מה אמרו שם שמגיע מהאם?
והסבירו איך זה מגיע? דרך החינוך או דרך הגנים?
שלום לך! הרצאה של מי זו היתה ?אז מהאמא זה ככה:
א=אימון מלשון אמונה-כלומר הלאום של הילד הולך לפי האמא מ=ממון-כלומר אם האמא מאושרת תמיד יש פרנסה בבית א=אדמה-כלומר כולם חוזרים לאדמה בסוף
של איזה מיסטיקןשלום לך! הרצאה של מי זו היתה ?![]()
נו טוב.. על זה נאמרשל איזה מיסטיקן
לא זוכרת את שמו
לגבי מ=ממון:אז מהאמא זה ככה:
א=אימון מלשון אמונה-כלומר הלאום של הילד הולך לפי האמא מ=ממון-כלומר אם האמא מאושרת תמיד יש פרנסה בבית א=אדמה-כלומר כולם חוזרים לאדמה בסוף
לגבי מ=ממון:
אין מצב שהממון בא מהאמא בזכות זה שהיא ממש יוצאת לעבוד????
לא יודעת על מה זה מבוסס, אבל...שרון רק שתדעי
בנים דומים לאחיי אימם.. ביהדותשרון רק שתדעי
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.