ערב טוב לכולם

מצב
הנושא נעול.

צוקה1

New member
מיקמיק סתם שאלה, ואת באמת

שרון רק שתדעי
שהבינה של הילד באה מהאבא אבל תודה בכל אופן
מיקמיק סתם שאלה, ואת באמת
מאמינה במה שאמרו המיסטיקנים האלה
כך את חושבת
ומה על הבינה המופלאה שבה ניחנו הנשים, החוכמה העתיקה האינסטיקטואלית, האינטליגנציה והתבונה הפנימית /רגשית, החושים החדים והיכולות הבלתי מוגבלות של הנשים (שאמשיך?) מה עליהן הכל הולכות לאיבוד?
מיקמיק המון המון הצלחה צוקה

אפרוח2

New member
כבר הבנתי שהכי חשוב

לא ישירות
אבל אפשר להניח שככל שהיא יותר אינטלגנטית, היא תשאף יותר ללמוד ולהתקדם. אני מאמינה שאינטלגנציה עוברת בתורשה אבל בקשר למוטיבציה אני לא בטוחה, ניראה לי שזה יותר עניין של חינוך.
כבר הבנתי שהכי חשוב
שהילד יהיה בן-אדם וזה פונקציה של חינוך!!! אני לא משלה את עצמי שהתורמות הן לא "מלח הארץ" של ארצן, מי שיש לו השכלה גבוהה ויכולות בדר"כ לא נכלל באוכלוסיית התורמים , מה לעשות... אבח\ל כפי שאמרתי שיהיה בן אדם שתורם ורגיש לסביבה ולא איזה גאון וסוציומט!!!!

שרון123

New member
את צודקת../images/Emo45.gif

כבר הבנתי שהכי חשוב
שהילד יהיה בן-אדם וזה פונקציה של חינוך!!! אני לא משלה את עצמי שהתורמות הן לא "מלח הארץ" של ארצן, מי שיש לו השכלה גבוהה ויכולות בדר"כ לא נכלל באוכלוסיית התורמים , מה לעשות... אבח\ל כפי שאמרתי שיהיה בן אדם שתורם ורגיש לסביבה ולא איזה גאון וסוציומט!!!!
את צודקת

חברה

New member
טעית...(אפרוח2)

כבר הבנתי שהכי חשוב
טעית...(אפרוח2)
העוני בארצות שמהן באות התורמות מביא אותן לעשיית כסף "קלה" כזו. יש שם הרבה עם השכלה אוניברסיטאית, אבל מה לעשות שקשה להשיג עבודה מכניסה? אז את יכולה להרגע - התורמות יכולות להיות סופר-אינטליגנטיות! בהצלחה! חברה

שיר5520

New member
מיקמיק שלום,

ערב טוב לכולם
רציתי לשאול שאלה מאד חשובה. אם אני ובעלי כהים כלומר תימנים וזקוקים לתרומת ביציות ואני מבינה שברומניה יש בהירים... איך זה עובד תודה מיקי
מיקמיק שלום,
אם נושא המראה חשוב לך אז את יכולה להגיד את זה. בכל המרפאות מתחשבים בבקשות ומנסים למצוא תורמת מתאימה. בהצלחה!

רחל1000

New member
חברה שלי אימצה והילד דומה להם! אני

מיקמיק שלום,
אם נושא המראה חשוב לך אז את יכולה להגיד את זה. בכל המרפאות מתחשבים בבקשות ומנסים למצוא תורמת מתאימה. בהצלחה!
חברה שלי אימצה והילד דומה להם! אני
לפעמים הולכת עם אחות של בעלי או עם חברה ושואלים אותי אם אנחנו אחיות? נראה לי שאפשר לעבור בשלום שאלות כאלה אך כמובן מומלץ לא לבקש בלונדינית עם עיניים כחולות לכהי עור אלא אם כן מעונינים בכך באופן מיוחד.

צוקה1

New member
כמוך,גם אותי מעסיקה שאלה זו.

ערב טוב לכולם
רציתי לשאול שאלה מאד חשובה. אם אני ובעלי כהים כלומר תימנים וזקוקים לתרומת ביציות ואני מבינה שברומניה יש בהירים... איך זה עובד תודה מיקי
אני ובעלי, שנינו כהה עור ואנו מעדיפים עבורינו ועבור הילד שלא יהיה שונה מאוד חיצונית מאיתנו :כי לא רוצה שיציקו לי עם שאלות/הערות סתומות וחטטניות מעמך ישראל שאני פוגשת לתומי ברחוב והוא משום מה חושב שאתם אחויים (יענו אחים
)ובטוח שמה ששלי הוא שלו/ נחלת הכלל . לא רוצה להכביד אלא להקל על הילד בנושא של תהליך גיבוש זהות ותחושת שייכותו. ( לעיתים גם ילדים ביולוגיים, שיצאו משום מה די שונים משאר המשפחה מתמודדים עם קושי מסויים על רקע זה .[ מי פחות ומי יותר ומי בכלל לא ). בנוסף בתחושה שלי יהיה לי קל יותר ומהר יותר להתחבר לילד שהוא לא נורא שונה מאיתנו חיצונית (לפחות כך אני חושבת אולי אני טועה) מיקמיק ,תודה על שבשאלתך איפשרת לבטא את רגשותי מחשבותיי בנושא ולשאלתך יש ערוצים טיפוליים שבהחלט ניתנת בהם האפשרות של בחירת מראה חיצוני(כללי כמובן ולא קפדני ואובסיסיבי ).אפשר להתייעץ עם רופאים וגם הבנות תענינה לך כאן המון הצלחה צוקה

מיקמיק2

New member
תודה רבה

אני ובעלי, שנינו כהה עור ואנו מעדיפים עבורינו ועבור הילד שלא יהיה שונה מאוד חיצונית מאיתנו :כי לא רוצה שיציקו לי עם שאלות/הערות סתומות וחטטניות מעמך ישראל שאני פוגשת לתומי ברחוב והוא משום מה חושב שאתם אחויים (יענו אחים
)ובטוח שמה ששלי הוא שלו/ נחלת הכלל . לא רוצה להכביד אלא להקל על הילד בנושא של תהליך גיבוש זהות ותחושת שייכותו. ( לעיתים גם ילדים ביולוגיים, שיצאו משום מה די שונים משאר המשפחה מתמודדים עם קושי מסויים על רקע זה .[ מי פחות ומי יותר ומי בכלל לא ). בנוסף בתחושה שלי יהיה לי קל יותר ומהר יותר להתחבר לילד שהוא לא נורא שונה מאיתנו חיצונית (לפחות כך אני חושבת אולי אני טועה) מיקמיק ,תודה על שבשאלתך איפשרת לבטא את רגשותי מחשבותיי בנושא ולשאלתך יש ערוצים טיפוליים שבהחלט ניתנת בהם האפשרות של בחירת מראה חיצוני(כללי כמובן ולא קפדני ואובסיסיבי ).אפשר להתייעץ עם רופאים וגם הבנות תענינה לך כאן המון הצלחה צוקה
תודה רבה
לכולם על התשובות העינייניות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה