ערב טוב לכולם

מצב
הנושא נעול.

מיקמיק2

New member
ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם
רציתי לשאול שאלה מאד חשובה. אם אני ובעלי כהים כלומר תימנים וזקוקים לתרומת ביציות ואני מבינה שברומניה יש בהירים... איך זה עובד תודה מיקי

לנו היה רק חצי מהבעיה

ערב טוב לכולם
רציתי לשאול שאלה מאד חשובה. אם אני ובעלי כהים כלומר תימנים וזקוקים לתרומת ביציות ואני מבינה שברומניה יש בהירים... איך זה עובד תודה מיקי
לנו היה רק חצי מהבעיה
פילפלת תימניה. ואני בהיר אבל ברומניה יש או בהירים או כהים. אולי לא כהים כמו תימנים אבל כהים. וכזאת הייתה ההתורמת שלנו. בהצלחה

אני חצי תימניה. ביקשתי תורמת ../images/Emo13.gif

ערב טוב לכולם
אני חצי תימניה. ביקשתי תורמת

כהה. שיהיה בהצלחה

ayoosh

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gifוברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ערב טוב לכולם
בוקר טוב
וברוכה הבאה

קודם כל-
חוץ מזה- יש מסלולים שונים- בהם התורמות ממדינות שונות. יש את בני ציון, אסף הרופא ומדיקל שעובדים עם רומניה. יש את אסותא- אוקראינה, זיגי בקפריסין- מרוסיה, מסלול חדש של הדסה מצ'כיה ופדיוס בקפריסין שעובדים עם תורמות יווניות וקפריסאיות. אנחנו בחרנו בפדיוס מסיבות שונות (והחשובות שבהן לא היו מוצא התורמת), אבל היתרון למי שזה מאוד חשוב הוא שהתורמות יותר ים תיכוניות- כהות יחסית, והם גם מנסים לעשות התאמה בן המראה שלך למראה התורמת (גוון עור, עיניים שיער וכו'). אני לא חושבת שאפשר שתהיה התאמה מלאה- והשאלה היא גם כמה זה חשוב לכם. מצד שני, אני מבינה את זה שאתם לא רוצים פתאום ילד שיהיה שונה לחלוטין מכם... ושוב- והכי חשוב-

שרון123

New member
מה שקורה זה....

ערב טוב לכולם
מה שקורה זה....
שאנשים שואלים אותך איך יצאו לך ילדים כל כך בלונדינים? ששואלים אותך איך יצאו לכם ילדים כל כך יפים
מה שאנחנו עושים זה להתעלם בחלק מהמיקרים, לענות תשובות ציניות בחלק אחר, ולענות ברצינות אם יש לנו מצב רוח ממש טוב. מה זה חשוב? העיקר שהם יהיו שלכם
אני יודעת שיש אפשרות לבקש תרומה מנשים בעלות גוון מסוים. לנו זה ממש לא היה אכפת ולא ביקשנו בקשות שקשורות למראה חיצוני, אלא דווקא יותר היה חשוב לנו שזו תהיה אשה איכותית מבחינת השכלה עיסוק וכו'

מיקמיק2

New member
האם זה קשור

מה שקורה זה....
שאנשים שואלים אותך איך יצאו לך ילדים כל כך בלונדינים? ששואלים אותך איך יצאו לכם ילדים כל כך יפים
מה שאנחנו עושים זה להתעלם בחלק מהמיקרים, לענות תשובות ציניות בחלק אחר, ולענות ברצינות אם יש לנו מצב רוח ממש טוב. מה זה חשוב? העיקר שהם יהיו שלכם
אני יודעת שיש אפשרות לבקש תרומה מנשים בעלות גוון מסוים. לנו זה ממש לא היה אכפת ולא ביקשנו בקשות שקשורות למראה חיצוני, אלא דווקא יותר היה חשוב לנו שזו תהיה אשה איכותית מבחינת השכלה עיסוק וכו'
האם זה קשור
לביציות? אם האשה איכותית ומלומדת?

שרון123

New member
לא ישירות

האם זה קשור
לביציות? אם האשה איכותית ומלומדת?
לא ישירות
אבל אפשר להניח שככל שהיא יותר אינטלגנטית, היא תשאף יותר ללמוד ולהתקדם. אני מאמינה שאינטלגנציה עוברת בתורשה אבל בקשר למוטיבציה אני לא בטוחה, ניראה לי שזה יותר עניין של חינוך.

מיקמיק2

New member
שרון רק שתדעי

לא ישירות
אבל אפשר להניח שככל שהיא יותר אינטלגנטית, היא תשאף יותר ללמוד ולהתקדם. אני מאמינה שאינטלגנציה עוברת בתורשה אבל בקשר למוטיבציה אני לא בטוחה, ניראה לי שזה יותר עניין של חינוך.
שרון רק שתדעי
שהבינה של הילד באה מהאבא אבל תודה בכל אופן

שרון123

New member
אז מה אמרו שם שמגיע מהאם?

לא אבל הייתי בהרצאה
יודעת מה ראשיי תיבות של אבא? א=אמון=שהאבא נותן ביטחון עצמי לילד ב=בינה א=אדמה בדוק ממי
והסבירו איך זה מגיע? דרך החינוך או דרך הגנים?

מיקמיק2

New member
אז מהאמא זה ככה:

והסבירו איך זה מגיע? דרך החינוך או דרך הגנים?
אז מהאמא זה ככה:
א=אימון מלשון אמונה-כלומר הלאום של הילד הולך לפי האמא מ=ממון-כלומר אם האמא מאושרת תמיד יש פרנסה בבית א=אדמה-כלומר כולם חוזרים לאדמה בסוף

נ א ו י

New member
שלום לך! הרצאה של מי זו היתה ?../images/Emo4.gif

אז מהאמא זה ככה:
א=אימון מלשון אמונה-כלומר הלאום של הילד הולך לפי האמא מ=ממון-כלומר אם האמא מאושרת תמיד יש פרנסה בבית א=אדמה-כלומר כולם חוזרים לאדמה בסוף
שלום לך! הרצאה של מי זו היתה ?

sagivkr

New member
לגבי מ=ממון:

אז מהאמא זה ככה:
לגבי מ=ממון:
אין מצב שהממון בא מהאמא בזכות זה שהיא ממש יוצאת לעבוד????

שיר5520

New member
לא יודעת על מה זה מבוסס, אבל...

שרון רק שתדעי
לא יודעת על מה זה מבוסס, אבל...
הילדים של אחותי (שרון123) אין ספק שהם גאונים. ואנחנו ממש סגורים על זה שזה בטוח בטוח בא מהצד שלנו!
אין לנו מחקרים שמוכיחים את זה, אבל אנחנו ממש בטוחים.

1דלידה

New member
בנים דומים לאחיי אימם.. ביהדות

שרון רק שתדעי
בנים דומים לאחיי אימם.. ביהדות
לא יודעת בדיוק היכן זה כתוב, אבל שמעתי את זה לא פעם..אולי הדתיים כאן יוכלו להרחיב עלזה..זה סותר את התאוריה של מיקמיק2 ..למרות שזה ממש לא חשוב..

מצב
הנושא נעול.
למעלה