ערב טוב לכולם...

נשמה יפה שלי...

"נחמתי " אותך בכך שכתבתי לך שגם לי כואב כל הגוף רק שאצלי זה התכווצות שרירים בגלל רכיבה על גמל אתמול..איך אומרים?צרת רבים חצי נחמה...שתהיי בריאה ותרגישי טוב....וואלה אם הייתי גרה קרוב הייתי באה עם סיר מרק עוף צח לך...ולמרי..נשבעת לכן....

ben 911

New member
קליאופטרה יקירתי, תרגישי טוב. ../images/Emo24.gif

אם יש משהו שאוכל לעזור... Just Name it

החלמה מהירה

כוס תה חם ושמיכת פוך, מזיעים המון ולמחרת כמו חדשים החלמה מהירה יקרה יודעת שיום ששי זה יום הבישולים שלך חייבת להבריא ולהכין מטעמים לשבת

ben 911

New member
טומי, אני נהנה בעיקר מהאתר עם התמונות שלך.../images/Emo13.gif

תמונות משו משו.

טומי*

New member
כמה תמונות מחוף הים...

אתמול היו שמיים של סוף העולם. אז הנה כמה תמונות

בוקר טוב לכולם

בוקר טוב לעולם ואחיזה שמש יפה הקדימה את פניי היום ברדיו מדברים על גשם ומבעד לחון הפתוח נכנסים קרני שמש חמות לחדרי

צהריים טובים בן ולכולם ../images/Emo140.gif

היה טוב וטוב שהיה חבל שנגמר
.זה מה שאנחנו תמיד אומרים אחרי חופשה.......עדיף חופשה כזאת. אני בחופשת מחלה.......התחילו אצלי ההתקררויות.הלכתי לעבודה ולא החזקתי מעמד. משם ישר לקופת חולים.האחות רצתה לקבוע לי תור ליום ראשון
[כל פעם הנוהל הזה מרגיז אותי].כמובן שהמתנתי בסבלנות ליד חדר הרופא כלא מוזמנת.התפללתי בליבי שיאחרו המוזמנים ותפילתי נענתה
.אחכ' תורים בכל מקום לאחות לרוקחת לפקידה וחוזר חלילה.......אוףףףףףף הכי כיף חופשה כיפית. החלטתי לעשות חיסון לראשונה ובשביל זה עלי להמתין לחודש הבא.כרגע הגילאים שלי הבריאים בדרך כלל לא בעדיפות. בריאות ושלווה לכולם.

מרי..קודם כל תהיי בריאה...ותרגישי טוב....

כשאני קוראת את "חוויותיך" מהמרפאה שלך אני חשה אי נוחות לעיתים אודה...בושה...מצד אחד כל כך רוצים להתייעל וכביכול לטובת הלקוח [כך אומרים היום ] ומאידך מי שבאמת זקוק לשירותי רפואה לא תמיד מצליח לו....הזימון תורים הזה [כיום גם דרך האינטרנט] מצד אחד עוזר..על מנת לנהל את הזמן ולא לשבת חצי יום בקופת חולים מאידך מי שכמוך שלא תכנן לקום חולה בבוקר נמצא בבעייה.ואז צריך לחכות להכנס בין לבין....לא נעים בכלל....

ערדניקית.....מאחר

וקופת החולים קרובה אלי [דקה הליכה]אני מעדיפה להתיצב שם ולא לבזבז זמן המתנה בטלפון ].הרופא הטוב שלי תמיד מקבל אותי.

ben 911

New member
מרי, החלמה מהירה...../images/Emo140.gif

החורף עוד לא התחיל וכבר?
וואיי וואי וואי...הולך להיות לנו חורף קשה.
מרי, שמעתי שה-"חיסון" לא מכסה את מכלול השפעות... תבדקי טוב ואצל גורמים אובייקטיביים מה קורה עם זה.. אני את החיסונים האחרונים שלי עשיתי כשהייתי תלמיד בבי"ס יסודי.. זה נחשב?

פעם אחת התחסנתי,,וחליתי,שאלתי: דוקטור למה?

הדוקטור:,,, תשמעי יש אלף סוגי ווירוסים ואת קיבלת רק חיסון אחד, אני:,,,,,, אז מה דוקטור,,,שאעשה עוד 999 חיסונים? הדוקטור,, מה לעשות? אני ,,,,,,תודה דוק,,אני לא עושה, אפילו לא חיסון אחד,

למעלה