ערב טוב לכולם...

לא בן..זה לא נחשב...

ממליצים להתחסן כל השנה היות וכל שנה מתפתחים מוטציות חדשות של נגיפי שפעת...וכמו שאמרת גם אם מקבלים חיסון זה לא ערובה לא לחלות ..נהיים חולים בשפעת אבל שפעת "קלה" יחסית...ישנן שפעות קשות שגורמים לסיבוכים של דלקת ריאות בעיקר....ומאחר וקשישים, חולים כרוניים, ותינוקות,בגלל תנגודת גוף חלשה יותר חשופים יותר להיות חולים ולכן ממליצים לחסן....ברמה האישית אני לא מתחסנת....נותת לגוף לעבוד ולייצר נוגדנים לבד [אל תספרו למנהלים שלי טוב]? טיפים קטנים..תמיד להשאיר חלון קצת פתוח גם ם יש מזגן [ובעיקר] שתהיה וונטלציה בחדר....המון ויטמין C ....וגם אם כבר חולים..לא למהר לקחת אנטיביוטיקה....קאמול, מרק עוף צח, מנוחה, והמון תה.....שנהיה בריאים

ראתי פרסום בדוידוף בבלינסון

ושם נטען שאחד הסיבוכים של השפעת הוא דלקת ריאות בדרך כלל מאובחן אחרי החלמה של הגוף מהשפעת וזה קשה לגוף, כי הריאה הא איבר חיוני לגוף

ערדניקית......פעם ראשונה

שאתחסן .כי בשנים האחרונות נהייתי רגישה וההתקררויות תכופות.המעברים חום קור[ריקודים]משפיעים עלי.נזהרת לעמוד מול מאוורר או מזגן בכדי לצנן את הגוף.רואה אחרים שעושים זאת ולא קורה להם כלום. כנראה עם הגיל מפתחים כל מיני רגישויות.

בן......בעונת המעבר

חולים יותר. אומרים שאם מתחסנים כשחולים בשפעת זה יותר קל.

החלמה מהירה

שמגיעים לקופת החולים באויר עומד נגיף השפעת אז את מגיעה בריאה ולמחרת את עם אפצי עובר מאחד לשני החלמה מהירה מרי המון לשתות , זה עוזר , ותרגישי טוב מהר

תודה למאחלים ../images/Emo24.gif

כשאין ברירה...מגיעים לקופת חולים "ומתערבבים" עם כל הוירוסים.

מרי יקירתי לא הייתי כל היום בבית ורק עכשיו

אני קוראת שאת חולה אז קבליחיבוק והרבה בריאות

למעלה