ערב טוב לא ברחתי

חה..חה..אני עברתי בעשרים לשבע בדרכי לעבודה..

כבר היו מלאן....גם אצלנו בקו"ח העובדת משק אומרת שהם מחכים בחוץ משש בבוקר??????

אבל אני מבינה אותם.... הולכים לישון בשבע בערב

מתעוררים בארבע בבוקר....מתחיל להיות מצעמם בבית...באים לקופ"ח ...מחכים עד שיפתחו ...בינתיים כבר ה"פרלמנט" מתאסף וככה על הספסל בחוץ מתנהלים דיונים בעניני היום ועניני הפרוסטטה...אחר כך נכנסים למרפאה....יש מזגן....נקי...נעים....מביאים טרמוס עם סנדוויץ,,,וממשיכים לדון....בסביבות תשע פתאום נהייה להם מאוחר צריכים ללכת למכולת ואז נכנסים ברוח סערה לחדר של האחות ואומרים:" אין לי זמן לחכות....מהר....אני מחכה כבר מהבוקר.... ואם חלילה אחד לא מגיע יום יומיים שואלים אותו חבריו.....נו...מנדל? מה קרה? [לקרוא במבטא אידישאי] חשבנו שכבר.....והוא עונה ....אוי אל תשאלו הייתי כל כך חולה.... הכל נכתב באהבה רבה .......לא בציניות ....

אם היית רואה איך אני צוחקת..באהבה כמובן ../images/Emo23.gif

היום בטח היה שקט במרפאה...היום יום של ביטוח לאומי הג'ור JOUR (יעני מפגש בספרדית) עבר לספסל ליד הבנק
אני מוכרחה להוסיף שבימינו יש הרבה מבוגרים שפעילים וחיים חיי פנאי מעניינים. הגיל של חברי "פורום קופ"ח" עלה.

וואלה את צודקת היום גם יש יום שוק

בערד...את צריכה לראות נחילי אנשים על מרכבותיהם [העגלות האלה] בדרך לשוק.....בגלל זה היה לי היום מלאן זמן להתברבר אתכם בפורום.....

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifאך ליסה.. זה נשמע לי דוקא מענין התיאור

התיאוריה הזאת.. את מוכנה להרחיב??? מודה. אני בעצם היגעתי לפורום בגלל הסחרחורות שמסרבות להעלם.. (מחר צילום סי טי מח - מתפללת שלא ימצאו ממצאים מרשיעים)

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifתודה נהדרות. אשתדל להחלים הכי בקרוב שנ

שניתן..... אחרי שלושה חודשים זה כבר סיפור של ועדות רפואיות וקביעת אחוזי נכות... דברים שמעולם לא חשבתי שיגעו ישירות אלי...., יום נהדר לכולם ובלי סחרחורות. זה ממש לא נעים....

../images/Emo210.gif הנה תגווני קצת שרהלה

שרהלה החלמה מהירה ואל תפחדי מהוועדות אם תוצאות של בדיקות אין להם סיבה להציק לך ומאחלת לך החלמה מהירה , וטיול ללא ססחרחורות

נראה לי שבן דווקא אוהב את הס(ש)חרחרות שמ..

שמסחררות אותו
בן זאת תלונה או משאלה ?

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifואני חשבתי וקיוויתי שאנשים עם דם חם של

יוצאי מרוקו נמשכים לעלמות שמנמנות צחות עור או במקרה שלנו,עור ג'ינג'י, (נכון ערד?)

ben 911

New member
ג'ינג'יות זה הפיבוריט שלי מאז ומתמיד. ../images/Emo9.gif

למרות הטמפרמנט העז...
ולמרות החלודה....

ואני חשבתי שאנו פייבורטיות דווקא של הבדואים

שלי...סיפרתי לכם פעם כמה גמלים הייתי שווה???עכשיו כבר לא כל כך כי אני כבר לא סעירה.....

למעלה