ערב טוב לא ברחתי

lisa האחת

New member
ערב טוב לא ברחתי

נעלמתי לאחר קבלת פנים כל כך חמה ונעימה, בעל קורחי פשוט סיחרור של עבודה,מצאתי עכשיו רגע פנוי ואני איתכם. אשמח לשיתוף פעולה.

ben 911

New member
../images/Emo13.gif סבבה ליסה...../images/Emo45.gif אפילו אנוכי מסוחרר...

פה ושם במקום העבודה.. תרגישי בנוח לבוא מתי שנוח..
אגב, באיזה תחום את עוסקת? אם מתאים לך לספר כמובן..

מזתומרת ? לא קראת ? מה..

נשים עם הסקיני ג'ינס בגזרה קצרה שתחתוני החוטיני מציצות מבעדן שקוראות : "בן...תעשה לי ילד "

כן ליסה, את לא לבד, ציפור הלילה עדיין ערה

עניינים שבלב מעכבים את תרדמתי. אוטוטו הלכתי ושכבתי ועצמתי עיניים וביקשתי מהמחשבות שיהיו בשקט, ונשמתי לתוכי אויר והזכרתי לעצמי כמה טוב לי וכמה העולם יפה ו.........הנה נרדמתי . לילה טוב לנו אורלי

lisa האחת

New member
גם את לא לבד../images/Emo140.gif

אל תתני למחשבות לנצח.השתמשי בדמיון מודרך ודמייני שאת נמצאת במקום שאת מאוד אוהבת וטוב לך שם עם חוף ים נהדר עצי קוקוס ושמיים כחולים ואיזה קוקטייל טרופי טעים ... שיהיה לך לילה ובקר טוב ליסה

למה שמדברים על דמיון מודרך

מדברים על שמים...קוקוס...קוקטייל...יש דברים יותר .....ממה שצויין לעיל......יום נעים וקסום לכל המפנטזות....

ben 911

New member
יס לי לאחרונה סחרחורות בראש...../images/Emo4.gif

אני סובל מסחרחורות .
כל הזמן סחרחורות, רק סחרחורות...מתרוצצות אצלי בראס סליחה ליסה...את סחרחורת? או בלונדינית?

ש ר ה לה

New member
../images/Emo176.gifאם אתה מסוחרר ולא יותר מידי משוחרר אול

אולי תתחיל להבין מעט, מה מסוחרר לי בראש...., יש לי תחושה שאולי השתחרר אצלי איזה בורג.... מה אני ככה נעלבת מכל שטות... הרי לא הייתי כזאת לפני התאונה. לפני המכה בראש...
תאמינו לי. יותר מידי חופש זה גם לא טוב. אני כבר מתה לחזור לעבודה, אפילו שיודעת שזה אולי ידיר מכאן את ידיי סופית או כמעט...(בערבים המחשב לא פנוי בשבילי. הוא תפוס ע'י הדור הצעיר...)בנתיים אני לצערי נתמכת של הביטוח הלאומי...

ששששרושקה.....אבטיחית חמודה שלי....

איזה כייף לראות שוב אבטיחים בפורום.....געגעתי לך......חברים...שתי נשים חמודות שימחו אותי היום שרושקה וציפורינקה [נשמע כמו שורה מהפלמ"ח] איזה כייף לקרוא אתכן......

שאלת וענית- כל הברגים בסדר זה רק יותר מידי

פנוי .
לך ואיחולי חזרה מהירה לאורח חיים 100 אחוז פעיל. אורלי

ben 911

New member
תראי שרהלה..העולם מחולק לשני סוגי אנשים...

שהתרופף אצלם בורג בראש... הסוג הראשון, טרללי חמוד כזה.. שכייף להיות במחיצתו....כמוני, כמוך.
הסוג השני.. חייב דחוף לראות רופא.

שרהלה

גם אני עברתי ארוע דומה לפני מספר שנים.ואז לא היבנתי ,למה זה קרא לי!!!אין תאונה שקוראת סתם.....זה איזה אנרגיה שלילית שאנחנו מזמינים......כן ,כן .אז עצתי"החכמה"לך זה ......יש לך זמן {בגלל התאונה } לחשוב איך להתחיל מחדש , ממקום אחר .להסתכל אחורה רק ללימודי הטעויות ללא שיפוט או ביקורת[לך או לאחרים}ולבנות דרך חיובית שמתאימה יותר למצב העכשוי!חיבוק יגדול מימני.

../images/Emo13.gif בהתחלה כשקראתי הדאגת אותי...כייף להכנס כך

קצת בשעות העבודה להעלות חיוך על הפנים ולהמשיך לעבוד עם אנרגיות חיוביות. מי שמתעתד היום ללכת לבנק ויכול לדחות זאת למועד אחר כדאי שידחה היום יום של ביטוח לאומי , האנשים בתור קראו לו "יום זקנים
) הגעתי לבנק רבע שעה לפני שפתחו וכבר היו שם כ-20 אנשים. בוקר טוב בוקר אור לכולנו יום נהדר מחכה לנו בפתח. אורלי

למעלה