ערב טוב בנות

catchet

New member

עזבי למה את חוזרת על הביטוי הזיכרי מלא השיטנה הזה.

ואנא קיראי את תגובתי לאידיוט הזה.

catchet

New member
תגיד מאיפה באת לנו כזה ידען

"אישה לא מניקה תינוקות - הם יונקים בעצמם" באמת? אתה באמת חושב שזה שתינוק יונק אומר שאמו לא מניקה אותו? כשאומרים שהאם מניקה את תינוקה הכוונה שהיא נותנת לו לינוק, אם חשבת אחרת כנראה שאינך מבין את המשמעות של המילה "מניקה".

לגבי שאר הדברים, אני רוצה להפנות את תשומת ליבך לכך שאתה נמצא בפורום פמיניזם. מה שאומר שלא יתקבלו כאן הכפשות נגד המין הנשי מן הסתם. הסיבה היחידה שאיני מוחקת את הודעתך היא כדי שתהווה דוגמה להודעה פסולה. כמובן שלהבא הודעה מהסוג הזה תמחק

"אשה/נקבה היא זו שמעודדת את הזכרים להילחם על חסדיה" !

"האשה היא אם כל המלחמות בעולם."

"חפש את האשה בכל מעשה פשע שקיים" - אלו משפטים שנועדו להכפיש את המין הנשי. בדיוק משפטים מן הסוג הזה איני מוכנה לראות כאן יותר.

Ron W

New member
הא לך אלימות ועברינות בתפוז ועבירה פלילית של הוצאת דיבה

ההודעה הנ"ל נובעת מחוסר יכולת לניהול דיון תרבותי במידה ולא תימחק
תתבע בעלת הניק הנ"ל על הוצאת דיבה שדינה עד 300000 ש"ח
שכן מדובר בשם אמיתי
מעבר לכך הוכח ויוכח כי פמיניזם הופך בידי עבריניות כלי לאלימות ותוקפנות על גברים
ובסופו של יום יש לאותה אלימות משכן בנווה תירצה

אשה מיניקה את התינוק. זה שיתוף פעולה בין האם לבין התינוק.

וכמובן, עצם העובדה שהגוף הנשי מכין את החלב עבור התינוק היא פלא של הטבע.
"מפרה" זה ביטוי זיכרי אידיוטי ומטעה. הביצית היא פוריה. ועוד איך. היא לא "מופרית". הזרע, שהוא פחות ממנה בהרבה בתכונות וביכולות שלו, ועוצב ע"י הטבע מלכתחילה כ"עזר כנגדה", מספק חצי גרעין. כך הביצית משלימה את חצי הגרעין שלה. וזו תרומת הזרעון. כל יצירת העובר היא מעשה של הביצית, ונסמכת על תכונותיה.
נכון, גם אני שמעתי שהשפיכה מתישה את הזכר. זו אחת הצורות שהטבע מתעלל בזכרים. צורה אחרת היא שהברירה הטבעית נעשית על גבם. הזכרים נלחמים זה בזה, עד התשה גמורה ובחיות מסוימות עד מוות, כדי שתהיה לאחד מהם הגישה להזדווגות.
ואפשר להמשיך ולפרט: היילוד הזכר חלש מן הנקבה, היילודים הזכרים מתים במספרים גדולים. האשה חסינה ביולוגית מן הגבר לאורך כל החיים.
ברור שבמצב בו האשה משקיעה בילד הרבה יותר מן הזכר, היא פיתחה אסטרטגיה לפיה היא דורשת מאבי הילד לעזור לה בפרנסה. מה ציפית, שהיא גם תהיה בהריון גם תלד גם תיניק וגם תצא לעבודה קשה? עפ"י הטבע, הזכר הוא טפיל על הנקבה, הוא שופך זרע וכל העבודה הביולוגית מוטלת עליה. אבל האשה, וגם מין הצפורים למשל, וגם מיני דגים, מצאו דרך להביא את הזכר לתרום יותר. וזוהי האבהות האמיתית.
המלחמות בעולם נוצרו בגלל הנבלות הבסיסית בנפש הזיכרית. הרצון לפעול באלימות. אפילו בילדים זכרים קטנים זה כבר ניכר. הם נאבקים זה בזה, הם עושים כל מיני תנועות של אלימות בחיים היומיומיים, כמו קשקוש מכוון ורעשני על מוטות גדר כשהם עוברים לידה, כמו בעיטה בפחיות ריקות או באבנים, כמו הרס של חפצים. "סתם כך". בגלל האלימות הטבועה בנפש הזיכרית.
אצל עמים מסוימים בהיסטוריה - יוונים, רומאים, אירופים בימי הבינים - היתה אימרה: "המלחמה היא תהילת הגבר". יצאו למלחמות כדי לכבוש, להשתלט, לבזוז ולשים למס. וכל הרודנים האיומים ביותר, כולל היטלר (ומרעיו) סטאלין (ועושי דברו) ומאודזה דונג, היו כמובן זכרים. אלא מה. הזכר הוא סיבת המלחמות בעולם, אבל יש זכרים שבנבלותם הבלתי נתפסת כמעט המציאו את האידיאולוגיה שהרוע שהם הם האחראים לו, מקורו באשה........ הסקסיזם הזיכרי מזכיר מאד את האנטישמיות.
ברגע שנשים חכמות תשלוטנה בכל החברות בעולם, יבוא תור הזהב לאנושות. הדברים כבר החלו, הכיוון נקבע, כמובן שיש חברות איומות כמו אלה של המוסלמים הפונדמנטליסטים ושבטים באפריקה, ושנאת הנשים הנוראה בסין והודו. הקידמה כידוע נתקלת בגלי תגובה עכורים. אני עצמי מקווה לראות עוד בימיי עוד ועוד ארצות שבראשן עומדות נשיאות חכמות וראשות ממשלה חכמות. כאמור, כבר יש הרבה כיום. אני מקווה לעוד ועוד.

Ron W

New member
תינוקות יונקים מטרנה/תחליף חלב, שגבר יכול לספק

הביצית נותרת חסרת בחירה, אפטית, פונדק לזרע. לכן די לזכרים ברחם פונדקאית.
הביציות לא מתחרות על הזרעונים כי הן פסיביות סתמיות ואחידות.
הן גורמות לזרעונים להתחרות כמו לגברים להתחרות על חסדיהן.
הכח הגברי מניע את העולם. הטסטוסטרון דחף את הפריצה במדעים בכיבוש החלל וברפואה.
גברים הם הממציאים הגדולים, היזמים, המנהיגים שחוללו מהפכות ואף קידמו את הפמיניזם...
אישה כמו ביצית היא פסיבית ומכילה את אשר נקרה בדרכה. ברבות הימים הופכת לעיתים ביצ'ית..
לא גילית שום דבר חדש.. עובדה שלא עליתן על שום חידוש בפורום שמקדש את הכח הנשי...
וכן גם את המטרנה המציאו גברים לנשים.

לאחר שקראתי שני משפטים מהודעתך הבנתי שאתה יותר גרוע

ממה שהצטיירת מזמן, בפורום אחר. כותב דברים סתמיים, חסרי ביסוס וחסרי משמעות, מבטא רק את נהמות בטנך לנוכח העובדות שלא פועלות לטובתך, מה לעשות.
קשקשן.

הללו היו בורים לגבי הרביה (כמו לגבי רוב הדברים בטבע, למשל

אסטרונומיה) ולא ידעו על הביצית. ברביה, הגבר הוא במפורש "העזר כנגד" לאשה , תפקידו משני. הביצית "עושה" את רוב "העבודה" ביצירת העובר. המוזר הוא שהזכרים הדתיים גם היום נבערים לגבי הרביה, ולגבי מדעי הטבע בכלל, ושואבים את "ידיעותיהם" מהתלמוד ומהקבלה..... כך נותרו אצלם כל ה "מושגים" המשונים, ההזויים, כולל "אלהים משפיע, כמו הזכר, העולם מקבל, כמו הנקבה". כמובן כיום היו צריכים להחליף זאת ב"באלהות לא יכול להיות דבר מן הזיכריות, כי הזכר הוא העזר כנגד. הניקביות האלהית יצרה את העולם ומשפיעה עליו כפי שהאשה יוצרת את האנשים ומעצבת אותם".

כשאני משוחחת בטלפון

עם גברים שמנסים למכור לי משהו ואני שואלת ומדברת בחדות וענייניות. כאילו שמצופה ממני להיות נחמדה ומנומסת ולא חדה בצורה 'גברית'.

במקרים הלא נעימים כמו שלך היית מתעצבנת ושואלת שוב באותה חוצפה שהם ענו לי. אני מקווה שלעולם לא 'אתייאש' מהיותי אישה (להיפך, ברוך שעשני אישה) אלא אעמיד במקום כשמישהו חושב שהוא יכול להתנהג איתי בצורה שלא מתאימה לי.

אין לי פחד כזה נשי שיטרידו או יאנסו אותי. גם את הגבר שחשב שיכול וקיבל את הרושם שאני חלשה ומסכנה הרסתי לו חלק גדול מהחיים כך שעשיתי את עבודתי בלי לחשוש. מצד שני מזלי שלא נתקלתי בחיים בדברים בעיתיים כמו יחסי מרות או כפיפות חסרת אונים כמו של השוטרת שהתלוננה והרסו לה את הקריירה למשל.

catchet

New member
את לא מבינה

שאף אחד שם לא רצה לשמוע את המחאה שלי? בשביל שמחאה תבוא לידי ביטוי צריך להיות מרחב שמאפשר אותה- ולא היה! בגלל זה הרגשתי כל כך רע, לא בגלל שאין לי יכולת להגיד אלא בגלל שהם לא יכלו לשמוע את הביקורת. כל שיטה טובה אסור לה לחשוש מפני ביקורת. שיטה ראויה צריכה לקבל בברכה כל ביקורת עניינית!
&nbsp
אני שמחה בשבילך שאינך חוששת מהטרדה, ייתכן שחייך היו שקטים משלי ואני מאחלת לכל הנשים שיהיו להן חיים שקטים ונקיים מהטרדות ויחסי מרות מאיימים

Berethor

New member
ממש קשוחה את, זה הולם את הגלימה השחורה שיש בתמונה אצלך

להבדיל מאנשים שבעיקר עושים רוח, נראה שאת מסוגלת להתמודד לא רע עם סכנות ברגע האמת, קבלי ח"ח.

למעלה