אשה מיניקה את התינוק. זה שיתוף פעולה בין האם לבין התינוק.
וכמובן, עצם העובדה שהגוף הנשי מכין את החלב עבור התינוק היא פלא של הטבע.
"מפרה" זה ביטוי זיכרי אידיוטי ומטעה. הביצית היא פוריה. ועוד איך. היא לא "מופרית". הזרע, שהוא פחות ממנה בהרבה בתכונות וביכולות שלו, ועוצב ע"י הטבע מלכתחילה כ"עזר כנגדה", מספק חצי גרעין. כך הביצית משלימה את חצי הגרעין שלה. וזו תרומת הזרעון. כל יצירת העובר היא מעשה של הביצית, ונסמכת על תכונותיה.
נכון, גם אני שמעתי שהשפיכה מתישה את הזכר. זו אחת הצורות שהטבע מתעלל בזכרים. צורה אחרת היא שהברירה הטבעית נעשית על גבם. הזכרים נלחמים זה בזה, עד התשה גמורה ובחיות מסוימות עד מוות, כדי שתהיה לאחד מהם הגישה להזדווגות.
ואפשר להמשיך ולפרט: היילוד הזכר חלש מן הנקבה, היילודים הזכרים מתים במספרים גדולים. האשה חסינה ביולוגית מן הגבר לאורך כל החיים.
ברור שבמצב בו האשה משקיעה בילד הרבה יותר מן הזכר, היא פיתחה אסטרטגיה לפיה היא דורשת מאבי הילד לעזור לה בפרנסה. מה ציפית, שהיא גם תהיה בהריון גם תלד גם תיניק וגם תצא לעבודה קשה? עפ"י הטבע, הזכר הוא טפיל על הנקבה, הוא שופך זרע וכל העבודה הביולוגית מוטלת עליה. אבל האשה, וגם מין הצפורים למשל, וגם מיני דגים, מצאו דרך להביא את הזכר לתרום יותר. וזוהי האבהות האמיתית.
המלחמות בעולם נוצרו בגלל הנבלות הבסיסית בנפש הזיכרית. הרצון לפעול באלימות. אפילו בילדים זכרים קטנים זה כבר ניכר. הם נאבקים זה בזה, הם עושים כל מיני תנועות של אלימות בחיים היומיומיים, כמו קשקוש מכוון ורעשני על מוטות גדר כשהם עוברים לידה, כמו בעיטה בפחיות ריקות או באבנים, כמו הרס של חפצים. "סתם כך". בגלל האלימות הטבועה בנפש הזיכרית.
אצל עמים מסוימים בהיסטוריה - יוונים, רומאים, אירופים בימי הבינים - היתה אימרה: "המלחמה היא תהילת הגבר". יצאו למלחמות כדי לכבוש, להשתלט, לבזוז ולשים למס. וכל הרודנים האיומים ביותר, כולל היטלר (ומרעיו) סטאלין (ועושי דברו) ומאודזה דונג, היו כמובן זכרים. אלא מה. הזכר הוא סיבת המלחמות בעולם, אבל יש זכרים שבנבלותם הבלתי נתפסת כמעט המציאו את האידיאולוגיה שהרוע שהם הם האחראים לו, מקורו באשה........ הסקסיזם הזיכרי מזכיר מאד את האנטישמיות.
ברגע שנשים חכמות תשלוטנה בכל החברות בעולם, יבוא תור הזהב לאנושות. הדברים כבר החלו, הכיוון נקבע, כמובן שיש חברות איומות כמו אלה של המוסלמים הפונדמנטליסטים ושבטים באפריקה, ושנאת הנשים הנוראה בסין והודו. הקידמה כידוע נתקלת בגלי תגובה עכורים. אני עצמי מקווה לראות עוד בימיי עוד ועוד ארצות שבראשן עומדות נשיאות חכמות וראשות ממשלה חכמות. כאמור, כבר יש הרבה כיום. אני מקווה לעוד ועוד.