לאונרדו וזהו
New member
לא ימצאו את מקומם? איזו הגזמה...
לשחקנים ברמה שלהם תמיד יהיה מקום, לא צריך להגזים.

אגב, אני לא חושב שברק ובוורלי הוכיחו שהם כאלה סטארים מטורפים
יש לפחות 20 רכזים טובים מהם בליגה, ועוד 10 שפחות או יותר ברמתם.

אנחנו עדיין רחוקים ממצב שלכל קבוצה יש רכז פרנצ'ייז.
בחלק מהקבוצות הרכזים המחליפים הם שחקנים די בינוניים, ספק ברמת NBA ספק ברמת טופ יורוליג.

אני לא רוצה חלילה לזלזל בגל מקל, הוא אחלה שחקן, אבל אם לרכז עם הרבה חסרונות כמוהו היה מקום בNBA, ולתקופה מסוימת אפילו רכז מחליף, זה רק אומר שהרמה של הרכזים לא כזאת מטורפת.

יש מעט מאוד רכזים מחליפים שאני אומר לעצמי "יא אללה אם הוא היה פותח בקבוצה אחרת הוא היה מטורף"
בשנים האחרונות מעט מאוד רכזים מחליפים בסופו של דבר הגיעו למעמד של סטארים(אני מדבר על כאלה שלא נבחרו טופ 5 בדראפט וציפו מהם לגדולות ושיחקו כרכזים מחליפים תקופה קצרה כדי להתבשל)

בלאדסו שהיה מאחורי פול(ובכלל משחק בפיניקס כסוג של קומבו גארד)
ג'קסון שהיה קבור מאחורי ווסטברוק
לאוורי שהיה רכז מחליף הרבה שנים עד שקיבל את המושכות

באמת שהדוגמאות הן מעטות
ואגב, זה שלמשל ברק ירד לספסל כדי לתת לאקסום לפתוח, זה רק בגלל שלדעתי יוטה בונה על אקסום להיות הרכז המוביל שלה לשנים הקרובות, כי הם הבינו שברק פשוט לא מספיק טוב לקחת אותה רחוק.

גם בוורלי לא היה מקבל עמדה של רכז פותח לאורך זמן אם הוא לא היה הסייד קיק של הארדן(בפועל, בוורלי הוא יותר הקלעי והארדן הוא יותר הרכז)

בקיצור, זאת לא כזאת אינפלציה כמו שאתה מתאר
להעמיד מספרים כל רכז מחליף יכול, אבל להוביל קבוצה ולעשות את השחקנים סביבו יותר טובים, לא כל אחד יכול.
כרגע מספר רכזי הפרנצ'ייז הוא בערך 10
ומספר הרכזים הטובים שאולי יהיו פרנצ'ייז הוא בערך גם 10
שאר הרכזים? שחקנים טובים יותר טובים פחות...בטח שלא מטורפים.
לשחקנים ברמה שלהם תמיד יהיה מקום, לא צריך להגזים.

אגב, אני לא חושב שברק ובוורלי הוכיחו שהם כאלה סטארים מטורפים
יש לפחות 20 רכזים טובים מהם בליגה, ועוד 10 שפחות או יותר ברמתם.

אנחנו עדיין רחוקים ממצב שלכל קבוצה יש רכז פרנצ'ייז.
בחלק מהקבוצות הרכזים המחליפים הם שחקנים די בינוניים, ספק ברמת NBA ספק ברמת טופ יורוליג.

אני לא רוצה חלילה לזלזל בגל מקל, הוא אחלה שחקן, אבל אם לרכז עם הרבה חסרונות כמוהו היה מקום בNBA, ולתקופה מסוימת אפילו רכז מחליף, זה רק אומר שהרמה של הרכזים לא כזאת מטורפת.

יש מעט מאוד רכזים מחליפים שאני אומר לעצמי "יא אללה אם הוא היה פותח בקבוצה אחרת הוא היה מטורף"
בשנים האחרונות מעט מאוד רכזים מחליפים בסופו של דבר הגיעו למעמד של סטארים(אני מדבר על כאלה שלא נבחרו טופ 5 בדראפט וציפו מהם לגדולות ושיחקו כרכזים מחליפים תקופה קצרה כדי להתבשל)

בלאדסו שהיה מאחורי פול(ובכלל משחק בפיניקס כסוג של קומבו גארד)
ג'קסון שהיה קבור מאחורי ווסטברוק
לאוורי שהיה רכז מחליף הרבה שנים עד שקיבל את המושכות

באמת שהדוגמאות הן מעטות
ואגב, זה שלמשל ברק ירד לספסל כדי לתת לאקסום לפתוח, זה רק בגלל שלדעתי יוטה בונה על אקסום להיות הרכז המוביל שלה לשנים הקרובות, כי הם הבינו שברק פשוט לא מספיק טוב לקחת אותה רחוק.

גם בוורלי לא היה מקבל עמדה של רכז פותח לאורך זמן אם הוא לא היה הסייד קיק של הארדן(בפועל, בוורלי הוא יותר הקלעי והארדן הוא יותר הרכז)

בקיצור, זאת לא כזאת אינפלציה כמו שאתה מתאר
להעמיד מספרים כל רכז מחליף יכול, אבל להוביל קבוצה ולעשות את השחקנים סביבו יותר טובים, לא כל אחד יכול.
כרגע מספר רכזי הפרנצ'ייז הוא בערך 10
ומספר הרכזים הטובים שאולי יהיו פרנצ'ייז הוא בערך גם 10
שאר הרכזים? שחקנים טובים יותר טובים פחות...בטח שלא מטורפים.