ערב איכותי של NBA

FrecCo

Active member
ערב איכותי של NBA

4 משחקים מוקדמים מעניינים במוקד:
ס"א- אטלנטה (שידור ישיר ב5 לייב ב-9)
קליפרס-ניו אורלינס (שידור ישיר בגולד ב-9:30)
ובנוסף-
קליבלנד-מילווקי ב-9
ומיאמי-OKC ב-9

אה ו..........
איפשהו באמצע יש גם קלאסיקו ברצלונה-ריאל, אבל למי אכפת?!

OrEl74

Well-known member
מנהל
קורבר חוזר הערב

לפני הפציעה הוא היה בכושר לא מדהים במיוחד
מעניין לראות באיזה כושר הוא יחזור

liron1311

New member
כספי עם משחק ממש נחמד מול הוויזארדס

אמצע רבע שלישי, הקינגס ביתרון 20 מול וושינגטון בסקרמנטו. לפני שבוע הובילו בתוצאה דומה במחצית ראשונה והפסידו ב20.

כספי הולך ראש בראש עם פירס חלק מהמשחק, כמה דחיפות הדדיות כולל אחת שפירס זרק אותו לשורה הראשונה וגרם לילדה קטנה לבכות: https://vine.co/v/OYFL9ju7lMr

סך הכל 14 נק' עם 5 אס', כשהוא מוסיף 2 ריב' ו3 חטיפות (עם 2 איבודים). הפלוס/מינוס הגבוה בקבוצה עם 20. היו לו כמה מהלכי האסטל יפים.

יפה לראות אחרי תקופה לא טובה שלו.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ווסטברוק לא עוצר

עוד טריפל דאבל הפעם של 12 נק' (באחוזים זוועה!!) 10 ריב' ו-17 אס' אבל מוסיף 6 איבודים
&nbsp
אוקלהומה מביסים את מיאמי וניו אורלינס מפסידים לקליפרס...המאבק על המקום השמיני רותח

picki23

New member
רותח? הוא התקרר!

ההפרש זה שלושה משחקים ביניהם והפליקנס ירדו למקום ה10 ...
&nbsp
המירוץ רותח - בוסטון/ שרלוט/ אינדי.
&nbsp
אם ווסטברוק ימשיך ביכולת הזאת הוא יכול להצמד למקום ה7 אם הרבה מזל אפילו לעקוף את דלאס

OrEl74

Well-known member
מנהל
צודק

חשבתי שזה הרבה יותר צמוד
&nbsp
דאלאס די מתדרדרים לאחרונה, בקצב הזה הם באמת יסיימו במקום השמיני

אתם מפספסים את הרעיון מאחורי ההתדרדרות של דאלאס...

הם רוצים ליפול למקום השמיני
ואז לפגוש את גולדן סטייט
והמבין יבין

picki23

New member
כן אבל אין שום קשר בין גולדן של היום

דון נלסון אימן אותם מדהים בהתקפה.
&nbsp
&nbsp

הקשר היחיד שחשוב עדיין קיים

זו עדיין גולדן סטייט, ואין כמו נקמה.

rapgamer4ever

New member
המירוץ כבר לא רק של בוסטון/שארלוט/אינדי

מילווקי שמשחקת פשוט רע מאז הטרייד על ברנדון נייט גם צריכה להתחיל לדאוג.
מיאמי כמובן בלב המירוץ ואפשר לציין גם את ברוקלין שרחוקה משחק אחד מהמקום השמיני. הלילה היא תארח את בוסטון.

, בכלל כל המזרח חוץ מקליבלנד-אטלנטה נראה רע מאוד

היה תקופה כלשהי באמצע העונה שהיה נראה שיש 6 קבוצות לגיטימיות במזרח אבל טורונטו-וושינגטון-שיקאגו-מילווקי פשוט סיימו את העונה בכושר זוועתי

picki23

New member
סגיית מילווקי מעלה אצלי שאלות שטיפה מדאיגות

אולי, זה רלוונטי כבר לשרשור אחר אבל העומס של כמות הרכזים במשחק נורא מדאיג אותי כי אני דואג שהמשחק נהיה פחות פיזי יותר סמול בול (כבר יש כמה קבוצות ששיחקו סמול בול פה ושם) ואני תוהה לדוגמא על רכזים כמו טריי ברק שהוא מחליף ביוטה ואני רואה אותו משחק ומבין שהוא לא ברמה של רכז מוביל בNBA בטח לא קבוצה כזו ששנה הבאה תביע את חותמה במירוץ לפלייאוף אני מעריך. אני מסתכל על בוורלי, קוליסון, MCW, ג'נינגס ( למרות שהעלה את הרמה שלו) ואפילו דארון וויליאמס ואני מבין שהרכזים האלה ברמה פחות טובה משאר הרכזים. ולי זה עצוב כי לדוגמא ראיתי את דארון וויליאמס משחק בפברואר השנה והבנתי כמה השחקן הזה אדיר, אבל מתישהו הוא ירד לספסל וישחק כרכז גיבוי. שלא נדבר על ג'נינגס שעם הפציעה הזו הסיכויים שלו לחזור עם אותה זריזות נמוכים ואי אפשר לדעת מה יהיה עתידו בNBA. אני מנסה להבין אם היום כל קבוצה מנסה להגיע למצב שיהיה לה רכז תותח כרכז פותח ואיך זה ישפיע על הרכזים שהם פחות טובים. מצד אחד יש לנו 10 רכזים שהם באמת בטופ ומצד שני אני מסתכל על כל השאר והם טובים ואני רוצה שהם יצליחו ופשוט רואים שהם ישחקו תפקיד מהספסל... ואיך זה ישפיע על רכזים חדשים שייכנסו לליגה? כמו ג'ריאן גראנט מנוטרה דאם? קריס דון מפרובידנס? טיוס ג'ונס מדיוק? טרי רוזייר מלואיוויל? כל השחקנים האלה שמשחקים פשוט נהדר בקולג' לא יפסיקו להתייבש על הספסל? זה כ"כ חבל... אולי כדאי להרחיב את הליגה?
&nbsp
זה מוביל אותי לשאלות יותר גדולות. מה יעשו כל הקבוצות שאין להם רכז טוב בקיץ? האם הפיסטונס יחתימו את רג'י ג'קסון ויוותרו על ג'נינגס? האם הניקס יבחרו ברכז כמו ברנדון נייט? האם הלייקרס הולכים לנסות לקבל רכז בדראפט או להציע לנייט/ ג'קסון/ רונדו חוזה? האם הסיקסרס יחליטו להיות רציניים וייקחו רכז בעל נסיון?
&nbsp

&nbsp

picki23

New member
מדאיג אותי שרכזים כמו

טריי ברק ופטריק בווארלי לא ימצאו את מקומם בNBA.
&nbsp
זה כמו שוק עורכי הדין בישראל, אנשים יעבדו במזכירות כשהם בכלל עורכי דין.

rapgamer4ever

New member
למי אכפת מטריי ברק ופטריק בוורלי?

מה שאמור לעניין את הצופים הוא רמת המשחק. ככל שהיא עולה זה יותר טוב. מצדי שכריס פול יהיה השחקן ה-12, הרווח כולו שלנו.

למעלה