ערב איכותי של NBA

rapgamer4ever

New member

picki23

New member
השיטה של קארל

השיטה של קארל היא שיטה מעולה להתקפה, עם ריווח גדול אך יוצרת בעיה מהותית בירידה להגנה. כשהוא היה המאמן של דנבר, דנבר הייתה מדהימה בצד ההתקפי אבל בצד ההגנתי היא הייתה כלום ושום דבר.
&nbsp
השאלה שלי היא האם באמת זה יעבוד בסקרמנטו עם שחקן הגנה טוב, כי עם כל הכבוד לעומרי (ולמוסר העבודה הפסיכי שאתה טוען שיש לו ) הוא שחקן הגנה לא רע אבל לא מספיק טוב בשביל לעצור את הטובים ביותר בעמדה ( למשל תסתכל על איך האריסון בארנס/איגי עושים את אותה פעולה כשהם ודריימונד על המגרש), וצריך שחקן הגנה באמת טוב שישמור על הכוכבים.
&nbsp
בכלל רק אז הרעיון של קאזינס כרים פרוטקטור יוצא לפועל ויש קושי להתמודד פיזית בעמדה 4.
בקיצור יש לי שאלות רבות לגבי הגנה כי בכ"ז השיטה של קארל וסטיב קר טיפה שונה אם כי נראית דומה ובשל קארל בעבר לא צלחה ואילו עכשיו של קר כן.

לא הבנתי את פשר התגובה

זה לא שטענתי שהשיטה של קארל תביא הצלחות לסקרמנטו(אלה רק העובדה שכספי פורח בה).. צריך קצת יותר משיטת משחק ומאמן ותיק בשביל להושיע את המערכת של הקינגס.
&nbsp
אני חושב שמה שאמרת די ברור מאליו.

picki23

New member
אתה הצגת את המצב

בצורה כ"כ אופטימית כשדיברת על השתלבות במערך וגלו גאייז וכל מיני מושגים שנשמעים יפים לקונטנדריות ( אין הרבה גלו גאייז).
&nbsp
אז לא רציתי שאנשים פה שקוראים מה שאחרים כותבים ולפי זה מחזיקים בדעתם יראו את הדברים בצורה חד צדדית וכ"כ אופטימית.

איבדת כיוון אחי

האמת שזה נהיה מעיק באופן מתיש בזמן האחרון.. יש מצב לספייס קוקי פג תוקף.
&nbsp
האופטימיות הייתה לגבי ההשתלבות של כספי והמשך דרכו לרגע לא דיברתי על מצבה של סקרמנטו, וגלו-גאי לא חייב להיות רק בקונטנדרית יכול להיות יותר מאינטרפנטציה אחת נכונה למושג הזה ולפי איך שמדברים עליו בקבוצה לפי רבים הוא יכול להיות במשבצת הזו.
כאילו הפוסט היה על כספי, איפה איבדת את עצמך?
&nbsp
אני לא רוצה שאנשים פה יהיו עדים למשחקים למי יש כדור יותר כתום אז אנא..
קטונתי מלנסות להבין לאיפה אתם חותרים עם הערות הלא ברורות האלה.
כמו הכותרת של ביליץ' חחח הרי זה ברור שדיברתי על ברוס בואן בהקשר של Ditry playing וזה גם נאמר בחצי צחוק אז מה הקטע..
&nbsp
איפה Cade וBeniTaz אני מתגעגע ..

picki23

New member
חושב שלקחת את זה לכיוון נורא אישי

מציע לך להסתכל בעקביות על תגובות מסוימות של אנשים מסוימים ולראות - שמה שאנשים כותבים פה ממוחזרים בהעדר עובדות.
&nbsp
חושב שהגזמת טיפה אבל סבבה נניח להתנשאות המיותרת הזו לחלוף

אין שום דבר אישי אתם מתעסקים בזוטות, בתפל במקום בעיקר.
אתה יכול להגיד שזה התנשאות, אני חושב שהתגובות שלך היו לא קשורות למציאות ולא ראיתי בהן שום תוכן שקשור לתוכן של הפוסט המקורי.
&nbsp
כי לא דיברתי על הקינגס.. כל הפוסט היה סביב כספי אז מה פשר:
"בצורה כ"כ אופטימית כשדיברת על השתלבות במערך וגלו גאייז וכל מיני מושגים שנשמעים יפים לקונטנדריות ( אין הרבה גלו גאייז).
אז לא רציתי שאנשים פה שקוראים מה שאחרים כותבים ולפי זה מחזיקים בדעתם יראו את הדברים בצורה חד צדדית וכ"כ אופטימית. "
&nbsp
על מה אתה מדבר?? הרי זה היה פוסט בסימן *אופטימי לגבי השתלבות עומרי במערך של קארל, התפתחות שלו כשחקן אינדיווידואלי והמלחמה על החוזה הבא בקינגס.
&nbsp
בדיוק בגלל שהדברים פה ממחוזרים אני מנסה לחדש מדי פעם ולא לדון כל שבוע מי הMVP..
אבל כן להגיד לך את האמת תגובות כמו שלך מוציאות את החשק ולא רואה בהם שום דבר מעבר להתנצחות עם מתאפורה יפה שנתתי קודם.
&nbsp
מקווה שהבהרתי את הנקודה.
&nbsp

picki23

New member
אוקיי

לקחתי בפרספקטיבה אובייקטיבית את מה שכתבת.
&nbsp
זה לא נבע מאיזשהו רצון להתנצחות איתך, אני אולי לא כ"כ מסכים איתך עם חלק מהמושגים שציינת אבל העניין הוא שבעוד שבועיים לדוגמא יצוץ פה בחור שיתחיל לבלבל את השכל כמה השיטה של קארל טובה וכמה שהקינגס ישתפרו ושעומרי כספי לגיטימי פתאום. זה ממש יעצבן אותי, כי אני יודע שהם ילכו עם מה שאמרת רחוק.
בגלל זה הגבתי את מה שהגבתי.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

billc

New member
ברוס בואן לא היה חודר והיה שחקן הגנה מעולה

לא צפיתי בקינגס בחודש האחרון, אבל בתחילת העונה כן, וכן כספי שינה את הגישה שלו והתחיל לחדור יותר
אם יש שחקן שהשפיע עליו הכי הרבה זה לדעתי פארסונס ששיחק איתו בעונה הקודמת ביוסטון,

אני לא יכול להגיב על החודש האחרון, אבל על פי החודש הראשון הוא צריך להיות יותר אגרסיבי בהגנה.

למעלה