ערבים והחיות...

אבו-דני

New member
ערבים והחיות...

יש לי משק חי, התרנגולת המוקפת באפרוחיה יוצאת בזעם כנגד כל תוקף אפשרי ..והנה אם פלסטינאית מקדישה את בנה עוד בהיותו ברחמה -כפי שבא לידי ביטוי בשיר הפופולרי- להיותו שהיד אפילו התרנגולת שלי מביטה באם הפלסטינאית.. בבוז!!!

קלייר

New member
אוי למדינתו /שכך היא נראת

אתה בחוד ללא ערכים,אין בך מעט הגינות תסתכל היטב ב מראה כי בגלל אנשים החושבים כמוך לעולם לא נדע שקט רק עוד מלחמות ואמהות שכולות ואני מדברת כאחת שיודעת מה זה לאבד את היקר אתה לא בעד דו-קיום אלה בעד הרס של כל שנבנה בדם,יזע ,ודמעות

dikla00

New member
מי אמר שאת צודקת?

ומי אמר שהוא צודק? כל אחד ודעתו ויכול להיות שבגלל שנתן שטחים דווקא יהיו עוד מלחמות את לא יכולה לדעת....... הכל יכול לקרות

קלייר

New member
את צודקת דקלה/הכל יכול לקרות

ולא חשוב מי הצודק אולי ננסה לראות מי יותר חכם ולנסות משהו שונה ,ואני לא יודעת מה יקרה אך רוצה בכל ליבי להאמין שעדין יש סיכוי קטן

B.Shokor

New member
קלייר..

אני יודע שתמיד את מאמינה שיש סיכוי קטן לשלום, וזה ממש טוב מאוד, אך בקשר לשטחים תמורת שלום, אני בטוח שאם מדינת ישראל תתן לעם הפלסטיני להקים את מדינתו כל האלימות תיפסק.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
שוקור יקר/נכון

גם אני מאמינה שיש לתת להם מדינה ובטוח השינוי יגיע

merlin of chaos

New member
האלימות לא תיפסק.

תמיד יהיו אלה שירצו את כל היד כאשר נותנים להם אצבע. מדינה אינה מספיק - צריל לתת להם משהו שיהיה להם חבל לאבד.

B.Shokor

New member
טועה, הם רוצים רק את המדינה שלהם..

הפלסטינים לא רוצים ממך שום דבר חוץ מהמדינה, תגיד למדינת ישראל שתתן להם את הזכות להקים מדינתם ותראה איך כל האלימות תגמר לבד.. וחבל על כל מלה מיותרת.. שלך ב.שוקר מ.הפורום

B.Shokor

New member
בכלל לא..

על זה אי-אפשר להתווכח, אם נחזיר שטחים נקבל שלום, דוגמא למשל: החזרנו שטחים לירדן ומצריים - יצאנו מלבנון, קבלנו שלום.. ע-ו-ב-ד-ה שלך ב.שוקר מ.הפורום

קלייר

New member
למען מטרה חשובה/יש להתפשר

אומנם לא השלום לא קיונו אך שקט ללא הרוגים וזה שווה כל חלקת אדמה שהוחזרה

dikla00

New member
הם ירצו מדינה לא סתם שטחים!

הם ילחמו יפוררו אותנו מבפנים ואחרי זה... תהיה להם מדינה שהיא רק שלהם בלי ישראלים שיסתובבו להם בין הרגלים

eliasys

New member
דיקלה אל תדאגי

העם הפלסטיני לא מבקש לחסל את מדינת ישראל, העם הפלסטיני כבר מזמן הגיע למסקנה שצריכות להיות שתי מדינות לשני עמים. גם רוב הישראלים כבר מצצדים בזה, נראה לי, שאת נמנית על המיעוט שזורע פרנויה מיותרת בלבנו, ועדיין אינו מאמין שיש אפשרות אחרת מלבד מה שהוא חושב. תחשבי בצורה יותר אופטימית דקלה.

שמבלולה

New member
מנין לך ש

הפלשתינים לא רוצים לחסל את מדינת ישראל??? (או יותר נכון - את עם ישראל)

B.Shokor

New member
הפלסטינים רוצים רק את המדינה שלהם

שמבלולה, מספיק לזרוק בכל שנייה בעייה נוספת, הפלסטינים לא רוצים לחסל לא אותך ולא את העם שלך, הם רוצים את המדינה שלהם, נקודה. כשיקבלו את המדינה שלהם אני מבטח לך שרק אז תוכלי לחיות בשלום. שלך ב.שוקר מ.הפורום

merlin of chaos

New member
האם אתה מדבר על המדינה

שהייתה להם לפני ביאת היהודים? אם כן - אז הנה פתרון פשוט מצוין! נחזור לאירופה ולרוסיה ולעירק ולתימן ולמרוקו ול... פשוט מדהים! עכשיו הכל ברור! או אם אתה מדבר על זאת עליה החליט האו``ם. אז למה הם נלחמו בנו אז? אם זוהי משאת נפשם - למה להם להילחם כנגדה. אם אתה מדבר על המדינה שאנו מציעים לתת להם - כבר אמרתי את דעתי בנושא בתגובה אחרת. בשלוש מילים: לא יהיה שקט.

למעלה