נויטרי כי יש להם גלימות שחורות קוסם או לוחם
S SaberTooth New member 17/1/03 #61 קוסם... כי הם יותר חזקים מלוחמים, למרות שהם מתעייפים מהר. רייסטלין או קרמון
ר רייסטלין מאגר New member 17/1/03 #64 ההחלטה קשה כי שתיהן כוסיות, אבל... לאורנה, כי ככה מתחשק לי. גמדי גבעות או גמדי הרים?
I ilbe182ebli New member 17/1/03 #65 גמדי מחילות! סתם אין לי מושג מה ההבדל אבל טוב נבחר את גמדי הגבעות.. נשמע יותר נחמד.. חלמיש או גדיל?
G Geladriel New member 17/1/03 #66 גדיל! גדילן כי הוא הקנדר הכי חמוד!! חלמיש סתם גמד זקן... בועת הדרקון או רומח הדרקון?
T thug4life New member 17/1/03 #68 גמדים כי הם יותר חזקים סולמאניה או המישורים? מישורים - ברברים סולאמניה - אבירים
K Knight of Darkness New member 17/1/03 #69 בני המישורים כי ענייני כבוד שווים לקליפת השום בעיני. עוגים או אירדה?
ר רייסטלין מאגר New member 17/1/03 #70 הוא לא שאל על בני המישורים והאבירים אלא על המקומות, ואני בוחר בסולאמניה סתם כי בא לי. בקשר לשאלה השנייה אירדה כי הם הרבה יותר יפים, חכמים, מוכשרים, חזקים, קוסמים טובים...רגע, מה הם לא? שאלה: טרסיס לפני החורבן או טרסיס אחרי החורבן?
הוא לא שאל על בני המישורים והאבירים אלא על המקומות, ואני בוחר בסולאמניה סתם כי בא לי. בקשר לשאלה השנייה אירדה כי הם הרבה יותר יפים, חכמים, מוכשרים, חזקים, קוסמים טובים...רגע, מה הם לא? שאלה: טרסיס לפני החורבן או טרסיס אחרי החורבן?
K Knight of Darkness New member 17/1/03 #73 טרסיס לפני החורבן כי הייתי רוצה לראות את "אניותיה לבנות המפרש". אלהנה צפריר או לאורנה?
T thug4life New member 17/1/03 #71 עוגים כי הם העיוות לא יודע אוהב עיוותים עוגות שוקולד או עוגות גבינה סתם סתם קרייסי היקמן או מרגרט (נראה לי) וויס?
עוגים כי הם העיוות לא יודע אוהב עיוותים עוגות שוקולד או עוגות גבינה סתם סתם קרייסי היקמן או מרגרט (נראה לי) וויס?
G Geladriel New member 17/1/03 #72 דבר ראשון... נראה לי שהתכוונת לטרייסי היקמןץץץ דבר שני, כבר שאלו את השאלה הזאת.
T thug4life New member 17/1/03 #75 אלהנה אני אוהב ברונטיות יותר כן כן שברתי תמיתוס דאלמאר או פיזדנדטילוס? שניהם קשורים לרייסטלין ומצטער אם כתבתי פיזדנדטילוס עם שגיאות
אלהנה אני אוהב ברונטיות יותר כן כן שברתי תמיתוס דאלמאר או פיזדנדטילוס? שניהם קשורים לרייסטלין ומצטער אם כתבתי פיזדנדטילוס עם שגיאות
ר רייסטלין מאגר New member 17/1/03 #76 פיסטנדנטילוס, ואנשים, יותר יצירתיות לרכב על דרקון זהב או לשוט בספינות של טרסיס המעתירה?
A ash 1 New member 17/1/03 #77 אישית אני מעדיף ספינות אבל אם לא היתי כזה פחדן אז בטוח דרקון! עלפים אפלים או עלפים רגילים?
ר רייסטלין מאגר New member 17/1/03 #78 אפלים כי הרגילים סתם פוצים מסריחים נפילה מהשרשרת בפקס תרקס או טביעה בים הדם של עישתר?
ג גילתנאס קוץ אש New member 17/1/03 #79 טביעה בים הדם כי אני לא זוכר מתי הייתה האפשרות הראשונה בספרים. זהירות קסם האלים או קסם הלב?