רשומות כי אלה ספרים יותר טובים רייסטלין או פיסטנדנטילוס (איזה שם מסובך לכץיבה
ד ד ג י New member 15/1/03 #41 רשומות כי אלה ספרים יותר טובים רייסטלין או פיסטנדנטילוס (איזה שם מסובך לכץיבה
ר רייסטלין מאגר New member 16/1/03 #42 רייסטלין שולאאאאאאאאאאאאט!!!!!!!!!! מטה מגיוס או מטה הבדולח הכחול?
P purple trance New member 16/1/03 #43 מטה מגיוס ולו רק בשביל הרגע שבו לשחר האביב רגע לפני הסוף, קרמון שומע ´שיראק´... רומח הדרקון או חרב האופל? (כלי הנשק, לא הספרים)
מטה מגיוס ולו רק בשביל הרגע שבו לשחר האביב רגע לפני הסוף, קרמון שומע ´שיראק´... רומח הדרקון או חרב האופל? (כלי הנשק, לא הספרים)
ר רייסטלין מאגר New member 16/1/03 #44 רומח כי אני לא יודע מה זה חרב האופל עידן החלומות או עידן הייאוש?
S ShadowFlash New member 16/1/03 #46 טרייסי היקמן כי חשבתי שהוא בת עד לפני כמה שבועות דרגון או דרקון?
K Knight of Darkness New member 16/1/03 #47 דרקון כי דרגונים מכוערים להחריד. תפוחי אדמה מתובלים או נזיד ארנב?
ב בלין New member 22/1/03 #118 מטבע לשון, מטבע לשון סגדו לי! סגדו לי! אני הוןא שכיניתי את העלפים; "פוצים" לראשונה. הכונו לפרק השלישי!!!
מטבע לשון, מטבע לשון סגדו לי! סגדו לי! אני הוןא שכיניתי את העלפים; "פוצים" לראשונה. הכונו לפרק השלישי!!!
S SaberTooth New member 16/1/03 #48 ממשיך מתפוחי אדמה או נזיד ארנב... השרשור כבר נדחף לצד ואי אפשר להבין כלום, אז אני ממשיך כאן. תפוחי אדמה מטובלים, כי נזיג ארנב נשמע מגעיל להחריד . קטב מרירי או אריאקס
ממשיך מתפוחי אדמה או נזיד ארנב... השרשור כבר נדחף לצד ואי אפשר להבין כלום, אז אני ממשיך כאן. תפוחי אדמה מטובלים, כי נזיג ארנב נשמע מגעיל להחריד . קטב מרירי או אריאקס
A ash 1 New member 16/1/03 #50 ... קודם כל דרגונים הם מאוד מגניבים אבל אין כמו דרקונים! תפוחיי אדמה או נזיד ארנב בטח שתפוחי אדמה!! ובקשר לקטב מרירי ואריאקס אני בוחר באריאקס כי קטב מרירי נשמע כמו סוכרייה דרקונים שחורים או ירוקים?
... קודם כל דרגונים הם מאוד מגניבים אבל אין כמו דרקונים! תפוחיי אדמה או נזיד ארנב בטח שתפוחי אדמה!! ובקשר לקטב מרירי ואריאקס אני בוחר באריאקס כי קטב מרירי נשמע כמו סוכרייה דרקונים שחורים או ירוקים?
I ilbe182ebli New member 16/1/03 #53 אופה עניתי למעלה לא ראיתי שהמשיכו פה... אבן הכוכבים כי סתכלו מה בועת הדרקון עשתה! אימלה... אז כמו ששאלתי שם... פאלין או פלד??
אופה עניתי למעלה לא ראיתי שהמשיכו פה... אבן הכוכבים כי סתכלו מה בועת הדרקון עשתה! אימלה... אז כמו ששאלתי שם... פאלין או פלד??
K Knight of Darkness New member 16/1/03 #56 אופוס כי מיצוב התפרקו. בקשר להודעה של MOONDUST- ספוילר!!! והשאלה: מקדש פלאדין או מגדל הקסם הנעלה?
ר רייסטלין מאגר New member 17/1/03 #57 מגדל הקסם הנעלה בגלל ספרי הלחשים והמעבדות. גילתנאס או פורתיוס?
M Moondust New member 17/1/03 #58 גילתנאס../images/Emo41.gif כי פורתיוס סתם פוץ מתנשא. גילתאס או סילבנושי?