עקב דרישות הציבור...

ShadowFlash

New member
משחק נחמד...

הנה משחק שראיתי באיזה פורום...... הוא הולך כך יש שאלה שמי שהיה למעלה שאל.... עונים על השאלה הזאת וכותבים שאלה להבא בתור... נעשה את זה לפי הרומח...... למשל.. הודעה 1 סיבה לבחירה.... לאורנה או קיט הודעה 2 לאורנה כי היא נראית יותר טוב מרגוע או פקס תרקס הודעה 3 מרגוע כי....... שאלה..... וכך זה ממשיך התשובות לשאלה יכולות ליהיות עם סיבות דיי דפוקות כדי לראות איך זה הולך http://www.warbucket.com/forum/viewthread.php?tid=340&page=1 אני יתחיל... כדור אש או ברק??

Geladriel

New member
קיטיארה, כי לאורנה חלשלושה...

גדילן או רייסטלין (קשה לי להחליט אז אני צריכה עזרה)?

ash 1

New member
בעע הגבתה מהר יותר

ופלדים כי הוא בעצם פיזבן המגנוב! בואו נחליט שכשקורה דבר כזה אז יענו על 2 השאלות וימשיכו רק אם שאלה אחת בסדר?

ShadowFlash

New member
../images/Emo58.gif להודעה שלמעלה.... שכחת :)

מממממ מממ אפשר פשוט לבחור ולענות רק על אחד...

ash 1

New member
גדילן כי הוא מצחיק ורייסטלין מניאק

פיזבן או פלדין? (וואי וואי וואי איך אני אשתלט על השרשור הזה {ואז על העולם מואהאהאה})

SaberTooth

New member
פיזבן, כי הוא מצחיק...

גילתנאס או פורתיוס

ash 1

New member
וואי אני לא מאמין

שבחרנו את אותה השאלה (רק שאתה ידעתה את השמות הנכונים)

ash 1

New member
דרקון כסף

אין לי מושג למה אוי אוף שכחתי את שמות הערים העלפיות סלבנ.... או ק.... (איפו שלאורנ הנולדה) מה אתם מעדיפים?

SaberTooth

New member
המממ...

זו בחירה קשה משום שגם קלינסטי וגם סילבנסטי דיי פוצים. אבל אם הייתי חייב לבחור, הייתי בוחר בקלינסטי, משום שהם פחות פוצים מאחיהם בסילבנסטי. המממ.. מרגוע או סולאס (איזה תרגום אתם מדיפים)

sirpinky

New member
סולאס...

יש להקה אירית בשם זה - solas מומלץ מאוווד! אני מוכן לספק כמה שירים למי שרוצה... עכשיו - קלינסטי או קגונסטי?

ShadowFlash

New member
קלינסטי כי יש פחות העברות (אני חושב

גלימות לבנות או שחורות?

purple trance

New member
גלימות שחורות

כי לבנות מתלכלכות מהר
שדרות שויקאן או מצודת דארגרד בלילה?

nedisrael

New member
מצודת דארגארד בלילה

כי אפשר לראות עלפיות חצי ערומות. קרמון או סער?

tigrlily

New member
אוף

ברור שאביר הכתר, אבירי החרב הלכו אחרי דירק כשברור שהיו צריכים לבקר אותו כמה אנשים בחלוקים לבנים ואני לא מתכוונת לכהני פלדין או למגים עם הגלימות הלבנות... גנימש או בופו?

למעלה