עצירות עזרו לי

harduf9

New member
אני לא בעד הסיבות הללו, אבל אם עושה לך טוב

שיהיה, אבל בעצם התזונהשלך לא עושה לך טוב. כנראה שצריך לשנות. בריאות שלמה גיא הרדוף

../images/Emo221.gifסליחה,לא הבנתי את ענין השתיה../images/Emo221.gif

למה אין לך צורך לשתות.ולמה אינך שותה בכח . גם רופא יאמר לך שעליך לשתות. שתיה חשובה יותר מאוכל,גם לבעלי חיים אחרים.

כפי שציינו מעלי-

את צריכה לשתות. עם צריכה כזו מאסיבית של סיבים תזונתיים, חייבים לשתות ה-מ-ו-ן. המון(ןןן?) חלבון גם לא בריא. המלצות התזונה הן 0.8 גר' חלבון לכל ק"ג משקל גוף. זה אומר שמי ששוקל 100 קילו צריך לצרוך 80גר'. מי שעוסק בפעילות גופנית צריך עד שני גר' חלבון ביוםף לכל ק"ג משקל גוף. גם אני הייתי מוריד את דגני הבוקר, ומחליף אותם במשהו שהגוף מסמפט יותר. ומה רע בפירות? הנפיחות והגזים נובעים מהריקבון של הצואה, שנשארת בגוף יותר ממה שהיא אמורה, וחבל, משום שהגוף ממשיך לספוג מהמעי, ובשלב הזה יש יותר רעלים שנספגים לגוף. אז מים, מים, מים ומים, פחות חלבון, ויותר פירות כארוחת ביניים. בהצלחה.

משהו שהגוף מסמפט יותר כמו שיבולת שועל?

לא אינסטנט, אורגני של הרדוף ופירות זה בסדר רק שיש בהם המון סוכר ופחמימה, אני אוכלת, אבל מעט

hal767

New member
הפירות הם המזון הראשוני של האדם

הסוכר הטבעי והמאוזן היטב שקיים בפירות הוא צורך תזונתי של הגוף. הימצאותו בפירות הינו יתרון ולא חסרון. מלבד סוכר חיוני ישנם בפירות שפע של יסודות מזון חיוניים נוספים. תגובתם בתום תהליך העיכול היא בסיסית, וזה חשוב. הם קלי עיכול ומפעילים היטב את המעיים. פחממות נימצאות בכמויות גדולות בהרבה בדגני הבוקר וביתר הדגנים, ואלו הן פחממות מורכבות ולא מאוזנות כראוי. תגובתן בגוף היא חומצית, והן גורמות לאובדן של מינרלים, לעצירות ועוד. הפרזה בפחממות כאלה עלולה לעודד התפתחות סוכרת. בדרך כלל יש להרבות באכילת פירות טריים ולצמצם בדגנים, או לוותר עליהם, בעיקר כשמדובר בדגנים מעובדים תעשייתית כמו דגני הבוקר. את עושה הפוך.

doron2y

New member
קודם כל תתחילי לשתות

לא ציינת דבר חשוב, האם העצירות התחילה לפני שעברת לסוג זה של תזונה? בכל מקרה נראה שחסרים לך נוזלים בתזונה אם זה לא פותר את הבעיה נסי טיפול הומאופתי, כי צריך למצוא את הסיבה שבגללה את סובלת מעצירות. בכל מקרה בהצלחה

אכן,

מאז שעברתי לתפריט עשיר בחלבון, שכולו מהחי (המון בשר, גבינות, טונה, 3-5 חלבוני ביצה), מעט פחמימה, כמעט בלי דגן בכלל, בלי פירות, הרבה ירקות, מעט שתייה.

נו אז תאכלי מה שאכלת קודם../images/Emo178.gif

מה פתאום שינית תפריט? מה השגעון הזה? ותשתי או תאכלי מרקים. תאכלי לחם חיטה מלאה של הרדוף,ירקות עם שמן זית ולימון.

doron2y

New member
אם כך כנראה שהוא לא מתאים לך

אם לא סבלת מהבעיה לפני שביצעת שינוי בתזונה, כנראה שהתפריט הנוכחי לא מתאים לך. קודם כל הוא לא נשמע לי כ"כ מאוזן, אבל אם הוא גורם לך לעצירות הוא כנראה מאוד לא מתאים לגופך בהצלחה דורון

למעלה