עצירות עזרו לי

hal767

New member
ממש לא הבנת את הנקודה

אינני מנהל איתך או עם כל מטפל אחר ויכוחים מקצועיים. כל שבקשתי זה שלא תייצג אותי, לא תכתוב דברים בשמי ואל תכנה אותי או את דרכי בכינויים ותוארים כמו "קיצוני", כי על מה זה קיצוני אפשר להתווכח, ואין לי עיניין לעשות זאת. הצג את עצמך והשקפותיך ותחסוך לנו ויכוחים מיותרים, כגון זה.

נעמי66

New member
לגיא, על הגדרת דרך ריפוי כ"קיצונית"

דרך הטיפול של האל שונה משלך, וזה לא אומר שהיא קיצונית, רק שונה. בטיפול שלו, לפי דרכו של ד"ר שלטון (natural hygiene), הטיפול התזונתי נמצא במקום הראשון. אצלך (לפי מה שראיתי כרגע באתר שלך) התזונה מוזכרת במקום האחרון, העשירי במספר. לדעתי, בריפוי טבעי התזונה צריכה להיות במקום הראשון, אבל זכותך, כמובן, למספר אותה כפי שאתה מוצא לנכון. אתה כותב בדף שלך: "למדתי 8 שנים רפואה טבעית". לפי ד"ר שלטון, ברפואה טבעית נותנים לתזונה הטבעית את המקום הראשון ברשימת דרכי הטיפול. את העיסוק שלך אתה מגדיר כ"מומחה לרפואה שלמה". שלמה עם תזונה במקום האחרון? טוב, שיהיה ככה.

harduf9

New member
המקום הראשון הוא לא במקרה בקצה ?

האם רופא שמתנגד לרפואה טבעית על כל גווניה, אינו קיצוני לדעתך ? האם מטפל שמתנגד לכ שיטת טיפול אחרת אינו קיצוני באותו האופן ? לא הבנתי איך הגעת למסקנה שבאתר שלי התזונה מוצגת במקום העשירי. תוכלי לבאר ? ולצורך העניין היא לא במקום העשירי. לדעתי אין אפשרות לקבוע מה יותר חשוב: תזונה, מגע, חשיבה חיובית, אנרגיה וכו'. מאחר ואני משתמש בכל הכלים (ואני טוב בהם) אני מגדיר עצמי כ"מומחה ברפואה שלמה" ולא טבעית או תזונתית או כל שם אחר לצורך העניין. בריאות שלמה גיא הרדוף

נעמי66

New member
קיצוניות, ומקומה של התזונה

לרופא שמתנגד לכל סוגי הרפואה האלטרנטיבית, לא הייתי קוראת קיצוני. הייתי בוחרת במילה אחרת, מתאימה יותר... ואם לומר זאת בצורה אחרת - לדעתי, אין כאן קשר לקיצוניות. הרופא שתיארת הולך בדרך אותה למד, הרפואה הקונבנציונלית, ואין לו עניין, ו/או יכולת להבין שקיימות דרכי ריפוי אחרות. כשנכנסים באתר שלך לשורה "פרות קדושות", מגיעים לפירוט שיטות הטיפול בהן אתה עוסק. בחרת לפתוח באירידיולוגיה, וסגרת את הרשימה עם תזונה. ספרתי 10 שיטות. זה לא אומר שרשמת את השיטות לפי סדר חשיבותן, זה רק אומר שהתזונה רשומה בסוף. אתה יכול להגדיר את עצמך איך שנראה לך. מה שחשוב זה לא ההגדרה, אלא התוצאות בסופו של טיפול, הריפוי.

harduf9

New member
חיפשתי וחיפשתי

ולא מצאתי את המקום בו ספרת, אבל שמתי לב לדבר אחד. המילהאירידיולוגיה מתחילה באות 'א' שהיא האות הראשונה (הקיצונית אם תרצי) ואילו המילה תזונה מתחילה באות 'ת' שהיא בדיוק בקצה השני, האחרונה. סביר להניח שזה הסדר כי כך נכתבו הדברים בתבנית של בניית האתר ואין אפשרות בחירה היכן לשים את המילים במקום שראית. בכל אופן, התזונה אצלי נמצאת בכל טיפול ולא משנה אם זה עיסוי, אירידיולוגיה, שיאצו או כל טיפול אחר שאני עושה. בריאות שלמה גיא הרדוף

נעמי66

New member
אני חיפשתי באתר שלך, וכן מצאתי...

כמו שכבר כתבתי, כשלוחצים על "פרות קדושות", מגיעים לפירוט של הטיפולים שאתה נותן (פירוט לא ממוספר). נכון שאירידיולוגיה מתחילה ב-א', ותזונה ב-ת', אבל הפירוט לא מסודר לפי סדר הא'-ב'. רפלקסולוגיה, למשל, מופיעה במקום השני. לכן חשבתי שרשמת את הפירוט לפי סדר החשיבות שאתה מייחס לטיפולים השונים. לא אמרתי שאתה לא מדבר עם מטופלים על תזונה, התייחסתי רק לפירוט הטיפולים, כפי שהוא מופיע באתר.

hal767

New member
השמן דגים מרעיל את הכבד

וגם פוגע בכליות. אין צורך לצרוך את הפסולת הזאת כדי להשיג אומגה 3. מגוון גדול של מזונות צמחוניים אכותיים יספקו אותו בצורה המיטבית. פרוביוטיקה הינה ניסיון חסר סיכוי להסדיר את מערכת החיים במערכת העיכול. מה שיקבע את מצב מערכת העיכול מבחינה זאת היא התזונה ולא "הצנחת" חיידקים כביכול טובים, שאינם יכולים להתקיים במערכת עיכול לקויה המוזנת לא נכון. תזונה צמחונית נכונה תשמור על בסיסיות המעיים, על פריסטאלטיקה טובה [ומכאן גם על ניקיון המעיים] ותאפשר לחיידקים הרצויים להתקיים בהם ולמלא את תפקידם. מזונות מהחי יגרמו לפריחתם של חיידקי הרקבון ולהרעלה, ותרופות ותוספים מהמעבדה הכימית ישבשו את המצב הנורמאלי של מערכת העיכול.

Fistandantilos

New member
אל תקחי קשה

יש פה אנשים שמתעסקים בזוטות ומתקטננים על כמות "רעלים" מזערית ואפילו לא מוכחת בהשוואה לכל כך הרבה רעלים שלא בשליטתנו וכאלה שגם כן ולא מתזונה ובכמות אדירה. חיים בסרט שפאנטיות על תזונה תרפא\לא תגרום לך למחלה X Y Z. אז אנשים יקרים גוף האדם זה לא פיסת זבל, זה אורגניזם מתוחכם שיודע להתמודד גם עם רעלים.. לא צריך להיות פריק.

hal767

New member
נחשב בריא ע"י מי?

בראש ובראשונה ע"י הייצרנים והמשווקים המפיצים מידע "מדעי" כוזב בדבר סגולות הפסולת הזאת. אגוזים, שומשום, גרעיני חמניות, אבוקדו, תירס, ירקות שונים הינם מזונות בריאות טבעיים המתאימים לאדם, והם יספקו אומגה 3 ויסודות מזון חיוניים אחרים בצורה מאוזנת וזמינה מבלי להזיק לבריאות.

נכון מאוד כל מה שאתה אומר, HAL767, אני כבר -

כתבתי כאן וסיפרתי על הנזק שנגרם לי לכבד בעקבות נטילת אומגה 3 במשך כמה חודשים שהופיעו לי הפרעות בתפקודי הכבד ואכן רופא המשפחה הורה לי להפסיק ומבדיקת דם שעשיתי אחרי חודש וחודשיים בהם לא נטלתי אומגה 3, הכבד חזר לתפקודו התקין ואכן רופא המשפחה ראה במחשב שלו שקרו עוד מקרים כאלה. אני מתפלאה שהרדוף בוחר להתעלם מכל מה שכתבתי כאן על זה. זה פשוט חוסר אחריות כלפי אנשים שעלולים גם כן לחטוף את זה!!!!! לא מזמן כתבתי על זה כאן. לתשומת ליבך אורביט היקרה!!

hal767

New member
זה מאד אינדבידואלי

במיוחד כשישנן בעיות. יש להתאים תפריט למקרה ולשנות לפי הצורך במשך הזמן, וכן ללמוד כללי אכילה נכונים. אני מצרף קישורים למאמרים שלי לצורך הבנת הנושא

hal767

New member
הקישורים

http://brieut.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=0&ItemID=64912 http://brieut.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=0&ItemID=54977 http://brieut.goop.co.il/Web/SiteHomePage.aspx?PageType=0&ItemID=39266

למה את לא שותה?

תשתי הרבה מים ומיצים טבעיים,במיוחד על הבוקר. הרבה שמן זית. פעילות גופנית אירובית. למה לא לאכול 3 ארוחות ביום?

למעלה