עצה

metalheart2

New member
עצה

אני נותן עצה שלפי דעתי נכונה כי כנגן אני אפס אז אני לא יכול לתת ממש עצות, אבל אני חושב שהאנשים פה בפורום הגיטאריסטים מקשיבים וסוגדים בעיקר לגיטריסטים של הרוק הקל שהסגנון שלהם הוא הרוב פנטנטוניקה. אז אני מציע לכם להקשיב לגיטריסט מרטי פרידמן לא רק בגלל שהוא יהודי אלא כמה אפשר ללמוד ממנו אני פשוט מעריץ אותו במיוחד על המגע בבנדים וכל הסגנון הזה מהמזרח הרחוק פשוט ענק. אני מאוד אוהב את הגיטריסטים של הרוק הקל שאותם תארתי אבל כשאני רואה חבר'ה מאלתרים סולו הם מנגנים בעיקר פנטנוני ואני לא חושב שזה עניין של טעם, אסור לנגן פנטנטוניקה יבשה. אז הנה העצה האמיתי חוץ מלהקשיב למרטי פרידמן . כשאתם מתמנים על אילתורים תזכרו את כל האפשרויות : 1.פנטוניקה 2.ארפג'או 3.סולם טבעי 4.סקוננציה 5.ליביטון 6.כרומטיזם ויש עוד אבל אני לא יודע בדיוק את השמות בלטינית או עברית, וגם למי שרוצה לנגן בלוז להוסיף בפטנטוני דרגה חמישית מונמכת וכרומטיזם זה יתאים גם לג'אז אבל אם הייתי יכול לנגן ג'אז הייתי יכול לתת עצות יותר טובות. חשבתי שזאת תהיה עצה גרועה אבל האמת זאת אחת העצות הכי טובות שראיתי בפורום הזה( אני רציני). מקווה שעזרתי ואם לא אהבתם אל תרדו עליי אני רגיש.

Nielle

New member
די כבר../images/Emo46.gif

שמתי לב לא פעם ולא פעמיים שאנשים פשוט מתייחסים מגעיל פה לאנשים אחרים, זה לא חשוב אם אתם מסכימים או לא. לכל דבר צריכה להיות צורה ולא זו ממש לא צורה.

Eaquitas

New member
דיברתי בשיא הרצינות.

תוך רבע שעה, כל הפורום היה מתיישב לבחורצ'יק שלך על הראש, כי האמת היא שהגיטריסט הממוצע מפסיק עם הפנטטוני כמעט לחלוטין אחרי חצי שנה גג.

הוא לא דיבר הזה בכלל

הוא התכוון שהרבה מושפעים מגיטריסטים כגון פייג' שמנגנים את הרוב על הפנטטוני

Perfect sense

New member
לא נראה לי שהוא היה כזה ציני..

הוא כתב באנגלית שהייתה לו כוונה טובה..מה רע? אני חושב שההודעה של הבחור <זה שפתח את ההודעה> הייתה קצת מצחיקה..כי הוא אומר לנו תכלס "תשמעו מרטי פרידמן" אז איך אפשר להגיב? אחלה..אני לא יורד עליו..אבל אין מה להגיד.

Kfitzi

New member
מה את רוצה ממנו ?

הוא צודק לגמרי. מגיע בחור ופשוט "מרים להנחתה"... יכולים לקפוץ עליו בשנייה - כל אנשי ה- "אני שומע ג'אז מתוחכם - אני מבין גדול במוזיקה" "אני שומע מטאל - אני קשוח ואפל כמו השטן" "אני שומע גאנז אנד רוזס קוראים לי $%# ויש לי פטמה חומה" "אני שומע ג'ימי הנדריקס..." - טוב זה כבר ממש טיפשי. בכל מקרה, כל אותם אנשים יקפצו עליו ויבצעו בו את זממם. מה שהוא עושה כאן בתום לב, זה לחפש צרות. בערך כמו להכנס לפורום מטאל ולשאול אם סלייר נאצים. האמת היא שדיי בזכות ההודעה המשעשעת של תומר, החלטתי לרדת ממנו.

Kfitzi

New member
למה אתה חושב שהתכוונתי אלייך?

eran377

New member
אם אני אגיב על זה

אני אצטרך לשכוח מהניהול של הפורום...

זה שאתה תשתוק לא אומר

שאין לנו את התמונות שלך ושל מוטי, כששיחקתם משחקים אסורים בצ'ט :-X

Reign In Blood

New member
חחחחחחחחחחח!! אני צריך להשיג

תתמונות האלו! ערן הם יהיו ניספחים חשובים בעתיד

eran377

New member
למה? למה לפרסם את זה?

נראיתי שמה כמו פטריה עם התספורת ההיא, יש לציין שזה תוקן והוסף בלונד וקצת יותר סדר בשיער!

Perfect sense

New member
ברגע של רצינות,

אם אתה תפסיק להיות אתה ברגע שתהיה מנהל.. אלא תתחיל ל..נו..להתגבר..וזה.. אתה כבר לא תהיה כיפי

למעלה