עצה

eran377

New member
אם אתה באמת עושה את זה

אתה מוריד לעצמך משהו כמו 50 שנה מהחיים, חבל.

Reign In Blood

New member
חחחח.. תשובות

אז זהו שיש בהייד פארק פורום סלייר... לפי השם שלי אפשר להבין שאני אוהב אותם, ואני כן עשיתי את זה בהתחלה ועובדה שאני חיי..:) הביאו לי רעיונות איתם שהם אמרו שהכל זה פוזה, ואמרו לי השקפות עולם שזה דרך מבט ראייה של נאצים וסיפורים אישיים של יהודים וישראלים שהם דיברנו איתם.. הקיצר הם באמת לא נאצים אבל הגיוני בהחלט שיחשבו ככה.. ותישאלו גם אתם תיראו שזה משעשע!

SicPuPpy

New member
זה לא הקטע..

אם יש על מה להעיר מעירים.. זאת אחת ההודעות היותר לא ברורות שנכתבו פה. שימי לב מה הוא כתב: "אני נותן עצה שלפי דעתי נכונה כי כנגן אני אפס אז אני לא יכול לתת ממש עצות" לפי דעתו העצה נכונה, אבל הוא לא יכול לתת ממש עצות. (?!) במילים אחרות, מה שהוא כתב זה שהעצה נכונה לדעתו כי הוא נגן אפס אז הוא לא יכול לתת עצות.. יש היגיון במשפט? דגש על ה"כי". העצה נכונה לדעתו כי הוא נגן אפס. [אתה אמרת לא אני
] "חשבתי שזאת תהיה עצה גרועה אבל האמת זאת אחת העצות הכי טובות שראיתי בפורום הזה( אני רציני)." לא אמרנו שאתה לא יכול לתת עצות..? \: All I'm trying to say is.. דבר ברור.

Eaquitas

New member
סלח לי,

הבנאדם אומר לך שאתה צריך לשמוע יותר מרטי פרידמן כדי ללמוד להשתמש בסולמות שאינם פנטטוניים, ואתה מתווכח על ניסוח ברור?..

SicPuPpy

New member
עצם זה שהוא לא ניסח ברור,

בכלל לא ברור, פשוט גורמת לאנשים להבין אותו לא נכון. זה הכל. לדעתי, במוקדם או במאוחר גם על זה היו קופצים עליו... לא רק על השמעו מרטי פרידמן. תסתכל על ההודעה שלו.. לי אישית לקח קצת זמן להבין מה הוא באמת בא להגיד פה.. חוץ מזה זה שמתקנים בנאדם רק יעזור לו. [וזה סלחי*, את*, מתווכחת*
].

Perfect sense

New member
אני פשוט לא מתאמץ לקרוא כאלו הודעות

כאילו..פשוט הבנתי שהתכלס של ההודעה זה "תשמע מרטי פרידמן". אז אחלה, תודה על העצה..חזרה לסדר היום.

למעלה