עץ לזכרו של רפאל ז"ל

ועוד משהו ../images/Emo9.gif פאדיחה: מפיות

יש מפיות, אבל לא מספיק (בטח אחרי הערב אמצא היכן הסטוק שאני בטוחה שקניתי!) אז מפיות או גליל נייר סופג יתקבלו בברכה.

איזה כיף לכן שנפגשות...

וכמה חבל שאני כל כך כבדה... וצפונית... אשמח להתעדכן מה היה איך היה ולראות תמונות מהעץ. חושבת על אריאן מרחוק...ורפאל בליבי תמיד. שיהיה לכן ערב מחזק.

חושבת ומתארת לעצמי את המפגש...מצטערת שאני לא

מתארת לעצמי את התמונה... ברגע זה ממש הנכם יחד עם אריאן, העץ השקד במרכז הסלון בביתה של מעיין ברכה... הפעילות המשותפת... השקט... הדמעות... המילים... כמה הייתי רוצה להיות איתכן... חושבת על רפאל הקטן, על אריאן ומשפחתה ועליכן נשים נפלאות שיודעות לחבק הרבה מעבר לעולם הוירטואלי. מחבקת מעריכה אוהבת מתגעגעת שלכן מירי

happy

New member
../images/Emo163.gif דיא ראיתי עכשיו שאת מביאה פסטה

אני אביא לחם מצויין וכמה ממרחים.

נעיתה

New member
אני אביא משהו אוכל

לא יודעת מה ואיך, די תקועה בתל אביב כל אותו ערב ולא עוברת בבית, אני מקווה לעבור בקופי בר ולהביא משהו טעים.

תמי ס

New member
פשטידה...פשטידה...

אם מותר לי להמליץ... מניסיון המפגש האחרון... נשארו ים מתוקים אבל לא היה אוכל

בסדר פשטידה....../images/Emo8.gif../images/Emo174.gif

יש לך איזה מתכון קל להכנה אני כבר שעה משוטטת באינטרנט ושום דבר לא נראה לי....

תמי ס

New member
אין לי ב"שלוף"

אני בעבודה.. חיפשת בבלוג של ניקי ב.? בדרך כלל יש לה שם דברים נחמדים.

נעיתה

New member
זו פשטידה קלה שאני נוהגת לעשות

פשטידת בצל ללקק ת’אצבעות! מאת: שרית מצרכים 4 בצלים גדולים 3 ביצים חצי כוס שמן חצי כוס מים 3/4 כוס קמח 2 כפות אבקת מרק בצל מלח ופלפל לפי הטעם שמן ופרורי לחם לשימון התבנית אופן ההכנה חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני (אפשר גם במעבד מזון אבל זה לא צריך להיות קטן במיוחד) מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב. משמנים תבנית עגולה ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות (ע"מ שהשפטידה תצא יפה מהתבנית) ממכניסים את התערובת ומפזרים עוד פרורי לחם מעל. אופים בחום בינוני-גבוה כ- 30-40 דקות. הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.

תמי ס

New member
אגב, על אותו עיקרון

אפשר להוסיף לבצל או לשים במקומו כל דבר (ברוקולי/כרובית/פטריות) <ועוד אגב: את לא מטגנת את הבצל לפני הערבוב עם שאר המצרכים???>

תמי ס

New member
אגב, על אותו עיקרון

אפשר להוסיף לבצל או לשים במקומו כל דבר (ברוקולי/כרובית/פטריות) <ועוד אגב: את לא מטגנת את הבצל לפני הערבוב עם שאר המצרכים???>

למעלה