עץ לזכרו של רפאל ז"ל
העץ שנרכוש לזכרו של רפאל הוא עץ לימון וזאת בהתאם להוראות הגן. בזכות קשריה של קטיה007 בעולם הגננות אנחנו נקבל הנחה משמעותית על העץ וזה יאפשר לנו להכין עוד משהו קטן לאריאן ואם גם לאחר מכן ישאר עודף אנחנו נתרום את העודף לאן שאריאן תבקש שנתרום. מאחר וראינו שיש די בנות שמגיעות למפגש ועוד כאלה שגם כנראה יעבירו את הסכום למי שמגיעה, ומאחר ואנחנו לא יודעות בדיוק כמה יעלה הכל החלטנו על סכום קבוע של 20 ש"ח מכל אחת, וכאמור, אם ישאר עודף (וסביר להניח שישאר) אנחנו נתרום אותו. חייבת לספר לכן שהייתי באזכרה לרפאל ז"ל ביום ראשון. המצבה שבחרו אריאן ובעלה לקברו של רפאל מרגשת בעוצמצתה. אני לא כ"כ יודעת באיזה מושגים אמורים להשתמש כשמדברים על מצבה, כי המילה "יפה" מרגישה לי מטופשת אבל זאת בכל זאת המילה שהשתמשתי בה כשחיבקתי את אריאן. אריאן יקרה, הרגשתי עד כמה טקס האזכרה ביום ראשון לא דיבר אליך, ברור לי שכיבדת את כללי הטקס ורצונות של אחרים, וסביר להניח שכך צריך להיות כשבוחרים קבורה יהודית. אבל דווקא אז, עוד יותר התחדד לי הצורך לעשות אזכרה לרפאל כמו שאת היית רוצה, במתכונת שאת יותר מתחברת אליה. אני עוד אשוחח איתך בטלפון אם יש משהו מסויים שהיית רוצה. ולכל הבנות שמגיעות לערב, ריגש אותי לראות את ההתגיסות שלכן והרגישות של כולן. ונ.ב. קטן: תיבת המסרים שלי מופצצת. בנוסף אני קצת בימים לחוצים וגם ריגשיים מאוד. אני לא מגיעה לטפל בכל המסרים ו/או הבקשות אנא, מי שיכולה לסגור דברים עם אחרות ולא דרכי לגבי העברת כספים או טרמפים וכו', זה יעזור לי מאוד. תודה וסליחה גדולה.