עץ לזכרו של רפאל ז"ל

נאשא

New member
שכחתי את ה-../images/Emo196.gif

זה בשבילך אריאן. וזברה, את יכולה לקבל
. בפעם הבאה זה עלי!

תמי ס

New member
קישואית -אני איתך

לא מבינה על מה הן מדברות לא מבינה מה היה לא בסדר הכל זרם, החישוב היה תקין, העלות חולקה, והכי חשוב - הכל היה בצ'יק צ'אק.

אני לא איתך ../images/Emo88.gif

כי איני יודעת במה מדובר (אני לחלוטין לא מקובלת) כך שלא יכולה לחוות דעה

תמי ס

New member
סליחה גברת מעיין ברכה

זו הייתה הבחירה שלך לא להיות מקובלת ולא להבין על מה מדובר. אם היית בוחרת להגיע למפגש ההוא - היית יודעת...

נעיתה

New member
../images/Emo124.gif למחוקקקקקקק

אני נפגעתי בשם קישוא, זו ממש לא עיר החושך זה לגמרי עיר האור- ראה ערך מדבר צהוב. לגבי הפוסטמה אני מסכימה- אם היא לא באה היא פוסטמה.

תמי ס

New member
תגידי - ירדת מהפסים?

עיר? עיר? עיר? את יודעת איפה הקישוא גרה??? אפשר לקרוא לזה בשמות רבים, אבל עיר???

תמי ס

New member
לא אכפת לי -החלטתי להוציאך לאור

שכולם ידעו שאת, קישוא עגול, גרה בשדה של קישואים רגילים! ואת קוראת לעצמך קישוא עגול כדי להטעות את הציבור.

כשאת נוקבת במילה פוסטמה,

למה את מתכוונת? והרי ידוע לכל כי הפוסטמה היא אחת בפורום זה. אם בכל זאת כוונתך היתה אליי, אז כן, כנראה שאגיע. אבל כנראה שאגיע ולא אדבר עם אף אחת לאור המתקפה התלת חזיתית. (אניאתייחדרקעםסלטעלים).

נאשא

New member
זברה, ראית איזו מתקפה יש עלינו פה?../images/Emo2.gif

קישוא, לאיים גם בפסח וגם בפחמימות זה קצת סותר לא?
האמת היא שאני ממש מודאגת עכשיו. ת'שאלי את הזברה, אפילו אתמול סיפרתי לה מה מקור העניין של פסח, ואת מתכוונת לקחת לי את זה

תגובה מפורטת להלן

A. פסח אינו סותר פחמימה,לא אצלנו. B. אני קוראת בין השורות כי לך ולזברה ישנם דיונים אשר אינם נוגעים כנראה לכלל החברים בפורום. את רוצה לשתף אותנו בנושא? C. לאור החברותא שנוצרה פה, אכן פסח יישקל בשנית. D. מזל שאני אפגוש בזברה היום ואוכל לטפל בנושא, כך שסעיף C יישקל בשלישית לאחר השעה 20:00.

לא הוגן!!!! נאשא מקבלת פרס ואני עונש?????????

מוכנה לעשות את הכל כדי לקבל פטור מפסח. הכל. הכל.

סינטה1

New member
../images/Emo26.gif בנות מודיעין

מי שרוצה להעביר איתי את הכסף אשמח לבצע את השליחות

נייטי

New member
מילות הספד לרפאל

מבקשת מכל מי שמגיעה לערב ביום חמישי, להכין מראש כמה מילות הספד לרפאל. בערב אנחנו נחלק כרטיסיות מיוחדות עליהן תכתבו את המילים ואח"כ נעשה לכרטיסים לימינציה (ככה כותבים? לא יודעת, לא חשוב) ונתלה על העץ. בעיניי, המילים שלכן עוד יותר חשובות מהכסף לעץ, ולכן מאוד מבקשת להקדיש כמה דקות מחשבה ולהכין מראש על טיוטה. מאוד אודה אם משהיא או יותר יוכלו להביא איתן טושים וסרטים לתלייה על העץ. אני פותחת הודעה חדשה בנושא כי שירשור האוכל כבר מקופל אבל אין צורך להשתרשר להודעה הזאת ואת שאר האירגונים נמשיך בבקשה בשירשור המקורי. אני אקפיץ את ההודעה הזאת מידי פעם. תודה.

למעלה