עץ או פלי?

עץ או פלי?

ליזום או לא ליזום?ואיך אדע אם באמיתו של דבר אני באמת רוצה זאת?
זו סך הכל שיחה על דת ועל חזרה בתשובה שנגעה בי וטרמפ הביתה שבסופה ציין כי אסור לו ליצור קשריים חברתיים עם תלמידים..אחד הדברים שמקסימים אותי וקונים אצלי זה גבר החוזר בתשובה,אך לא כל גבר שחוזר אלא אחד כזה שבאמת חזר ממקום שלא ניתן להסביר,השיחה הזו יוזמה ממנו,מעולם לא יכלתי לגשת לשוחח עימו,אפילו חסמתי את הרעיון עם שמיעת מוסיקה,הנטייה להיות בפלאפון,לחכות שילך או ללכת מהר לפני,כשהוא מפנה לכיוני את מבטו אני ישר מתחמקת אפילו אם זה לא היה מכוון,זה המשיך להתכתבות ממש קלה על אה ודא האמת שלא היה ברור לי לאן הוא חותר כי אמר מהתחלה שאסור,בכל זאת הוא חלק מהצוות,עד ששאל שאלות מאלה שהרימו גבה אצלי...ואז תהיתי לעצמי עד כאן...בא לי לדבר על הדברים דוגרי ולא עשיתי זאת.אלא תרצתי את רצוני לשוחח עימו כדי לבטא את קשיי בלימודים,ואז התחילו השאלות,כי גם הוא שאל שאלות אישיות אז מותר לי לבסוף היתה שתיקה של 5 שניות שבהן הנחתי שאין לו מה לומר ונפרדתי לשלום....ומאז התחושה שהוא כבר לא פעיל בקטנה שהיה...
במציאות בכיתה אני נוטה לקרירות ולאי יצירת קשר,ואף שלום הכי פשוט לא יוצא...וזה מעצבן אותי שאני ככה..שאני לא יכולה להיות איתו כמו שאני...שאני לא יכולה ליצור קשר מינמלי האמת שזה קשור בעיקר להיותו חלק מהצוות למרות שהוא בעצם בגילי ועדין...בין כולם אני נמנעת מתקשורת,כשהלכתי היום לא הרגשתי טוב עם זה הציקה לי התהייה שהוא מענין אותי ואיני עושה עם זה דבר,והכי מפגר לא יכולה במציאות נחמדה..אני לא יודעת עד כמה שווה לי להיות אמיתית ולהשים את הדברים על השולחן כי הרי אינני מכירה אותו ממש לעומק,אינני יודעת איך הוא רואה אותי,הוא לא מכיר אותי בידיוק אבל כל העניין זה להכיר ואז לדעתת,קיצר אני סתם עושה מזבוב פיל...אך אני שונאת שאני ככה..סגורה..סנובית..שונאת שהוא פתאום מרגיש לי אחרת.

הכל נישמע רגיל למצב של התעניינות...

בגבר...התאהבות קלה. זה שאת רוצה קשר ובאצם יוצא שאת אפילו יותר קרירה. הכל נישמע די טבעי למצב.
אני מניחה שאם תהייהי יותר מעוניינת או תזמי יותר שיחות יש מצב
שיתפח משהו. השאלה אם זה לא יכול לפגוע בלימודים ומה יקרה אם תצאו
פעם, פעמיים וזה לא זה או שהוא יבהל ויסוג בחזרה ל"זה באצם אסור"?
איך תרגישי להתקע איתו עד סוף הלימודים?

אני לא רואה

בלימודים כבעיה,השאלה אם בכלל הבנתי אותו נכון ואיך הוא יראה זאת ואם זה כלכך רלוונטי בשבילי לעשות צעד.כמה זה חשוב לי ועד כמה זה יכול לפגוע.כל מהלך הקשר לא היינו ברורים אחד עם השניה זה הקטע...זה מה שמבלבל..חשבתי שיתכן שסתם נחמד עד ששאל לגבי היסטורית הזוגיות שלי ומשך הזמן שגם השאלה הזו לא הכי אומרת משהו..מה שהכי מפריע לי שאני לא דוגרית ןיש לי תחושה שעד כה פשוט ניסתי להתאים את עצמי..אני בדכ נוטה להיות ישירה ולא ביישנית

כשאנחנו "מנסים להתאים" את עצמנו...

סימן שנותנים לצד השני כוחות ותכונות ששמות אותו מעלינו בדמיון שלנו.
זה די מתאים לשלבים ראשוניים של התאהבות כפי שכתבתי לך.
לגבי הבחור יש מצב מאוד טוב שהוא נהנה לשחק איתך קצת..
או שאולי מתעניין ויש לו יותר ממך מה להפסיד? למשל את עבודתו?

לא הייתי אומרת שהתאהבתי

פשוט חסרה לי דמות גברית,כלומר בן זוג
הוא פשוט הראה עניין שמאוד השתדלתי להכחיש אך כל מי ששמע את הסיפור ראה את מה שסרבתי לראןת...הוא מתאים לתבנית..חוזר בתשובה,מגדיל ראש וניכר שאדם בעל עומק ואת זה קשה למצוא בכל אחד...החלטתי לקחת אני המושכות וליזום אומנם בפלאפון ובמציאות לא..בכל זאת אני מתביישת ויש תלמידים סביבי...ניכר שהוא מתחמק משאלותי אך מצד אחד מראה התענינות כללית אך תמיד שאני מנסה לדבר דוגרי ולגרום לו להיות ברור הוא מחליף נושא...כשאני שואלת אם אני מגזימה בשאלותי הוא מתחמק ומדבר על הלימודים...ניכר ששם לב לההתנהלות שלי בשיעור..שאני די חולמנית ןמדגיש שראשי אמור להיות בלימודים..קיצר לא הבנתי כלום תחילה,כעת כל מה שאני מבינה שהוא לא בקטע..אך מה שדפוק שהוא כן מתענין ןדואג ומשיב...ההחלטתי,להןריד הילוך וזה לא שעד כה הראתי עניין פשוט אמש החלטתי להיות מי שאני ולהשים את הדברים על השולחן לא באןפן כלכך ברןר אך ניתן להסיק שכן יש לי עניין..בכל מקרה יש הרבה חןזרי בתשובה ןגברים שסגורים על עצמם..ויתאימו לתבנית יוצאת למסעי דייטים אם אספיק בכלל בין הלימודים לעבודה..

למעלה