ענת....

ענת....

נכנסתי לאתר שלך (שד"א השתפר בצצורה עצומה מאז הפעם האחרונה שהייתי שם) אבל הופתעתי לגלות את-עזרה לדולמייקרים. מזאת גניבת הזכויות הזאתי?! אני בטוחה שאת לא לא שמת שהאגף הקטן הזה שם, ועוד שאנחנו מתאמצים לדכא את הגניבות הבלתי פוסקות של חלקי דוליז וכו´ מגיע האגף(?) הזה מול הפרצוף בצורה כזאת בוטה... אז בבקשה, תורידי אותו.

totsade

New member
../images/Emo45.gif...../images/Emo80.gif

אבל מה לעשות, יש גנבים גם פה... בכל מקרה רציתי להגיד משהו לכ-ו-ל-ם! די עם התוכנות המתקדמות ותחזרו לצייר! ומהר! כולם פה התחילו להתלהב ולהוריד ישר תוכנות כמו פיינט שופ ופוטו שופ כי הם ראו את הטיוטוריאלים שעשינו וישר מההתחלה עם התונות האלה ומה לעשות, ובלי להעליב, הדולי יוצאות מגעילות! קודם תלמדו את הדברים הבסיסיים (אור וצל, נפחים וכ´ו) ורק אז, ואחרי הרבה זמן, תנסו להחיל בתוכנות מתקדמות.. פתאום אני רואה פה אומרות "הדולי המדהימה שלי, היא גם הראשונה ועשיתי אותה בפיינט שופ כי אני מחוננת ומוכשרת"- בולשיט! כל מי שמשתמש בתוכנות לא אומר שהוא מחונן, לא אומר שהוא מוכשר ושהוא יודע הכל! אני לא מאמינה שאומרים שהתוכנה עושה לך הכל אבל עדיין, מתי שאתה לוקח בייסים ופשוט תוקע אפקטים איפה שצריך ואיפה שלא צריך עד שיוצא לך משהו נורמאלי, זה לא נקרא לעשות דול! התוכנה לא הופכת את הדוליז שלך ליותר יפות או יותר מקצועיות, באמת! אז תורידו קצת פרופיל.. ולמה אני אומרת את זה ומנצלת דווקא את ההודעה הזאת? כי מאז שהתפרסם הטיוטוריאל של הג´ינס בפיינט שופ באתר, אני אישית לא הייתי עושה יותר ג´ינס. זה כבר טחון. רק השבוע עשו איזה מליון ג´ינסים, כולם אותו דבר, בדיוק לפי הטיוטוריאל- זאת לא הכוונה של הטיוטוריאלים חבר´יה! זה לא להעתיק מהטיוטוריאל ולעשות בדיוק אותו דבר בשביל שיצא מושלם, זה בשביל לישם את הפונקציות וללמוד על אפקטים חדשים, עם שיטות חדשות ולעשות את הכל ביחד, אחרי שהבנת כל דבר, וליצור משהו ק-צ-ת שונה מכל השאר. זה פשוט משעמם. וחבל.

Ne§t£A GirL

New member
../images/Emo45.gifאני עם יובל!../images/Emo108.gif

מילה במילה... אגב, יובל, בהדגשה כתבת להחיל...
ושירה, לא הבנתי למה התכוונת...

the rock girl

New member
אממ...

אני איתכם!!!! אני מהתחלה בצייר וגם עכשיו אני בצייר ואני רוצה להוריד פוטושופ או משהו רק לניסיון. בקשר לכל הקטע שבנות עושות את הדולי הראשונה בפיינט שופ ובפוטושופ..לדעתי זה לא משנה באיזה תוכנה תעשו אותה כי במילא הרעיון של הדולי חשוב!! אממ מקווה שהבנתם (או לפחות ניסיתם..) להבין מה אני רוצה מנפשותיכם...LOVE YA!! תום

the rock girl

New member
אממ...

אני איתכם!!!! אני מהתחלה בצייר וגם עכשיו אני בצייר ואני רוצה להוריד פוטושופ או משהו רק לניסיון. בקשר לכל הקטע שבנות עושות את הדולי הראשונה בפיינט שופ ובפוטושופ..לדעתי זה לא משנה באיזה תוכנה תעשו אותה כי במילא הרעיון של הדולי חשוב!! אממ מקווה שהבנתם (או לפחות ניסיתם..) להבין מה אני רוצה מנפשותיכם...LOVE YA!! תום

Solinka

New member
מסכימה איתך...

את יודעת את זה כבר :) מאז שאני עשיתי שיעור ג´ינס ראיתי מלא ג´ינסים בדיוק כמו שאני עשיתי... זה פשוט לא מקורי ומעצבן בסדר תעשו ג´ינס אבל אפשר ליחד אותו לעשות קישוטים יותר מתרחב פחות מתרחב... זה פשוט אותו דבר... מרגיז

shaililo

New member
מסכימה אתכם אבל...

מנסיון אני אומרת שמהפעם הראשונה כולם רוצים שיצא להם בדיוק כמו שיצא לכם ואחר כך זה משתנה כבר... אבל בגלל שזה יוצא למי שעשה את זה כל כך יפה אתה רוצה שיצא לך גם. אבל אני חושבת שבאמת צריך לגוון אבל אני אישית כשאני מסתכלת על שיעור בפעם הראשונה אני משתדלת שיצא לי כמו בשיעור ורק אחרי שאני יודעת איך עושים טוב אני מתחילה לשפר לעצמי ולגוון. מקווה שהבנתם *שונאת להסביר ת´צמי* .

motib4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif..

יובל צודקת ב-100 אחוז. בקשר לחלק על הדלמייקר, אני הייתי מוסיף שורה כזו למעלה: "אין לקחת חלקים מדולי מסויימת ללא רשות היוצר/ת". בקשר למה שיובל אמרה- זה כזה נכון... יש פב רק כמה גולשים שאכפת להם מהמקוריות של הדוליז שהם מכינים, ואני אחד מהם. יש לי פוטושופ, גם פיינטשופ, אבל זה אומר שאני חורש על שתי התוכנות האלה כל היום בשביל הדוליז? ממש, אבל ממש לא. את רוב הדולי, אני מכין בצייר. בראש ובראשונה. גם קווי מתאר, גם הצללה, וגם שיער, רק אז אני עובר לפוטושופ (אם בכלל) ונותן בלור פה ושם. אולי מריחה קטנה... אבל זה הכל. אני חושב שהכי טוב זה להוסיף שורה בצבע בולט בדף הראשי של הטיוטוריאל: "הטיוטוריאל מציג דרכים לצייר דוליז, אלה לא הדרכים היחידות, ויש עוד הרבה. להעתיק מהטיוטוריאל זה לא חוכמה. נסו ליצור בעצמכם.". משהו כזה. לא יודע...
אה- וכמו שמישהו פה אמר, והוא כזה צודק: להוריד פוטושופ בשביל לצייר דוליז, זה מעליב את התוכנה... חומר למחשבה.

the sofa city

New member
אפשר גם לצייר את הדולי פוטושופ\

פיינטשופ אבל בלי אפקטים! זה מה שאני עושה כי אני שונאת את הצייר!!! אבל בכלליות צודקות ב1000% ויותר!

Mooa-Numi

New member
אביב אמרה...

דאט דאמ וומן
מתגעגעים, איפה היא באמת? (עכשיו היא תחזור ותגיד "פה!" או משו...) אה... אני עושה דוליז בפיינטשופ רק בגלל השכבות. נקודה. אני לא מצליחה לדמיין את חיי בלעדיהם. זה, וטקסטור (כמו בלאר אבל שווה יותר), ומידי פעם דרקן פה, לייטר שם לא יותר מידי. (דרקן, לייטן ג´רמאן איז גוד
) והפיינטשופ לא עובד.

איזו אביב? ../images/Emo12.gif ../images/Emo186.gif

chatnoire
(או איך שלא כותבים את זה...
אני רק אוהבת את המילה...
)

ענת, ../images/Emo4.gif

מאד, מאד, מאד, מאד, מאד חבל שמחקת. בשיחה הזאת היו מעורבים כמה ילדים ... ורובם (אם לא כולם) הם לא אלה שנעזרים בטיו... ארררררררררר שונאת לומר -לכתוב- את זה !! הרבה חדשים מגיעים לאתר שלך, ונעזרים בו מאד מאד מאד. אני למשל, שהתחלתי ממש נעזרתי בו ואני עדיין נעזרת בו. הוא מאד השתפר לאחרונה...
מי שלא רוצה, שלא יכנס לשם ! זה מה שיש לי לומר !! צריך לומר תודה לענת שמשקיעה ומארגנת ועורכת בשביל שיהיה לנו ובסוף כולם באים אליה בתלונות !! ז-ה ל-א ה-ו-ג-ן-!-! ואם מישהו רוצה לצייר את כל הדוליז שלו בדיוק אותו דבר ולשנות רק צבעים אתן יכולות להגיד לו לא ?! כן! רק שהוא לא חייב להקשיב לכן ! אז תפסיקו להגיד להפסיק לפרסם כזה ולהפסיק לפרסם כזה ! אם מישהו מתחיל לצייר דוליז אתן חושבות שתהיה לו רמה של מי שהו שמצייר דוליז שנה ??? לא !! פשוט לא !! וכל אחד מותר לו לעשות משהו רוצה באיזה תוכנה שהוא רוצה ונגיד שאני אקח דולי של מישהי ואגיד שאני עשיתי אותה ! זה יעזור לי ?? לא !! גם כי אני אדע שלא עשיתי אותה, וגם אם אתן לא תדעו את זה, זה לא יהפוך אותה יותר להיות דולי שלי ! אז תפסיקו עם החרטות, כולונו באנו בשביל ללמוד ! ומי כבר יודע "הכל" (שלדעתי אין כזה דבר אבל לא משנה...) יכול לעזור לאחרים ומי שלא שפשוט יעוף מפה !! כל הודעה פותחת ויכוח.. שיחה... אז בואו נחזור לעניניינו- ענת אני מבקשת בשמי ובשם כל החדשים והחדשות וגם הותיקים שמאד אוהבים את האתר שלך, שתחזירי את הטיוט.. אררררררררררר!!! כי זה חשוף מאד לכולנו !! תודה

totsade

New member
לא באתי בתלונות!../images/Emo80.gif

וזה לא שאני לא עזרתי לטיוטוריאל*! הוספתי עוד שני שיעורים שאני עשיתי ותירגמתי אחד (שזה גם משהו!) אז די כבר! אני רק אמרתי לא להעתיק ולקחת את הדברים החשובים בשביל ליצור לעצמך! זהו! תירגעו! אני לא יוצאת נגד מישהי או אומרת שהטיוטוריאל לא שווה! רק הצעתי משהו! ואין לך שום זכות להעיף אנשים כי הם לא אוהבים אתר מסוים. נקודה. אגב, לא רק ותיקים יודעים לעשות דוליז...

totsade

New member
נ.ב../images/Emo80.gif

את יודעת למה כל הודעה גוררת ריב? בגלל שיש את מי שמתחיל אותו, וזאת לא הייתי אני.

צו צאנג

New member
ענת, את לא צריכה להתרגז כל כך...

אף אחד לא האשים את האתר שלך, פשוט שבנות מתחילות ישר קופצות לפיינשופ/פוטו שופ בלי לדעת מה הן עושות אפילו, הן לא יודעת להצליל אפילו, וזה לא אשמתך, ואף אחד לא האשים אותך, ואני גם חושבת שכל האפקטים המוגזמים, לא רק נראה לא ריאלי, זה גם ממש ממש ממש מכוער!!!!!!!!!!! אני משתמשת בפיינשופ, אבל כל מה שאני עושה איתו זה טישטוש, טיפונת אור וטיפונת צל....

ענת ../images/Emo4.gif

התכוונתי למה שעשית בחלק של איך שמוחקים בובה של ג´וסי, נו מה שטל דרקו לאב עשתה
לא זה של כול האתר
אוף אני לא מובנת

הממ יש לי משהו לומר..

אני התחלתי לההשתמש בפוטושופ ( אחרי כמה ניסיונות כושלים.. יצאו לי 2 טובות..) מ-מ-ש לא אמרתי שאני מוכשרת, ויש כאלה שגם לא אמרו שהן מוכשרות... ובלה בהל בלה... דבר שני.. אני חושבת שהטורטיאל ( ככה כותבים ?!) בכלל לא עוזר.. כי אז למשל כל הפנים של הדוליז הן אותו הדבר .. וכל הבגדים.. והינה עם הג´ינס הזה נטחן כבר השכל.. אז אני לא חושבת שזה דבר טוב.. אולי אפילו אפשר לעשות שירשור כל שבוע של דוליז שניסינו לעשות בפוטושופ ולקבל פיטבקים ( ככה כותבים לא ?!) וזהו אני חושבת.. ובחייאט לא להרביץ לי..

totsade

New member
לפי דעתי,../images/Emo80.gif

את טועה לגמרי חביבתי. הטיוטוריאל עוזר להמון אנשים שמתחילים! הוא מלמד איפה לשים נקודות אור וצל, איך להכין בגדים בסיסיים והוא גם נותן טיפים לאיך לעשות דברים בתוכנות מתקדמות (זה שאנחנו לא מנצלים את זה כמו שצריך לא קשור). בקשר לפנים, זה פנים בשיטה שג´וזי עושה! זה לא רק ככה עושים פנים, אם היית קוראת היית רואה שזה שתי שיטות לפנים ע"י ג´וזי- קיוטי ודיוה. נקודה.

למעלה