ענת....

Alexis14

New member
לא הגזמתם?

דבר ראשון- ענת צודקת שהיא הורידה את המדריך, כי אנחנו די כפויי טובה. אז להנמיך פרופיל. ולא- הטיוטוריאל הזה לא מעודד גניבת זכויות יוצרים- ואני אסביר לך למה. נגיד, לדוגמה, שהכנת מספר דולז בחייך. ונגיד, גם, שאת בונה דול מייקר. ואת ממש לא רוצה להתחיל לצייר הכל מחדש, מה גם שאת חייבת לצייר קודם על בייס. אז את משתמשת ב´פטנט´ הזה, כדי להוריד חלקי דולי שלך, ולהעביר אותם לדולמייקר, או אפילו לדולי אחרת שלך. וענת- אני מצטערת אם היית כפויית טובה, המעטתי בערכך או סתם זילזלתי.

Mooa-Numi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אגב, אני היחידה שמצאה את זה די משעשע?

Mooa-Numi

New member
../images/Emo9.gif?_?../images/Emo9.gif

גישה אופטימית לחיים דארלינג... לפני כמה ימים שתי חברות שלי רבו ואני פשוט ראיתי אותם מול העיינים ועם בלוני קומיקס יוצאים מהפה (ואחת הלכה ולשניה היה בלון חשיבה של "מה אני יעשה עכשיו?") וזה נורא הצחיק אותי
אבל שניהם צרחו עלי אח"כ אז...
אה נו זה היה שווה את זה...

Alexis14

New member
../images/Emo6.gif חחחחחחחח

אני מדמיינת אותן כזה רבות, הולכות מכות, מושכות אחת לשניה בשיערות, צורחות וזה, ואותך יושבות כזה כמו דבילית על השולחן... ומסתכלת עליהן במבט חולמני כזה... חחח נו אפנס, כן?

The Charmd One

New member
חח את מזכירה לי את עצמי

(לא זאת לא מחמאה...
) אני כששנים רבים כמעט הורגים אחד את השני אני מתרכזת בהם וממש נקרעת...כחושבים על זה כמעט כל דבר יכול להיות מצחיק...וזה ממש נחמד להיות ככה
חחח כמו בריבים שלי עם אחותי שאנחנו הורגות אחת את השנייה ונשפכות מצחוק... אה ובקשר למה שיובל אמרה- אני גם בצייר
זה נחמד לדעת שעשית כל פיקסל ופיקסל בדולי ל-ב-ד

../images/Emo4.gif

אני מנסה להסביר לכן, אבל אין לי כזה כושר ביטוי-הטוטוריאל מצוין. אין לי אפילו שמץ תלונות
אבל... מה שלא יפה לדעתי, זה שמפרקים בובה של ג´וזי בלי אפילו לאזכר אותה... וזה לדעתי לא יפה
קאפיש

Alexis14

New member
לא הגזמתם?

דבר ראשון- ענת צודקת שהיא הורידה את המדריך, כי אנחנו די כפויי טובה. אז להנמיך פרופיל. ולא- הטיוטוריאל הזה לא מעודד גניבת זכויות יוצרים- ואני אסביר לך למה. נגיד, לדוגמה, שהכנת מספר דולז בחייך. ונגיד, גם, שאת בונה דול מייקר. ואת ממש לא רוצה להתחיל לצייר הכל מחדש, מה גם שאת חייבת לצייר קודם על בייס. אז את משתמשת ב´פטנט´ הזה, כדי להוריד חלקי דולי שלך, ולהעביר אותם לדולמייקר, או אפילו לדולי אחרת שלך. וענת- אני מצטערת אם היית כפויית טובה, המעטתי בערכך או סתם זילזלתי. ויובל- אני כבר לא משתמשת בצייר. רק פיינטשופ בשבילי- תודה. אבל אני לא משתמשת באפקטים. לא נוגעת בהם אפילו. אולי קצת סמאדג´- כשמתחשק לי לגוון, אבל בהחלט לא יותר. ואת צודקת- אם מישהו יודע להשתמש בפיינצ´/פוטושופ- לא אומר שהוא יודע להכין בתוכנה הזו דולז!

motib4

New member
ענת../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

למה סגרת את הטיוטוריאל? חבל...
בכולופן- אני חושב שהטיוטוריאל ממש, אבל ממש טוב, ונורא גדול! אני חושב שכל העבודה שלך היא לא לחינם, ובלי הטיוטוריאל הזה, כל הדוליז היו נראות ככה
אני אמרתי לפני יומיים שלושה בהודעה שלי כמה אני מעריך ומודה לך על כל מה שאת עושה, וגם האחרים צריכים לעשות את זה, כי בתכל´ס, היא עושה את זה בשבילכם. למי שלא מבין על מה אני מדבר. תלחצו בדיוק כאן.

לענת וכולם!!!!../images/Emo58.gif (איקון שאימצ

ענת שלחתי לך אי מייל בבקשה תכנסי לקרוא.... וכולם תיכנסו לאתר ותכתבו לענת אי מייל!!!!!!!!!! האתר הזה חשוב מאוד!!!! אני למדתי ממנו המון!!!!!!!! ובבקשה לא לנצל את השרשור הזה!!!!!

מוטי צודק...

ענת כאילו רציני, בלי האתר שלך אין מצב שמישהו היה מכיר את היסודות של הדוליז, וההתקדמות וכ´ו... בכל מקרה חבל שהאתר נסגר אני אהבתי אותו... עדי

Ne§t£A GirL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo108.gif

אף אחד לא האשים את הטיוטיוראלים שלך. אמרנו שהפוטושופ והפיינטשופ הגזימו כאן. זה אמור להיות ייחודי...עכשיו זה כבר לא, ושוב כל הדוליז נראות אותו הדבר.

Nitsניץ

New member
דעתי, אם אתם רוצים כנסו, במיוחד ענת

ענת - הטיוטריאל (אני בחיים לא אלמד איך כותבים) היה נהדר, חבל שהורדת אותו, אני למדתי ממנו המון ואני חושבת שכל מי שנכנס אליו יסכים איתי. חוץ משירה (שלא כלכך הבנתי את ההודעה שלה) אני לא חושבת שמישהו אמר משהו רע על הטיוטריאל (שוב פעם) או עלייך. בכל מקרה לדעתי הוא נהדר וממש ממש חבל שהורדת אותו. זה היה במקום לשלוח הודעה מהאתר, אני מאוד מקווה שתחזירי אותו. בקשר לכל השאר - אני לא חושבת שהיה טעם לויכוח ושחבל שהעלבנו (אנחנו, הפורום) את ענת. לגבי מה שיובל אמרה על זה שישר מתחילים מהפוטושופ/פיינט שופ אני מסכימה, אבל זו לא אשמתה של ענת ואותו דבר לגבי הגניבת זכויות יוצרים שמישהי פה הזכירה. מה ששירה אמרה על האגף הזה או מה שזה לא יהיה, אין לי מה להגיד כי לא הבנתי מזה כלום. ענת, אני מאוד מצטערת שנפגעת/נעלבת, בבקשה תחזירי את הטיוטריאל (אוף!). זהו, אין לי עוד מה להגיד.

למעלה