ענין פעוט, אך מטריד

yaarangel

New member
טוב לא להגזים...../images/Emo3.gif

זהירות האחיות פיקקקק...!! התראת שווא זה בסדר אפשר לצאת מהמקלטים.. אבל הוא כתב איזה 3 הודעות מרוכזות...המפ...מאוד מרוכזות.. משהו כמו: בלה בלה דוגמא נוסחה בלה ארמית בלה בלה יוונית בלה בלה בלה בלה בלה כורסה בלה בלה בלעעעעעעעעע קורסה ואז עוד קצת בלע בלע בלה.. בקיצור הודעות מרוכזות.. מה שמזכיר לי- אנשים נמוכים ושמנים,הם לא נמוכים ושמנים הם פשוט מרוכזים...

yaarangel

New member
הממ...שנארפ..

טנצר...הוא מנייאק לא מרוכז...זה פסדר?! מניאק בריכוז נמוך.. לא בעצם...מניאק בריכוז גבוה.. רגע שמישו בבקשה יסביר לי מה כתבתי הרגע..תודה

NJS

New member
ריכוז גבוה

של מנייקיות ושל פסטרמות וריכוז נמוך של טוב לב ונומך

yaarangel

New member
בנתי'...

אז טנצר הוא בעצם ריכוז גבוה נמוך... בערך...שנארפ...שוב לא הבנתי..טודע!

NJS

New member
אני יוצא להפסקה

עוד איזה שלושתרבעי שעה אני יחזור אם עדיין תהיי פה נמשיך לפטפט

yaarangel

New member
אווו..אני מקווה שאני אהיה פה...

בוא נגיד בערך שלוש ורבע נכון...טוב אני יישתדל... *יציאה דרמטית.נקודה.פסיק.גרשיים.סוגריים.אנציקלופדיה!!*

yaarangel

New member
חחחחיייי...

חח....סייבר חיפש באתר של האקדמיה במשך אלוהים יודע כמה זמן... והתשובה נמצאת פה כבר איזה חצי שעה בפורום...חח...קטעים איתכם.. משעמממםםםםםם!!! *אוף נמאס מתקרבת מתרחקת...שמישו ייקרא את זה נחזור לזה שוב*

NJS

New member
חזרתי!!!

התגעגעת? כבר סיימתי שליש ספר באנגלית! עוד קצת ריספקט!

yaarangel

New member
בטח שהתגעגעתי...!!

הכי בעולם...מווואאהה...חח... נו איך הספר? האם האחיות פיק קפצו אליך מבין הדפים? האם אתה עוד פה?

NJS

New member
למזלך

עשרים דקות לא הצלחתי להיכנס לפורום והנה כשהגבת הצלחתי! ואכן האחיות פיק קפצו אלייי מבין הדפים את שרונה העפתי אבל דניאלה טוב לא משנה נ.ב יש לך פלאפון אורנג`?

yaarangel

New member
לא...יש לי פלאפון פלאפון..../images/Emo12.gif

שלחתי לך מסר...סתכל...!! מה זה הספר הזה בכלל?!

NJS

New member
מה לא ידעת?

אני משתתף בפורום דרך הפלאפון (ובגלל זה אין לי חתימה) משעמםםם! תדליקי ביו תשמעי איזה שירים מעפנים הם שמים

yaarangel

New member
אהה....בנתי..!!

*מכה את עצמי בראש* -איך לא שמת לב שאין לו חתימה?? -לא שמתי לב מה לעשות.. טוף..קראת את המסר או שביגלל הפלא אתה לא יכול לקרוא מסרים? ו....מה להדליק?...ביו...לא נראה לי שיש לי מושג מה זה.. או שזה ביגלל השעה..אתה יכול להכינס לתפוזon או שגם זה לא?

NJS

New member
לא קיבלתי מסר

כי אין לי מסרים!!! והאהאהאהא ומה זה תפוז און? וביו פירושו-רדיו ביו 99 אסקייפ(אקס אףאם)

yaarangel

New member
אוחחח...

לגבי המסר באסה...אממ...אני צריכה לשאול אותך משו אישי... איך אני עוד יכולה לשאול??...יש לך אימייל או משו? ואממ...אני אמורה לדעת מה זה אסקייפ ביו אנ אמ אי בלעעעעע... ובוא נתערב שמחר<היום> מידנו'ש תציק לי על "השאלה האישית".. חחחח...נו אז מה זה הספר הזה דמאט?!?!?!!?! אתה לא עונה לי..תיזהר שרונה פיק מאחוריך..!!

NJS

New member
לא!!!תעזבי אותי!!!

הספר זה המשחק של אנדר באנגלית שקניתי היום ואם השאלה האישית ממש חשובה לך אני יכול לתת לך את המספר שלי

yaarangel

New member
סוף סוף ניזכרת בי!!

אני ממלאת תשבצים..ומה קרה? שרונה תפסה אותך? בקציצה זאת הבעיה אתה לא יכול לתת ת'מספר כי אז אנשים לא רצוים עלולים להשתמש בו..אז השאלה יכולה להידחות...נאא...באסה... טוף תקשיב נראה לי אני חוזרת לישון אם אין לי איך לשאול אותך.. אלא אם כן יש לך עוד משו חשוב להגיד..<כמו למהנתת לי לחכות שבע שעות עד שענית!!>

למעלה