אז חכי לי שתיים שלוש דקות
S Silver Lance New member 8/4/04 #112 אממ אנשים../images/Emo70.gif כמה שמעניין אותי הדיון הלשוני המעמיק על מילים מארמית, אף-אחד לא יודע כלום על השאלה ששאלתי כשפתחתי את השרשור??? סטרהד, פייטון, סייבר?
אממ אנשים../images/Emo70.gif כמה שמעניין אותי הדיון הלשוני המעמיק על מילים מארמית, אף-אחד לא יודע כלום על השאלה ששאלתי כשפתחתי את השרשור??? סטרהד, פייטון, סייבר?
S SaberTooth New member 8/4/04 #114 אני לא חושב שזה מבעיות תקציב. אם הם השתמשו אפילו בחלק מהעטיפה המקורית, הם קנו אותה (אני לא חושב שהם יכולים לקנות חלק מהעטיפה). אולי זה משיקולים אומנותיים לא יודע.
אני לא חושב שזה מבעיות תקציב. אם הם השתמשו אפילו בחלק מהעטיפה המקורית, הם קנו אותה (אני לא חושב שהם יכולים לקנות חלק מהעטיפה). אולי זה משיקולים אומנותיים לא יודע.
S SaberTooth New member 9/4/04 #123 הדמות עם הדגל על הסוס... על הכריכה גזורה מהתמונה המקורית ומודבקת על הכריכה של אחים לנשק.
ס סרינה99 New member 9/4/04 #124 אבל אבל אבל... היא אמורה להיות קרחת אז למה היא לא קרחת?? זה מה שהפריע לי כל כך היא אמורה להיות קרחת ונערים...אך יפיפיה...עם עיניים גדולות לפי התמונה היא ספרנית מוזרה ומכוערת עם שער מוזר
אבל אבל אבל... היא אמורה להיות קרחת אז למה היא לא קרחת?? זה מה שהפריע לי כל כך היא אמורה להיות קרחת ונערים...אך יפיפיה...עם עיניים גדולות לפי התמונה היא ספרנית מוזרה ומכוערת עם שער מוזר