האם הייתם מתערבים לו החמות של בתכם פגעה בה?
א. תלוי במערכת היחסים בינינו לבין החמות.האם הייתם מתערבים לו החמות של בתכם פגעה בה?
1.מערכת היחסים די טובה.א. תלוי במערכת היחסים בינינו לבין החמות.
ב. תלוי מאד בתגובת החתן לפגיעה שגרמה אימו.
ג. באופן כללי הבת אמורה להיות אדם בוגר ולטפל בעניניה בעצמה, במקרים חריגים תופס סעיף א'.
טוב, אם היא רואה את האירוע כסגור- הוא סגור.1.מערכת היחסים די טובה.
2.החתן שאל את הבת אם נעלבה, הבת ענתה שנפגעה, ולא המשיכו לדבר על הנושא, כשהחתן הלך לאסוף את הנכד, אמר מה שאמר לאימו
3. כשהבת שמעה שהחתן דיבר עם אימו, היא אמרה לו "שמחה שאתה תומל בי, אבל אל תכנס בנינו"
4. כנראה ורק כנראה, האם ננזפה, היא שלחה הודעה לבת, אני רק צחקתי איתך.
5. הבת ענתה לה, הכל טוב נשכח.
ואני שואלת כאם, הבת עברה אין ספור הפלות, וההריון ברוך השם נתפס, אומרים לאשה הרה, את סתם ניראת שמנה, ולא הריונית?
בא לי לפוצץ אותה, אבל שותקת.(מזל שהבת שלי לא ירשה את האופי שלי)
ולא כי היא הבת שלי, הבת שלי הריונית יפהפייה.
פחות תלוי אצלי במערכת היחסים עם החמות. כן תלוי במערכת היחסים עם הבת*, אבל גם זה בערבון מוגבל. נראה לי תלוי בעיקר בשאלה מה אופי הפגיעה בדיוק, עד כמה אני סבור שזה מסוג הדברים שקורים מעת לעת בכל משפחה ומסתדרים בהמשך, או עד כמה זה עניין חריג וקיצוני ש'מחייב טיפול', וכיו"ב.האם הייתם מתערבים לו החמות של בתכם פגעה בה?
לא נכנסת בניהם, למרות שהייתי רוצה מאד. התערבות מצידי עלולה רק לגרום לקרע.פחות תלוי אצלי במערכת היחסים עם החמות. כן תלוי במערכת היחסים עם הבת*, אבל גם זה בערבון מוגבל. נראה לי תלוי בעיקר בשאלה מה אופי הפגיעה בדיוק, עד כמה אני סבור שזה מסוג הדברים שקורים מעת לעת בכל משפחה ומסתדרים בהמשך, או עד כמה זה עניין חריג וקיצוני ש'מחייב טיפול', וכיו"ב.
* כלומר עד כמה אבקש את רשותה לטפל או אפנה ישר לחמות. ואולי לחתן דווקא, גם אם זו לא אשמתו לכתחילה?
החשש (ודילמה) התמידי של הורים...לא נכנסת בניהם, למרות שהייתי רוצה מאד. התערבות מצידי עלולה רק לגרום לקרע.
לא. כל התכרבות רק תחמיר את המצב.האם הייתם מתערבים לו החמות של בתכם פגעה בה?
מוחלת למען שלום בית. אני הייתי יוצאת עליהאם הבת מסתדרת ואפילו לבעל אמרה לא להכנס בינהן
על אחת כמה שאת לא אמורה להכנס
סתם יגרום למורת רוח וכעסים מיותרים.
כל הכבוד לביתך שמסתדרת לבד ויודעת למחול
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.