ענו

ענו

שם: תמונה: דוגמן השבוע: דוגמנית השבוע: סוכנות השבוע: מעצב\ת השבוע: איש השבוע בפורום:

Tamar Lev

New member
עונה :)

שם: תמר לב תמונה: מצורפת.. דוגמן השבוע: אנחל בונניי.. :) דוגמנית השבוע: אסתי גיזנבורג.. שמדהימה אותי כל פעם מחדש!! מעצבת השבוע: אממ..אין איש השבוע בפורום: גם אין

just dandi

New member
:) עונה

שם:דנה תמונה:האהובה עליי
דוגמן השבוע:אין לי שמץ מה שמו-הדוגמן של זארה מן
דוגמנית השבוע:לינה מרוברטו.לפי דעתי היא פשוט מדהימה,חסרת פגם.תווי הפנים שלה כ"כ מעודנים ומשורטטים היטב ,ממש כמו של בובה [שלא להזכיר את הגוף האלוהי שלה-פרופורציות מושלמות!] וזה למרות שג'מה וורד תשאר הנצחית שלי
סוכנות השבוע:רוברטו מעצב\ת השבוע:ג'ימי צ'ו איש השבוע בפורום:"הרגתי את הרגש"-קבלי נא מדליה וירטואלית.שבוע טוב

ronzehavi

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שם: חן תמונה: נחמדה :) דוגמנית השבוע: דודי בלסר דוגמנית השבוע: רותם סלע (כל כך מדהימה) סוכנות השבוע: אימג' מעצב\ת השבוע: כרגע אין לי איש השבוע בפורום: TAMAR LEV

TheNimpa

New member
עונה

שם: בר תמונה: מצורפת דוגמן השבוע: יואב גולדברג :) דוגמנית השבוע: ליהי אלון. סוכנות השבוע: אם הייתי מתמצאת בהם.. מעצב\ת השבוע: אני אוהבת את העיצובים של גרשון ברם לא יודעת כמה אנשים מכירים אותו.

SuperStar666

New member
Me Too

שם: זהבה תמונה: - צלם מיקצועי, אך לשם שינוי ללא איפור, ולא מבויימת - אכן באמצע אימון (לאיזו כתבה...) דוגמנית השבוע: טויה דוגמן השבוע: ג'וג'יניו ג'וגולו ברזיליאו שלי סוכנות השבוע: (ובנתיי נכון ל-3 שנים הבאות), רוברטו מעצבת: נעמה חסין

Gal Nissan

New member
שלי

שם: גל תמונה: בקרוב מאוד יהיו חדשות דוגמנית השבוע: קייט מוס דוגמן השבוע: אין סוכנות השבוע: DNA מעצבת: טובהלה חח הרגה אותי בטקס פרסי האופנה

just dandi

New member
ומה לגבי מקדש סגידה ססגוני

עם המון המון תמונות של זהבה ונרות ריחניים אשר כולנו נסגוד בו יחדיו "zehava is our master" לפני השינה?

למה שלא נעשה כת חדשהההההה חחח

ובמקדש שלנוו יהיה מלא נרותתת ריחניםם ופרחייםםם ומלא חתוליםםם וכלבים ותהיה שם בריכת דולפיניםם ויהיו שם כל כך הרבה חיות חמודות ובכל שבוע נקריב מנה לזהבהה חחחחחח בשמייםםםם יקריםםםםם ומלא מלא תכשיטים ואיפוררר והחדרים בבית מלון של הכת יהיו רק עם תמונות של זהבה

למעלה