ענו

ואוו זו את בתמונה?

ממש החסרתי פעימה.

just PolPoll

New member
עונה

שם:פולי [פאלי חוקרת הג'ונגל?] תמונה:
מהמטוס! דוגמן השבוע:נמנמ...ג'ורג==>כי הרי איך אפשר בלי? דוגמנית השבוע:בר רפאלי סוכנות השבוע:~ מעצב\ת השבוע:אהמ..... איש השבוע בפורום:מלווינה...סתם כי היא מגניבה

just dandi

New member
סיימתי הכל ואין לי כח לחזרה גנרלית.

[ואפילו למדתי את התאריכים בעל פה!722/1!622!597!586!538! ~קיא תאריכים יאמי~]...בלה בלה בלה...כמה הרבה כאלה יש בספר הורוד הזה!...נראלי אני אלך להציק להגוזי או משו..

chuti

New member
עונה =]]

שם: הילה תמונה: אם צריך =// דוגמן השבוע: לא יודעת דוגמנית השבוע: בר רפאלי! אין עליה סוכנות השבוע: לא יודעת מעצב\ת השבוע:אין לי מושג איש השבוע בפורום: אממ נראה לי תמר...

chuti

New member
אה ולא נראה לי ../images/Emo68.gif../images/Emo135.gif../images/Emo107.gif

אני בטוחה ש- TAMAR LEV היא אשת השבוע שלי בפורום

Ben Dor

New member
אאאאאאאאאאאאאאני =]

שם: מור תמונה: מהקיץץ!!! אוףףף כל כך בא לי! דוגמן השבוע: אמממ דוגמנית השבוע: אמממ סוכנות השבוע: אממ מעצב\ת השבוע: אמממ איש השבוע בפורום: אמממ

א2י2וש

New member
עונה :)

שם: אביב תמונה: מצורפת דוגמן השבוע: - דוגמנית השבוע: בר רפאלי סוכנות השבוע: DNA [יש לי פגישה בעוד כמה שבועות!
] מעצב\ת השבוע: - איש השבוע בפורום: -

Melvina

New member
אני אני אני

שם: סבטה תמונה: מצורפת דוגמן השבוע: טל אלון דוגמנית השבוע: ג'יזל סוכנות השבוע: עלית מעצב\ת השבוע: - איש השבוע בפורום: יש הרבה נחמדים.

תשובות לשאלון:p

שם:מירי בן צבי:p תמונה:אהמ..מהבית ספר השבוע=] דוגמן השבוע:דין מרטין דוגמנית השבוע:בר רפאלי..תמיד תמיד:] סוכנות השבוע:סוכנות:/??? מעצב\ת השבוע:אירית איש השבוע בפורום:אהמממ נמר שחור:]

אני עווונה :)

שם: גל תמונה: :] דוגמן השבוע: אנחל בונני דוגמנית השבוע: רותם סלע סוכנות השבוע: רוברטו מעצב\ת השבוע: אין לי.. איש השבוע בפורום: אממ כולם מדהימים!! :) אבל ניראה לי תמר (חייבת לציין שאת מדהימה!!)

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif באיחור קל.

שם: אביטל. תמונה: מצורפת, חסכתי לכם את החלק המפחיד
דוגמן השבוע: ממ... דוגמנית השבוע: ברפאלי. נו מה, היא מנסה לקדם בדרכה את הארץ בחו"ל, ניתן לה את הכבוד המגיע לה
סוכנות השבוע: ? מעצב\ת השבוע: אמיליו פוצ'י
איש השבוע בפורום: ?

למעלה