עמרי המסכן!

Alexco

New member
תגובה

האמת שנהרגו קרוב לאלפיים לבנונים, רובם אזרחים חפים מפשע. וכן - החריבו כפרים ושכונות שלמות מאוויר ופגעו ישירות בתשתיות אזרחיות כמו תחנות-כוח, בתי זיקוק, גשרים, מפעלים, צירי תנועה ראשיים, שדה התעופה הבינלאומי, תחנת טלביזיה, ועוד. ישראל ירתה על לבנון למעלה מ1.2 מיליון פצצות מצרר שממשיכות לקטול חפים-מפשע.

ערב רב

New member
ובכל זאת, כח ההרס של חיל האוויר

היה גדול בשני סדרי גודל מהנזק שנעשה בפועל (ואינני מדבר על פצצת אטום), חיל האוויר יכול היה להחריב את כל ביירות ולהרוג מאות אלפים, וזה הכיוון עליו גלוטו מדבר. במהלך כל המלחמה הציבור בסקרים גרס שצג"ל לא מספיק אגרסיבי ויש להחריף בהרבה את הפגיעות בכפרים, בתשתיות ובמשטר הלבנוני הרבה מעבר למה שכבר נעשה. 1.2 מיליון פצצות מדוייקות, אם היו מכוונות כראוי, יכלו להרוג הרבה-הרבה יותר מכמה מאות בני אדם (כמה מאות אחרים נהרגו בקרבות הקרקעיים, לפי גירסת צג"ל). אבל למה אני מבזבז מלים, אתה הרי יודע כל זאת ובכל זאת בוחר להגיב כמו שהגבת ב-2 תגובותיך האחרונות.

GLOTO

New member
אני לא בעד הרג של חפים מפשע

בטח לא של מאות אלפים . אני לא מבין למה הלכו לנו כל כך הרבה חיילים למה הם נכנסו למות וזה ברור שבגלל הסמולנים והתקשורת הסמולנית היפת נפש פחדנו להפציץ המפקדים הודו בזה מפורשות .

[אורן]

New member
אתה טועה לחלוטין

הבעיה המרכזית שלו היא לא שהוא מייחס לשמאל הרדיקלי כמות כוח והשפעה שהם לא מציאותיים. הבעיה שלו היא שהוא קופיף חסר תרבות בלי שום יכולת ניתוח, הסקת מסקנות או סתם דיון מתורבת (אפילו אחד טיפשי). הבעיה שלו היא שאוצר המילים שלו מצומצם מאוד, אבל חצי ממנו בנוי ממילות גידופים. איפה מגדלים אותם בכלל?

Alexco

New member
תגובה

איזה תרבות, ניתוח, מסקנה או דיון יש בהודעה הזאת? זה סתם אליטיזם טהור.

GLOTO

New member
לא אני

דווקא אשכנזי ממרכז הרצליה . והייתי סמולני עד לפני כמה חודשים ופתאום נפתחו לי העיניים . פתאום קלטתי שאני אוהב את מי שרוצה לרצוח אותי . ושיפות הנפש שלכם היא פשוט מדהימה .

dirty boots

New member
אחרי שצף המילים המשכנע שלך

יש לי צורך להגיד - סמולנים חארות אמן תמותו כהנא צדק ההתנתקות פשע מלחמה~!!!!!1111 מאת: טלי פחימה 17.

ואני הייתי שמח אם כמה אנשים

מהצבא הישראלי היו הורגים אותם בלי עינויים, פשוט עם פגז בין העיניים. אני רק מבטא את רגשותי העמוקים.

Fleddermaus

New member
ממש עמוקים הרגשות שלך

אני מניח שזה לא יהיה במקום למחוק לך את ההודעה, אז קבל גועל-נפש רשמי מהנהלת הפורום.

גועל נפש קיבלתי עם ההודעה הפותחת

ועם התמיכה שהמחבר שלה קיבל מחבריו בתנועה שלכם ואני מחזיר לכם את הגועל שאתם מעוררים בי (וברוב העם שלנו). נכון שאתם מזדהים איתו ורק חושבים שזה לא מועיל לכם להתבטא ככה?

gershon17

New member
איזה יופי

נוער מר"צ - אוהבי כל אדם באשר הוא אדם, חוץ מחלק מחיילי צה"ל אותם אנחנו מוכנים להרוג בעינויים. לחיילי צה"ל שפשעו לא מגיעות זכויות מינימליות? אתם יודעים, נניח - משפט? מסתבר שבנוער מר"צ לא - ישר שמחים "להרוג בעינויים". זה שמאל זה?

dirty boots

New member
רגע,

צריך להזכיר לך שכותב ההודעה לא-בדיוק-קרוב לתחום האידיאולוגי של נוער מרצ?

למעלה