עמרי המסכן!

adato

New member
אתה מוזמן לנסות

אני אישית אשמח לחזור לצבא עכשיו על מנת לטפל בטפילים כמותך וכמו עומרי מעניין מה היה קורה לכם אם הייתם עכשיו במדינה ערבית או מוסלמית וקוראים להפסקת הטרור

Alexco

New member
איזה טרור?

סתם כדי להבין, על איזה טרור אתה מדבר, הטרור הפלסטיני שהרג השנה 15 אזרחים ישראלים, מחציתם מתנחלים? או אולי זה הישראלי שהרג 254 אזרחים פלסטינים השנה, כלא מיליון וחצי בתוך גטו ללא הספקה של מים, חשמל ומזון ובנה חומת הפרדה שהורסת את מרקם-החיים לעוד מיליונים? אין טעם להגיב בכלל לטענה שעולה מההודעה שלך, היא מופרכת פשוט לכשעצמה. העובדה שאתה מנסה לשים את כל המדינות הערביות והמוסלמיות באותו שק, למרות כל ההבדלים ביניהן, רק מראה כמה הגישה שלך גזענית ולא-אנושית.

adato

New member
מתוך ה254 שנהרגו

כמה מהם מחבלים ופעילים בארגוני רצח יהודים? את זה אתה סופר? או שמבחינתך כולם חפים מפשע? מי שכלא מליון וחצי בתוך גטו זה ההנהגה שלהם שמשום מה כסף להבריח נשק יש אבל לאוכל אין-זה מפריע לך? לאן הולך כל הכסף שהפלסטינים מקבלים? משעל קיבל לפני חודש 50 מליון דולר מאיראן-לאן הלך הכסף? ואם מחציתם מתנחלים זאת אומרת שהרצח מוצדק? אם הפלסטינים היו בוחרים בדרך השלום ולא בדרך החמאס סביר להניח שלא הייתה גדר ולא חומה אבל הם עשו את הבחירות שלהם ואנחנו את שלנו כנראה הם לא יכולים לחיות בלי לרצוח יהודים חוץ מטורקיה שגם שם לא בדיוק שקט כל מדינה מוסלמית היא טרוריסטית דיקטטורית או תומכת בטרור הפלסטיני והעולמי בכלל

אוי לא, הוא חייב ללבוש מדים?

רגע מה, אני לא צריך צריך ללבוש מדים? נראה לכם שלי מותר ללכת על אזרחי בצבא? סבל תהומי, אדם חייב ללבוש מדים, זה ממש כמו פאשיזם. מצטער, צה"ל זו לא דמוקרטיה, זה צבא.

Alexco

New member
תגובה

דבר אחד טוב שאני יודע להגיד על נוער מרצ זה שהוא מפתח חופש מחשבה, אבל אולי אני צריך להפסיק להגיד את זה. יש תקנה על פיה חובה ללבוש מדים, וניתן להעניש על כך. מה שלא ניתן לעשות הוא למנוע מאסיר באגף הבידוד ללבוש מכנסיים. אם ההתקרנפות הגיעה לדרגה כזאת שאתה לא מסוגל להבין דבר כל-כך פשוט, אז אנא הגענו. הצבא הוא לא דמוקרטי, אבל המדינה כן מתמיירת לכנות את עצמה דמוקרטיה. עמרי מעולם לא בחר להיות חייל בצבא, הוא אזרח במדינה המתיימרת לכנות את עצמה דמוקרטית. בישראל אדם נחשב לחייל החל מיום גיוסו, ללא כל קשר לרצונו. גם אם הוא מסרב, הוא לא נשפט כאזרח המסרב לחוק המחייב אותו להתגייס לצבא, אלא כחייל המסרב לפקודה הספיצפית להתחיל בשרשרת החיול. זה אבסורד, אין שום סיבה שעמרי וסרבנים אחרים יטופלו על-ידי המערכת הצבאית. אתה מתמקד בטפל - ההכרח ללבוש מדים - ומתעלם מהעיקר: כפייה על אדם לקחת חלק במערכת העומדת בסתירה למצפונו, התעמרות נגדו במקרה שהוא מסרב ללבוש מדים, והחשוב מכל - מדיניות הדיכוי השיטתי שבה מסרב עמרי לקחת חלק.

Alexco

New member
בכלל,

יש משהו מגוחך בקלות שבה מקבלים אנשים מוסדות טוטאליטריים בתוך המרחב הדמוקרטי.

yoory

New member
שיט, למה דווקא עמרי?!

מוזר, כי דווקא חשבתי שאני שמעתי עברית מסביב, ולא (צפון) קוריאנית.

Alexco

New member
תגובה

ועברית היא שפתם של הנאורים והמוצלחים? אני לא מבין

yoory

New member
אמ..

בתור מדינה ש מ ת י י מ ר ת להיות נאורה ומוצלחת, זה התאכזרות היישר מהעולם השלישי ואני חשבתי שאני גרה בירושלים, לא בפיונינג

GLOTO

New member
אותכם צריך להרוג חלאות אדם מפלצתיות

אותכם שבגללכם חלאות אדם נהרגו לנו 200 חיילים כי פחדו ממה שתגידו אם נפציץ את לבנון מלמעלה . הדם של החיילים שלנו על הידיים שלכם זבלי אדם . אותכם הייתי רוצח בכיף .

GLOTO

New member
חתיכת זונות

שתיהרגו הלוואי . אמן . יפי נפש עלובים .

Alexco

New member
אני מבין שאתה כועס

גם אני הרגשתי לכל אורך המלחמה זעם עצום. ההורים שלי שגרים בצפון חיו תחת איום הטילים. אח שלי ששירת בגבול הצפון כקצין שריון סיכן את חייו בשביל כלום. אבל לדעתי אתה מפנה את חצי הכעס שלך לכיוון הלא נכון. מי שאשמים הם אדריכלי המלחמה, הפוליטיקאים המושחתים והגנרלים היהירים, בשירות אינטרסים שזרים לחלוטין לחברה הישראלית.

Alexco

New member
תגובה

למיטב ידיעתי דווקא הפציצו את לבנון מלמעלה, כולל בפצצות לא-חוקיות. אולי אתה מופתע מזה שהצבא הישראלי חסר-המעצורים לא יכול לנצח ארגון גרילה קטן של כמה אלפי לוחמים הנלחמים בתוך ארצם. אני לא. אף-אחד מהשמאל הרדיקלי לא הכריח את ישראל לצאת למלחמה המטומטמת והמיותרת הזאת.

GLOTO

New member
מה אתה אומר חתיכת נבלה

מה עם ההתנתקות שבגללה הם רק עשו תמלמחמה ? זה לא בגללכם אה זבלים ? בגללכם נהרגו לנו 200 חיילים פחדו ממה שחלאות סמולנים כמוכם והתקשורת הסמולנית המבחילה תצעקו שהצבא שלנו עושה פשעי מלמחמה בגלל זה שלחו תחיילים שלנו להיהרג ולא הפציצו אותם מלמעלה .

Alexco

New member
תגובה

קודם כל תיקון עובדתי - לא נהרגו 200 חיילים ישראלים אלא 119. החיזבאללה לא פתחו במלחמה נגד ישראל. הם שבו והרגו כמה חיילים בודדים בתקרית גבול קטנה שכבר היו כמותה מאז נסיגת ישראל מלבנון. זאת ישראל שבסערה הפכה את תקרית הגבול הזו למלחמה מתוך ציפייה נאיבית שהיא תוכל להכריע את העימות בימים ספורים. ישראל הפציצה את לבנון באמצעות מטוסים במשך כל המלחמה, זאת עובדה. למעשה המדיניות הזאת נקראה על ידי ממשלת ישראל בשם המדהים "כתישה". הבעיה שלך היא שאתה מייחס לשמאל הרדיקלי כמות כוח והשפעה שהם לא מציאותיים. מתי התקשורת "השמאלית" שאלה על פשעי המלחמה שישראל ביצעה בלבנון? מתי פקפקו בצורך בטיעון המופרך שמדובר במלחמה קיומית? ההיפך. בדיקה של העיתונים בתקופת המלחמה מראה בבירור שהתקשורת הייתה מגויסת לחלוטין למדיניות ה"כתישה" שעלתה בחיי אדם בשני הצדדים ובהרס התשתית האזרחית של לבנון, ללא שום תוחלת.

ערב רב

New member
אתה הרי יודע בדיוק למה הוא מתכוון

הוא מתכוון לאי החרבת כפרים שלמים מהאוויר (שזה באמת פשע מלחמה) ולאיסור על פגיעה בתחנות-כח. הוא מתכוון לכך שרבבות פצצות שצג"ל ירה גרמו רק לכמה מאות הרוגים, מה שיחד עם דו"חות ועדות החקירה הצבאיות מלמד שהשגרה הייתה הפצצת 'תדמית' של שטחים ריקים.

למעלה