עמרי המסכן!

עמרי המסכן! ../images/Emo7.gif../images/Emo46.gif

אני מאוד הייתי שמח להרוג בעינויים כמה אנשים מהצבא הישראלי כרגע.
סרבו לכיבוש! סרבו להשפלה! סרבו לגזענות, לפאשיזם ולהשתקת חופש הביטוי!

adato

New member
מה הפלסטינים רוצים?

לא נכיר בישראל ואם יש עוד חירשים/עיוורים בקהל- לא נכיר בישראל!!! כך אמר ראש ממשלת אל קאידה ברשות, האיש שמייצג 70% מהעם הפלסטיני זעק לשמיים שעמו לעולם לא יכיר בישראל מה שכן, הוא מוכן לקבל את גבולות 67 תמורת הפסקת אש ל10 שנים ובתום 10 השנים להמשיך במסע הרצח כי "לא נוותר על אף שעל מפלסטין" שלום אתם רוצים?

Fleddermaus

New member
מה פתאום, איכס שלום!

מלחמה זה טוב, מתים זה טוב, הישראלים רוצים דם, דם, דם! מי הבוגדים השפלים שרוצים לחיות בשקט? צריך להרוג את המטורללים האלה! |ציניות|

adato

New member
כל הכבוד לך שאתה רוצה שלום

אבל עם מי תעשה? אעם זה שרוצה לזרוק אותך מפה עוד 10 שנים?

omer142

New member
אז הנה לך הוכחה שהעם הפלשתיני

כן רוצה לדבר! כאן וכאן מתוך הכתבה הראשונה: 57.7 אחוזים מהנשאלים השיבו כי הם תומכים בהקדמת הבחירות, לעומת 41 אחוזים שהתנגדו. נתון זה יכול לעודד את אבו מאזן ואולי גם את הצד הישראלי, כמו גם הנתון המלמד כי 52.7 אחוזים מתנגדים לעמדתה של הממשלה הפלסטינית, הדוחה את תנאי הקהילה הבינלאומית והקוורטט לפיהם על החמאס להתפרק מנשקו, להכיר במדינת ישראל ולכבד הסכמים שנחתמו בעבר.

adato

New member
תקרא את הכותרת של המאמר שהבאת

ונגיד ש60% מהפלסטינים רוצים לדבר על מה הם רוצים לדבר? האם הם ויתרו על השיבה? האם הם יסתפקו בגבולות 67 לתמיד ולא ל10 שנים? האם הטרור ייפסק? אם מישהו רוצה שלום הוא יבחר בחמאס? הבאת את אותה הכתבה אגב אם הפלסטינים כל כך רוצים שלום אולי הגיע הזמן שפעם אחת הם יעשו הפגנה למען השלום ונגד פיגועי הטרור?

Fleddermaus

New member
ואתה לא רוצה לזרוק אותם מפה?

מדהים כמה צביעות יש בלאומניות...

adato

New member
אני לא ראש המדינה שלי

ראש הממשלה שלהם רוצה להעיף אותם מפה לעומת ראש הממשלה שלך שרוצה להעיף יהודים מיו"ש יחי ההבדל? דבר שני אני לא רוצה להעיף אותם מפה אבל במידה והטרור יימשך והם לא יירדו מהאשליות שלהם שהמדינה הציונית תתרסק אני לא אתנגד ואף אשמח אם הם יתעופפו מפה

כהניסט

New member
אתה מסית לרצח

לידיעת המנהל: אם ההודעה שלו לא תימחק, אני אתלונן להנהלת תפוז.

אתה קורא לעצמך כהניסט

ואני מסית לרצח? אני לא הסתי לכלום, אני ביטאתי את רגשותי. לא מוצא חן בעיניך? אתה בהחלט מוזמן להתלונן בפני מי שבא לך. שלא כמו ה"רב" שאתה קורא לעצמך על שמו, אני אמרתי את רגשותי ולא קראתי לאף אחד לבצע רצח.

ערב רב

New member
אם יש שם עבירה כלשהי

היא דווקא הסתה לסרבנות, אבל לא נראה לי שמדיניות היועמ"ש לממשלה היא להגיש כתבי אישום בעניין. לגבי הבעת הרגשות שלו, ובכן, בהתאם למידע מודיעיני, ייתכן שהיא מצדיקה פעולת מנע של המשטרה והשב"כ כמו צו הגבלה, שיחת אזהרה או מעצר מנהלי, אבל עבירה על החוק אינני רואה כאן.

מעצר מנהלי בטח לא

אני לא יודע מה בקשר לצעדים האחרים שהצעת, אבל מעצר מנהלי בטח ובטח שאינו עומד על הפרק, מאחר וההודעה נכתבה- כך אני מניח, לפחות- בתחומי הקו הירוק. על מעשים שנעשו בתחומי מדינת ישראל לא עוצרים אנשים בלי הליך דמוקרטי תקין. רק בשטחים הכבושים יש לרשויות סמכות לעצור אנשים בלי שיהיו חייבים בהסבר לכך. זו עדיין מדינה דמוקרטית בצד הזה של הגבול, ואי-אפשר לעצור פה אנשים כך סתם.

ערב רב

New member
היא נעצרה מנהלית בישראל

לפי תקנות ההגנה לשעת חירום בנוהל שונה ממעצר מנהלי בשטחים (שם החותם הוא אלוף פיקוד ואילו בישראל שר הביטחון), וזו הייתה הנקודה שלי.

למעלה